Telefon do 15.000 Kč

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod vormen 17. 5. 2024 14:04

Dá se zvyknout na všechno a opravu S22/23 fotí velice blbě, takže tam to bude markantní rozdíl na Pixel. Když to tak nějak pokrátím s tím, že si fakt na všechno zvyknu, tak zůstane to zamykání, protože životnost HW tlačítka není neomezená. Zkoušel jsem i nastavit 15s a rozpoznání obličeje pro udržení pozornosti, ale to není ono. Stejně tak jsem zkoušel Nova/Microsoft launcher a widgety a tam se mně zase nelíbí nutnost povolit přístup k systému těmto apkám. Na Redditu to taky dost lidí štve a fatálně, nechápu, že to tam Google nepřidá.
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod merkury 20. 5. 2024 11:01

zdravím
snad nebude vadit když se trošku vetřu ale tohle téma mě dost zajímá ale já se spíš rozhoduju mezi S 23 a S 24.Mohli by jste mě poradit ke kterému se přiklonit jde mě tak nějak o celkovou hodnotu zařízení. Trošku mě láká i Pixel 8 ale je to pro manželku nevím jak jí bude sedět ten čistý android. Taky má hodinky Samsung tak jsem si říkal aby to spolu dobře fungovalo. Někdo kritizuje u S23 i fotky je to u S24 alespoň trochu lepší

díky za názory.
merkury
Junior

Odeslat příspěvekod vocapmen 24. 5. 2024 16:40

Tak jak jste vybrali? Jako spokojený uživatel S21 vybírám podobně a klidně bych dal zase šanci S23/ spíše 24 nebo Pixel 8. Ještě občas mrknu po Iphone 14/15, ale s těmi zkušenosti nemám.
vocapmen
Junior

Předchozí stránka