Ale k veci, dostal som ponuku od operatora s dakymi zlavami na :
S24 256GB za 679 a S24+ 512GB za 929€? Neviem sa rozhodnut, ktory z nich zobrat...
Mal som ich oba v ruke. Vyzeraju fajn..
Hry nehram, fotim z bicykla , prirodu, dceru a ine. + web. Galaxy mi vyhovuje.
Prezijem aj vyssiu cenu, ale ak tam ma baterka vydrzat v tej S24 + len dajme tomu o 10% viac , tak neviem, ci ma zmysel kupovat vacsi. Ide mi hlavne o to aby vydrzal dlhsie ako aktualna S10+, co splni asi aj S24.
Trochu ma laka vyssie rozlisenie na S24+ , ale to si mozno ani nevsimnem a vyssia pamet. Aj ked v starom mam aktualne 85% zaplnenu pamet, cize by zrejme stacilo aj 256... Trochu mam obavu ale za sa mi bude zdat mensia kedze S24 je mensia, ale tiez to moze byt len o zvyku.. Dolezita je ale ta baterka, lebo davat o 250 eur viac a baterka vydrzi o hodinu viac mi moc zmysel nedava. V dakom porovnani som videl bateria pri prehliadani webu na S24 vydrz 9 hod a 46 min a na S24+ to bolo 10 hod a 45 min. Niekde inde ten rozdiel bol este mensi.
Vie mi ich dakto priamo porovnat co sa tyka vydrze baterie, ci poradit ktory z nich zobrat a ako sa rozhodnut ?
Srdce vravi zober s24+ ale hlava zober mensi, usetris, rozdiel vo vydrzi minimalny..
Vdaka za kazdu odpoved