Nemusím se dívat na čísla, ten rozdíl je velice dobře viditelný i v reálném srovnání, které není zatížené subjektivním vnímáním. Ten slabý HW je zkrátka poznat.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
hugo48 píše:Moc díky všem za příspěvky/zkušenosti/názory.
Ještě se dnes/v pondělí zajdu na ty telefony znovu podívat a samozřejmě uvidím s čím v příštím týdnu přijde Samsung, nicméně úplně neočekávam nic převratného a hlavně, že by to ten Pixel překonalo poměrem "cena/výkon".
Pohrávám si s myšlenkou, že rovnou vyměním i telefon přítelkyni (nyni S20FE) tam se bude primárně vybírat vzhledem a tak ji nejspíš přidám i klasický Pixel9 a I16 do výběru.
Dzejn Dočk píše:Teď si projdi forum znova a pořádně, co?![]()
aikoN píše:Nemusím se dívat na čísla, ten rozdíl je velice dobře viditelný i v reálném srovnání, které není zatížené subjektivním vnímáním. Ten slabý HW je zkrátka poznat.
aikoN píše:Dzejn Dočk píše:Teď si projdi forum znova a pořádně, co?![]()
Právě, že se dívám na sekci pro Pixely. Jsou tam 4 témata a spokojenost s přechodem ze Samsungu se řeší jen v tématu o Pixelu 11. A tam tohle tvrdíš jen ty a Jirkash.
aikoN píše:Vždyť odpověď ti dá i to video, že evidentně využije.
Jsem se chtěl ohradit hlavně vůči tomu argumentu, že Pixel má sice slabší HW, ale že v reálu je plynulejší/rychlejší/funguje lépe, než Samsung.
I právě v tomto videu je jasně vidět, že to vůbec není pravda a Pixel ztrácí jak v jednoduchých úkolech, tak hlavně v těch náročných. Uznávám, že uživatelky nejde o bůhvíjaký rozdíl, protože málokdo bude řešit pár desetin vteřin při načítání apod., ale je zkrátka faktem, že Samsung nepřekonává a přesvědčení o opaku je spíše zbožné přání.
Nick Cave píše:ber Pixel, ti co přestoupili od Samsungu, jsou maximálně spokojeni, viz vlákna Google Pixel
hugo48 píše:Moc díky všem za příspěvky/zkušenosti/názory.
Ještě se dnes/v pondělí zajdu na ty telefony znovu podívat a samozřejmě uvidím s čím v příštím týdnu přijde Samsung, nicméně úplně neočekávam nic převratného a hlavně, že by to ten Pixel překonalo poměrem "cena/výkon".
Pohrávám si s myšlenkou, že rovnou vyměním i telefon přítelkyni (nyni S20FE) tam se bude primárně vybírat vzhledem a tak ji nejspíš přidám i klasický Pixel9 a I16 do výběru.
aikoN píše:Musíš vzít v potaz i počet uživatelů, abys mohl porovnávat, na co si kdo víc stěžuje.
A bavili jsme se o sekci věnované Pixelům, tak proč vytahuješ, co kdo zmiňuje zde?Nick Cave píše:ber Pixel, ti co přestoupili od Samsungu, jsou maximálně spokojeni, viz vlákna Google Pixel
_baudis_ píše:hugo48 píše:Moc díky všem za příspěvky/zkušenosti/názory.
To je vůbec to nejlepší řešení, o kterém jsem napsal, hned na začátku. Můžeš také telefony porovnat na netu dej si ty telefony vedle sebe, uvidíš hned spoustu pro a proti. Stanovíš si nějaké priority a budeš zaškrtávat.Tady nenajdeš objektivní názor. Každý má to svoje a obhajuje, jen to svoje. Já to nedělám, mám to nejlepší co jsem chtěl já a je to má volba. Nebudu ti vyprávět co jsem všechno měl jako ostatní a fanaticky obhajovat jednu dvě vytažené funkce. Kupuješ telefon pro jeho komplexnost, ne proto, že je hezčí.
Mám také jedno video o výkonů procesorů, kde je Pixel, udělej si obrázek. Teď se husičky ozvou o více pruhů Adidas, ale udělej si obrázek sám.
https://youtu.be/jQh9UoC0z74?si=IgvsKzeSIFZFbNaX
hurec píše:Každý mobil má své plus a mínus. To je realita. Ještě žádný výrobce neudělal mobil, kde by nebylo něco na prd. Bohužel. Kompromis to bude vždy.
Eaazy píše:Osobně bych počkal na představení řady S25 - byť HW nečekejte žádné zázraky, kromě čipsetu samozřejmě a s tím zřejmě spojený jiný processing fotek. Ale nic významného to nebude - spíše budou důležité zaváděcí akce, apod.
Po stránce fotek bude P9Pro zcela jistě lepší, o tom se nemá cenu bavit. Podpora a její rychlost bude obdobná. Cenově to asi taky nebude velký rozdíl. Výdrž +- to stejné (přes daleko menší baterku v S25).
Takže největší otázkou je dle vašich požadavků "životnost" ony cca 3-4 roky. S25 se SD8 elite určitě nebude mít za 4 roky s A19 problém. U P9Pro s kočkopsem Ex2200/2400, který vychází z Ex2100 (
Ps: Jenom doporučím se vyhnout verzím se 128GB - mají UFS3.1 a až od 256GB se používá UFS4.0 - které je prostě 2x rychlejší a je to znát...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků