To je právě ono, jasně navrch podle čísel v antutu, ale nikdo nezohlední SW. A14 5G byla skvělá asi měsíc a pak to začalo drhnout a dělat s ní už chtělo trochu si obrnět nervy, kdežto G32 jede i po roce stejně rychle a svižně jako po vybalení. Hry mě nezajímají, používám telefony s antutu 350 - 1 mil a dokážu mít jako DD i ten nejslabší, pokud je SW vpohodě, což Samsung není, tam už bych nešel ani do řady A obecně. S Dimensity 700 jsem měl značky Samsung, Redmi, Realme a ten Samsung byl oproti nim jak ze zpomalenýho filmu, takže vybírat jen podle procesoru je trochu zavádějící, mj. teď mám SD 685 a naprosto OK, být ale v Samsungu, tak už bych telefon určitě neměl

Samozřejmě A14 5G bude lepší v tom, že má mnohem lepší podporu, lepší foťák. Ale fyzicky hnusná tlustá kluzká obluda, velice špatně se drží v ruce a klouže, má lesklý rámeček po obvodu, ikdyž má na zádech perforaci.
Jinak tohle je OT, řeší se telefon do 3 tis., takže tím pádem se Samsung automaticky vyřazuje. Já jsem prodával Svou A14 5G po půl roce jako novou za 2 tis.