Fotomobil 10-12tis Kč

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod lada.neu 21. 6. 2024 16:33

Naklikal jsem tam jak od ali tak vše od prodejce, sleva 2200 a výsledná cena s dopravou 15700 ze Španělska za 12/256 GB konfiguraci
lada.neu
Junior

Odeslat příspěvekod adalx 21. 6. 2024 16:43

https://a.aliexpress.com/_EwuqDRt
Cena s kuponem 13 500
adalx
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 21. 6. 2024 17:42

a když bude mít nějaký problém, taky se to bude posílat do Španělska, anebo do Číny?
Nick Cave
Moderátor

Odeslat příspěvekod adalx 21. 6. 2024 18:09

Do oneplus servisu.maj Global zaruku
adalx
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 21. 6. 2024 18:17

lada.neu píše:Tak třeba tato
Obrázek

Jinak jsem na zkoušku koupil Redmi Note 13 Pro+ (za 7tis s ještě zaplombovanou krabičkou) a po 1 dnu užívání musím říct že je to slušnej telefon . 120W nabíjení je síla - telefon z 53% nabitej na 100% asi za 7-8minut, IP68, teď na konci dne nějákých 65% zbývá, čtečka otisků rychlá, noční fotky hodně zajímavý , v šeru slušný, na slunci taky hodně slušný (200Mpx) ale mimo tyto podmínky člili běžný denní neostrý světlo a v interiéru tomu něco oproti Mi10T Pro chybí, a taky mě uniklo že se stabilizací to umí jen FHD/30FPS a 4K jen ve 30FPS a tam je ten rozdíl směrem k horšímu znát. Takže si ho vezme žena a já jdu asi zkusit ten Pixel 7 Pro, ale furt mě láká cenová nabídka Honoru 200 Pro, kterej má hlavní senzor z Honoru Magic6 Pro. Jen nevím kde pixel vzít, na bazosu jich moc na výběr není v okolí Brna. Tak uvidím

Tohle jsou jednoduché podmínky, obdobnou ti dnes udělá kde co. Zkus proti světlo, šero, ostré přechody a noc, tam se láme chleba.

Můj hlavní požadavek na mobil byl foťák a fakt hodně jsem to řešil a vždy jsem si sehnal ORIGINÁLNÍ fotky a detailně zkoumal. Vyhrál Pixel 6P. Hlavní a ZOOM prostě pecka, šíro před lety dost dobré ( ne nejlepší). Teď uvažuji o P8P (P9P se mi nelíbí už teď :D snad vydržet do P10P) a možná TOP VIVO ale ten systém od Pixelu mi fakt sedí.
Dzejn Dočk
Junior

Odeslat příspěvekod lada.neu 21. 6. 2024 19:20

Obrázek

ja mam 15400 necelých z toho odkazu a vic tam nedostanu a coins použít taky nejdou

Dzejn - jsou ale přesto se mě od té doby s 10t pro nepodařilo takovou fotku udělat a ten mate 20 nebo co to bylo ten byl uplnej průser. Předpokládám že fotky v plnym rozlišení co jsou na GSMArena, jsou originální. Huramobil je uvádí taky. Vivo X90 Pro jsem si vyzkoušel fyzicky a to bylo velký špatný, ale možná ten telefon dostal v obchodě už hodně zabrat. Po pixelu 7 Pro furt pokukuju ale 14 za něj prostě nedám zvlášť když jde o pro mě neznámej obchod.
Počkám si na podzim s čím prijde xiaomi a jak to ovlivní ceny 14 a 14 Ultra, případně jestli budou předobjednávky s bohusem na MP podobně jako na honor 200. Takže výběr nechávám v tuto chvíli otevřenej
lada.neu
Junior

Odeslat příspěvekod adalx 21. 6. 2024 20:45

Máš tam jen jeden kupon koukni tady https://chinaplanet.cz/oneplus-12-je-of ... tavene-17/
adalx
Junior

Odeslat příspěvekod lada.neu 21. 6. 2024 21:47

Obrázek Obrázek Obrázek

Mám tam dva - jak je to v článku, vic tam nedám letoplanetky18 a aesjun70 to nebere
Naposledy upravil lada.neu dne 21. 6. 2024 21:54, celkově upraveno 1
lada.neu
Junior

Odeslat příspěvekod adalx 21. 6. 2024 21:52

24SS80 máš tam tenhle?

-- 21. 6. 2024 21:56 --

Přílohy
Screenshot_20240621_215402_AliExpress.jpg
adalx
Junior

Odeslat příspěvekod lada.neu 21. 6. 2024 21:57

Ten v článku nevidím a Alík píše že tento kod již nelze použít - už jsem ho prý použil ale nevím na co
lada.neu
Junior

Odeslat příspěvekod adalx 21. 6. 2024 21:59

Tak už jsou asi vyčerpané, nebo nevím.
adalx
Junior

Odeslat příspěvekod lada.neu 21. 6. 2024 22:09

Jj už to na tom webu vidím, je vycerpano
lada.neu
Junior

Odeslat příspěvekod lada.neu 30. 6. 2024 09:00

Koupil jsem včera ten pixel 7 Pro a zas taková pecka to není jak říkáte:

- nejde na ploše odstranit pole vyhledávání
- nejde na ploše odstranit datum který zabírá 1 pruh pro ikony a tím blokuje umístění widgetu
- nelze fotit v plném 50MPx rozlišení !!
- fotky mají sice lepší světelnost ale díky rozložení 12.5 MPx nemají tolik detailu a ostrosti jak Mi 10T Pro
- foťák nemá Pro režim kterej občas využívám a všechny dosavadní telefony ho měly, což u telefonu zaměřenýho na fotky nechápu
- čištění paměti je nepohodlný - musí se vyscrollovat spuštěný aplikace až na konec kde je tlačítko
- není tu funkce posílení sítě, kdy při nižší rychlosti wifi si telefon pomůže paralelním spojením ze 4G/5G sítě operátora (to má třeba i Redmi Note 13 Pro+ v nižší cenové kategorii)
- nelze vypnout u jednotlivých aplikací připojení přes operatora nebo Wi-Fi, jen data na pozadí

Ať jen nenadávám
- opravdu je v systému daleko míň aplikací takže prvotní nastavení je rychlejší
- lze nastavit barvy systému, i když jen v rozmezí modrá, zelená, oranžová a jen v nevýrazných odstínech

Uvidím jak se s nim sžiju, ale zatím to vypadá že se v říjnu s uvedením řady Xiaomi 15 opět nějakým způsobem vrátím ke Xiaomi. Upřímně kdyby nemělo Mi 10T Pro od padů v hàji foťák (ve všech režimech dost rozmazává okolí a občas nezaostří), tak bych se k němu do toho října vrátil a pixel prodal.
lada.neu
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 30. 6. 2024 09:23

- to nejde, psalo se to x krát, používám to a tudíž mi to nevadí
- používám a ani jsem to nezkoušel. Předtím jsme měl xiaomi plnou plochu ikon. Zvykl jsme si rychle a jsme 100% spoko
- u 8 jde, u 7 ještě ne? Popravdě nepoužívám. Na Xiaomi jsem používal režim 100Mpx - kvalita fotek byl lepší ale u Pixelu tu potřebu nemám. ALE mohlo to tam být resp. mělo.
-PRO mi tedy nechybí. Automat jede krásně a má také jistá nastavení. Zbytek řeší nastavení doby závěrky popř. jiný režim. Třeba kdy chci rozmazat pohyb vody z vodopádu.
-paměť nečistím, nechám vše v RAMce a užívám si výhod velké RAM, běží to i tak skvěle. Baterie je na jeden den s nebo bez kill. appek. ALE ANO, TOHLE NECHÁPU. Křížek úplně vzadu je d*bilita
-neznám
-neznám - už roky neomezené data
Dzejn Dočk
Junior

Odeslat příspěvekod lada.neu 30. 6. 2024 10:05

U posílení sítě nejde o data ale o rychlost, občas nahrávám /stahuju větší množství dat kvůli práci a posílení rychlosti se hodí

Když srovnám foťák s telefonem manželky (Redmi Note 13 Pro+) tak Redmi fotí líp) hlavně fotky v plném rozlišení vypadají daleko líp
lada.neu
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka