Jean_Valjean píše:Co máš pořád s tím plynulým telefonem? To na něm na pozadí těžíš Bitcoiny? Jinak si to nelze nijak vysvětlit
U mě rozhoduje, aby telefon fungoval jak má, a když funguje, tak není důvod řešit jeho výměnu jenom proto, abych se pak kdesi mohl chvástat, že mám iPhone nebo Pixel (což je okolí stejně úplně šumák).
Děkuji ti za další emoční výlevy. Nechceš diskutovat na úrovni?
1. Legrační jak se vyhýbáš odpovědím na otázky
2. Obávám se, že nerozumíš slovu "plynulý". Nevadí. To má snad něco spojeného s Bitcoinem?
Nemá, že?
3. "U mě rozhoduje, aby telefon fungoval jak má, a když funguje," Přesně proto doporučuji Pixel. Měl jsem několik Samsungů a ani jeden nedosahoval kvalit Pixelu.
4. Zvláštní, že tu mluvíš o chvástání telefonem, zajímavé myšlení máš. Trošku jako dítě, že? To se snad jde chvástat a chlubit telefonem?
Jako chlubit se spotřební věci na kterou zarobíš za pár dní?
:D:D:D To snad nemyslíš vážně. Zvláštně ti funguje mysl.
5. krásně zapadáš do škatulky, kterou jsem popsal ohledne majitelů Samsungu. Gratuluji.
-- 20. 11. 2024 22:05 --Marek.medved píše:Uvažujem nad xiaomi 14t a google pixel 9 alebo s24 /s24fe všetky v 256gb verzii .
U xiaomi ma odradila vydrž a reklamy,naištalovany soft balast.
V tych procesoroch sa moc nevyznam.(s20fe ma snapdragon 865)
s24 exynos 2400,
s24fe exynos 2400e,
x14t Mediatek Dimensity 8300,
p9 google tensor g4.
Neviem ktory cpu je lepši,nehrám hry.
Xiaomi tedy asi nechceš, škrtám. (reklamy a balast jsou fakt blbý)
Hry nehraješ? Pak bych neřešil procák, vše má výkonu až až ale žádný není špička. Dle výkonu to bude takhle
1.exynos 2400,
2.exynos 2400e
3.google tensor g4.
Spíš si porovnej RAMku. Osobně bych nešel pod 12GB (do budoucna i kvůli AI) ale pokud víš, že ji nebudeš chtít ani za roky a aplikací máš jen několik, pak asi těch 8 stačí no..
Taky zvaž úložiště. Stačí ti 128 a bude stačit třeba za 3-4 roky?
Ono je to docela jednoduché. Pokud seš nenáročný a neřešíš kvalitu fotek. Vezmi co se ti líbí a budeš spokojený. Pokud chceš super fotky, zbývá jedině Pixel.