Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Jean_Valjean píše:Když byl někdo zvyklý na A52s 5G, tak je pro něho opět Samsung ideální volbou.
A proč radši A55, než S24 FE? Třeba kvůli paměťové kartě (tu měl i model A52s 5G), silnější baterce a pochopitelně nižší ceně.
Mimochodem ten Datart má S24 FE ve verzi 8/256 GB za 17.990 Kč. A zcela jistě bych nebral 8/128 GB, když nelze paměťovou kartu.
kultus píše:Jean_Valjean píše:Když byl někdo zvyklý na A52s 5G, tak je pro něho opět Samsung ideální volbou.
A proč radši A55, než S24 FE? Třeba kvůli paměťové kartě (tu měl i model A52s 5G), silnější baterce a pochopitelně nižší ceně.
Mimochodem ten Datart má S24 FE ve verzi 8/256 GB za 17.990 Kč. A zcela jistě bych nebral 8/128 GB, když nelze paměťovou kartu.
To uz nech na kupujicim...ja kupuji lepsi telefony nez tazatel, hodne fotim (i v RAWu) a tocim videa, ale vzdy jsem si BEZ PROBLEMU vystacil s 128GB verzi a nikdy mne to neomezovalo. Staci si obcas uklidit, coz kde-kdo neumi resp. je shnily a hodi se to i pro vyssi pam. verze. Muj nazor je, ze je pam.karta jiz prezitek, vzdy bude pomalejsi nez dnesni interni uloziste. Na zalohu krajne nespolehliva vhodna tak na hudbu nebo druhou-treti zalohu. K cemu jsou dneska cloudy? Tazatel vypada nenarocny, nech to na nem. Jediny rozumny argument mi tedy zustava ta baterka a delsi vydrz A55. Fotky z A55 jsou o nicem, pozna to i naprosty lajk, ale jak pisi at si sam zhodnoti priority. Nenarocnemu uzivateli samsungu bych doporucil zase samsung, vyhne se neprijemnym prekvapenim a ty prijemne si treba ani nevsimne.
Tady rychle srovnani ve vsech aspektech:
https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_a ... -65120.php
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků