Mobil do 3000

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 25. 4. 2024 12:46

Cenu 2 690 Kč by si tipnul jen málokdo. Vypadá jako vlajka a má skvělou výbavu

Sháníte kvalitní a zároveň opravdu levný telefon?
Navíc od známého výrobce, se skvělou podporou?
Dnes vám dáme na jeden takový tip

:D

https://mobilizujeme.cz/clanky/cenu-2-690-kc-by-si-tipnul-jen-malokdo-vypada-jako-vlajka-a-ma-skvelou-vybavu

:tleskani

https://www.youtube.com/watch?v=FTZ8ynpiNYk

Mjel by dostat Android 14 a 15.
Fotky dobré, když držítě telefon nehnutě rukou.
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod eetm 28. 4. 2024 20:55

4 GB RAM, to fakt ne, když můžeš mít levněje 8 GB. :pozor
eetm
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 29. 4. 2024 06:09

Pro tu paní je to určitě lepší, mít mobil, který bude mít několik dalších roků updaty a bezpečnostní aktualizace. Ta na tom nic složitého vytvářet nebude, navíc čerstvá baterka a cenu lehce kupónem srazí o další 200 Kč :pozor

Než krám bez nich. :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod eetm 1. 5. 2024 16:02

Baterii vyměníš, ale RAM nikdy nezdvojnásobíš. :pozor

Každou aktualizací se jí to bude jen zpomalovat. I na Android 10 byly 4 GB RAM málo.
eetm
Junior

Odeslat příspěvekod eetm 4. 5. 2024 09:23

eetm píše:Oppo Reno5 Z jsem dnes převzal, je tam Android 11, po OTA aktualizaci (o velikosti cca 1 GB) tam zůstal Android 11, teď to nabídlo další aktualizaci na Android 12 (cca 4 GB), takže stahuji.
Jinak 8 GB RAM, 128 GB ROM, dualSIM, v šuplíku pro SIM je i třetí pozice pro microSD kartu, nadstavba vypadá OK, jmenuje se ColorOS, jsou tam předinstalované i zbytečné appky jako facebook messenger apod., ale to jsem měl i na Samsungu nebo Motorole, to si člověk nevybere, v balení je nabíječka, kabel, průhledné silikonové pouzdro, sluchátka, jehla na šuplík pro SIM.
Nemile mě překvapilo akorát to, že mobil nešel zapnout, byl úplně vybitý, asi jim ležel hodně dlouho ve skladu, musel jsem ho nejdřív šoupnout do nabíječky.
Objednal jsem přes eshop O2 do prodejny, v prodejně O2 mě potvrdili, že ho můžu do 14 dnů vrátit, i když jsem ho převzal a zaplatil v prodejně.

eetm píše:No té baterii nic nebude, normálně se nabíjí. Jinak to po aktualizaci na Android 12 stáhlo další cca 2 GB aktualizaci a teď stahuji další cca 5 GB aktualizaci na Android 13.

-- 23. 4. 2024 15:33 --

Tak Android 13 je asi konec, vyšší už to nenabídlo.
Otisk prstu v displeji funguje perfektně.

Pokud se někdo rozhoduje mezi Reno5 Z a Reno5, koupil jsem i to Reno5. Baterie také vybitá, nešel zapnout, evidentně jim to leží dlouho ve skladě, proto tak snížili ceny, po nabití funguje také OK, z původního Android 11 se přes několik OTA aktualizací skončilo na Android 13.1. Test Antutu vyzkoušen na obou, výsledky skoro stejné, rozdíl asi jen 300 bodů ve prospěch Reno5. Snímač otisků prstů v displeji funguje u obou perfektně. Oba jsou dualSIM, v šuplíku dvě nanoSIM pozice, u Reno5 Z je navíc v šuplíku pozice pro paměťovou microSD kartu. Byl to telefon pro příbuzného, který si z těch dvou nakonec vybral Reno5, protože na Reno5 Z mu nešla nainstalovat hra Fortnite (nesplňuje minimální požadavky na grafický čip asi). Reno5 Z jsem vrátil do 14 dnů v prodejně O2, bez problémů. Ale kdybych se mezi nimi rozhodoval já, bral bych spíš Reno5 Z, protože hry vůbec nehraji a je u O2 o cca 500 Kč levnější. Příslušenství je u obou také stejné, nabíječka, kabel, silikonové pouzdro, sluchátka, vysunovač šuplíku pro SIM.
eetm
Junior

Odeslat příspěvekod panrt 4. 5. 2024 14:31

Nick Cave: No vidíš a zde:
https://nanoreview.net/en/soc-compare/q ... nsity-800u
vede 800U :D
panrt
MobilManiak

Předchozí stránka