Telefon max 13000

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tiskar 10. 11. 2024 06:55

Dobrý den prosím o rady moje současna a52s šla do kopru.hledam telefon max 13000.Hry nehraji,display max 6.7,musí mít neomezený aod,ip 68 by se šiklo,focení normální nejsem fotograf.děkuji moc za rady.Nemyslim že takový telefon není.
tiskar
Junior

Odeslat příspěvekod vormen 10. 11. 2024 07:33

V Datartu S24FE 16142 mínis výkupní bonus 3000, nic lepšího kolem 13 není s neomezeným AOD.
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 10. 11. 2024 08:16

Galaxy A55, 8/256 GB
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod kultus 10. 11. 2024 09:08

Proc by kupoval A55, kdyz za tu cenu muze mit S24FE? BTW co je neomezeny AoD? :D jestli casove, tak to ma kdejaky foun ne?
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 10. 11. 2024 09:23

Asi ze je pri tom aktivni cely displej ne jen cast? :hm
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod tiskar 10. 11. 2024 09:43

Nevím jestli to má každý tel.tuto funkci ale třeba vyhlášeny Xiaomi13t jsem tuto informaci nedohledal.
tiskar
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 10. 11. 2024 09:50

Ma OLED displej?
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod Jan Kašík 10. 11. 2024 10:14

Hodně telefonů co mají OLED už nejdou nastavit aby notifikace zůstala svítit - Xioami a moře dalších používají sprask že to tam zůstane 10s ( asi věří v kvalitu svých OLED)
Já bych k tomu S24 přidal ještě PIXEL 8
Jan Kašík
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 10. 11. 2024 10:29

Ahoj, A52s byl povedený, bohužel A55 je dost nic moc, obecně nedoladěná ne zrovna OK. S24FE je za ty prachy taky bída, kdysi byla řada FE super ale Samsung to nějak kazí. Koukl bych se hlavně na Pixel, tam nešlápneš vedle s tvými požadavky. Mají dlouhou podporu, fotí skvěle, což možná oceníš i když fotograf nejsi. AoD mají klasický "FULL", IP68 taky, velmi kvalitní displeje, jsou stabilní a rychlé. Pokud by se ti nepáčil, podíval bych se na Motoroly a pak na S24. S ní zkušenosti nemám ale s S23 ano a byla to bída.
Dzejn Dočk
Junior

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 10. 11. 2024 13:59

Když byl někdo zvyklý na A52s 5G, tak je pro něho opět Samsung ideální volbou.
A proč radši A55, než S24 FE? Třeba kvůli paměťové kartě (tu měl i model A52s 5G), silnější baterce a pochopitelně nižší ceně.
Mimochodem ten Datart má S24 FE ve verzi 8/256 GB za 17.990 Kč. A zcela jistě bych nebral 8/128 GB, když nelze paměťovou kartu.
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod BrHo 10. 11. 2024 16:01

Zdravím. AOD mají v plném rozsahu vyšší třídy Xiaomi, tedy i 13t a 14t. Lze na nich nastavit jak 10s AOD tak AOD, které svítí pořád. Já tedy také vybírám v této kategorii a za mě vítězí právě Xiaomi 14t. Teď je v dobrých cenách. V rámci recenzí vychází moc dobře a lákají mě AI funkce, které má mít.
BrHo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kultus 10. 11. 2024 17:32

Jean_Valjean píše:Když byl někdo zvyklý na A52s 5G, tak je pro něho opět Samsung ideální volbou.
A proč radši A55, než S24 FE? Třeba kvůli paměťové kartě (tu měl i model A52s 5G), silnější baterce a pochopitelně nižší ceně.
Mimochodem ten Datart má S24 FE ve verzi 8/256 GB za 17.990 Kč. A zcela jistě bych nebral 8/128 GB, když nelze paměťovou kartu.

To uz nech na kupujicim...ja kupuji lepsi telefony nez tazatel, hodne fotim (i v RAWu) a tocim videa, ale vzdy jsem si BEZ PROBLEMU vystacil s 128GB verzi a nikdy mne to neomezovalo. Staci si obcas uklidit, coz kde-kdo neumi resp. je shnily a hodi se to i pro vyssi pam. verze. Muj nazor je, ze je pam.karta jiz prezitek, vzdy bude pomalejsi nez dnesni interni uloziste. Na zalohu krajne nespolehliva vhodna tak na hudbu nebo druhou-treti zalohu. K cemu jsou dneska cloudy? Tazatel vypada nenarocny, nech to na nem. Jediny rozumny argument mi tedy zustava ta baterka a delsi vydrz A55. Fotky z A55 jsou o nicem, pozna to i naprosty lajk, ale jak pisi at si sam zhodnoti priority. Nenarocnemu uzivateli samsungu bych doporucil zase samsung, vyhne se neprijemnym prekvapenim a ty prijemne si treba ani nevsimne.

Tady rychle srovnani ve vsech aspektech:

https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_a ... -65120.php
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod don-leo 10. 11. 2024 18:04

Co tak oneplus nord 3? slušné parametry za 8 tis. Trvalé Aod má.
don-leo
Junior

Odeslat příspěvekod tiskar 10. 11. 2024 18:27

Ahoj všem,moc děkuji za reakce zatím se nejvíce přikláním k Xiaomi 14t
tiskar
Junior

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 10. 11. 2024 19:19

kultus píše:
Jean_Valjean píše:Když byl někdo zvyklý na A52s 5G, tak je pro něho opět Samsung ideální volbou.

To uz nech na kupujicim...ja kupuji lepsi telefony nez tazatel, hodne fotim (i v RAWu) a tocim videa, ale vzdy jsem si BEZ PROBLEMU vystacil s 128GB verzi a nikdy mne to neomezovalo. Staci si obcas uklidit, coz kde-kdo neumi resp. je shnily a hodi se to i pro vyssi pam. verze. Muj nazor je, ze je pam.karta jiz prezitek, vzdy bude pomalejsi nez dnesni interni uloziste. Na zalohu krajne nespolehliva vhodna tak na hudbu nebo druhou-treti zalohu. K cemu jsou dneska cloudy? Tazatel vypada nenarocny, nech to na nem. Jediny rozumny argument mi tedy zustava ta baterka a delsi vydrz A55. Fotky z A55 jsou o nicem, pozna to i naprosty lajk, ale jak pisi at si sam zhodnoti priority. Nenarocnemu uzivateli samsungu bych doporucil zase samsung, vyhne se neprijemnym prekvapenim a ty prijemne si treba ani nevsimne.

Tady rychle srovnani ve vsech aspektech:

https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_a ... -65120.php

Na kupujícím bys to měl nechat spíš ty a hlavně netvrdit, že je paměťová karta přežitek, když si právě díky ní můžu za pár stovek rozšířit úložiště a mám po problému i s nějakým úklidem. A rychlost je mně úplně šumák, protože fotky, videa a muzika se načítají zcela dostačujícím způsobem, stejně jako není problém při focení a natáčení videí. A jestli jsou fotky o ničem, tak to je holt tím, že s papundeklovým objektivem se žádná sláva nikdy konat nebude, což platí pro všechny mobily bez výjimky. K těmto účelům se používá zrcadlovka a pořádná skla. Osobně bych prostě ty prachy za S24 FE nedal, když rozdíl oproti A55 není nijak propastný, všechno jsou to spotřební šunty s výrobní hodnotou pár šupů.
Jean_Valjean
Junior

Další stránka