Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
lada.neu píše:Já to řeknu asi tak. Ať udělám fotky kdekoliv tak ten pixel má ty fotky prostě horší. I selfie kamera u té mě štve další věc - automatickej noční režim kterej tam leze i když mám tu aitodetekci vypnutou. Focení trvajíci 2 sekundy někomu možná nevadí, mě to vyloženě sere když se chci vyfotit s 1,5 roční dcerou, která chvíli neposedí. Mimoto je ta fotka i tak vic rozmazaná resp rozpitâ, než když stejnou fotku zkusím udělat na Redmi na běžnej režim. Začínám ten telefon řadit do kategorie, kde se zařízení snaží být chytřejší než uživatel podobně jak jabka nebo Samsungy nebo moderní auto s hromadou asistentů rozjezdu dokopce z kopce na rovině, na sněhu...
Za mě tohle zařízení i když se tváří jako odlehčený a čistý, má ve skutečnosti daleko víc balastu kterej nejde odstranit nebo vypnout a začíná mě to vyloženě po 1 dnu užívání srát na rozdíl od MIUI resp HyperOS.
Opravdu nechápu jak ve většině dotazů tady můžete poradit Google Pixel, jestli já jsem tak náročnej, nebo většina lidí prostě vezme něco co se jim doporučí a dál to neřeší. Za mě jebto prostě průměrnej, nijak zvlášť zajimavej telefon. Naštěstí jsem ho sehnal za hodně zajimavou cenu, takže naslednej prodej resp výkup v MP nebude prodělečnej.
Děkuji za rady, ale většinou neodpovídaly mým požadavkům. Za pár měsíců to srovnám s nějakým čínským trojským koněm jak tu s oblibou nazývate Xiaomi.
strny88 píše:Prosím o upload fotek, kde ten čínský trojský kůň Redmi fotí daleko lépe než Pixel 7 Pro.
Dzejn Dočk píše:Na P6P se selfie nemám problém, třeba se tu vyjádří někdo se P7P nebo lépe, zeptej se přímo na fóru od 7.
ladisg píše:Ja jsem Pixel 8 vracel, protoze nektere fotky byly moc studene, nektere bych rekl, ze vic nez realita. Uostatnich vyrobcu jsem na to jeste nenarazil (mimochodem to je zminovano v milionu recenzi na netu). Navic nepochopitelne u Pixelu nejdou nastavit ani barvy displeje, tak sel zpet.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků