_baudis_ píše:Dzejn Dočk: ty jsi nepochopil jednu zásadní věc a tou je, že nikoho nezajímá, co jsi si koupil, nebo co si chceš a proč koupit. Jde tady o prosbu, co si vybrat? Jsi strašně sebestředný a rád se posloucháš, ale o tom to není. Jde o to, správně poradit, nebo nasměrovat uživatele ke koupi telefonu. Jasně jsem psal, že tady objektivní posouzení nedostane a tak bude lepší počkat ještě na S25 a pak navštívit prodejnu a telefony si osahat. První vaše komentáře jsou, kup si PIXEL a proč by to dělal, když ho nezná, nebo ještě S25 není na trhu. Chápeš tu podstatu, každý má priority někde jinde a musí si konečný závěr udělat sám. Ne protože, dva trollové (i já) píšou tohle a tohle. Takhle bude mít v hlavě bordel. Píšu to naposledy, počkat na S25, pak navštívit obchod a zvolené telefony si osahat, získat přehled o vlastním systému a ještě lepší je posadit na netu vedle sebe a získávat pro a proti. Když sem budeme psát kup si tohle, ne kup si tohle, nebo bude lepší, když si koupíš tohle, to mu moc nepomůže. Končím duchaplnou debatu s tebou. Piš si co chceš, ale nech kupujícího trochu dýchat.
Když bude v Děčíně, klidně mu S24+ půjčím a to ještě bez One UI 7, která mám být tak bohatá na změny, jako nebyla za poslední roky. Samotná systém je z mého pohledu nuda, ale proto radím, co píšu výše.
Měj se hezky příteli. Přeji ti krásný den a bohatou diskusi s tímto komentářem, protože to nespolkneš a nutkání bude silnější, než slib, že už nebudeš odepisovat.

ty nechápeš zásadní věc, píšu co jsem měl aby věděl s čím mohu srovnat. iPhone jsem chválil, včetně videa - jen jsem napsal, že mi osobně nesedl ale přijde mi lepší než Samsung. Avšak jsem si vzal "do huby" Samsung a to se u některých nenosí, že jo:-)))
Tazatel se na něco ptal a dle jeho zadaní vychází nejlépe Pixel - dle mého subjektivního názoru. Tazatel není hloupý a umí se rozhodnout sám, víme? Také jsem souhlasil a říkal, že nejlepší je si ho/je ošahat, ta kde vidíš problém?:D Seš nějaký rozbitý nebo co?
Je nás víc co doporučíme Pixel neb víme, že jeho požadavky splňuje lépe než Samsung, což vice méně potvrdil i tazatel. Kdyby byl levnější iPhone, možná vezme ten. Takže není hloupý a rady evidentně pomohly. To že ty to nechápeš je jen tvůj problém

.a vysvětluje to hodně z toho co a jak píšeš.
Je legrační, že mám nechat tazatele dýchat ale mluvíš za něj ty, přijde ti to normální?
Z jaké titulu ty víš, co mu pomůže a co ne? Nejsi trošku sebestředný ty? Odpovím si - ano jsi. "pan vím vše nejlépe" i lépe než tazatel. OMG
-- 20. 1. 2025 15:18 --Eaazy píše:Tohle přesně ale výrobce potřebuje - ovečky. Šlapající po všem cizím a vynášející to "správné" do nebes.
Já osobně mám Samsungy dlouhé roky, ale taky mám zkušenosti s jinými výrobci. A prostě mi Samsung vyhovuje nejlépe proto, protože mám fotoaparáty u zadní části těla a zaměřuju se na jiné věci a kompletnost telefonu jako takového a tam je prostě Samsung v jiné lize.
Proto mi nedělá problémy uznat, že Pixel bude coby fotoaparát lepší - v případě, že jsem hnidopich, fotky tisknu, nebo si je prohlížím jinde, než na displeji telefonu. Pokud se ale fotky z telefonu dále nedostanou, jsou všechny telefony nad 20k co se fotoaparátů týče srovnatelné. Bohužel. Možná stojí za zmínku ještě video, kde neochvějně kraluje Apple, Samsung je v závěsu a zdálky se pak na ně dívají všichni ostatní.
Ale když tu někdo napíše, že Samsung je (díky čipu odpovídajícímu roku 2024) rychlejší než Pixel (s čipem odpovídajícím roku 2022), pak dostane strašnou bídu. Jedno video (s rychlostí otevírání aplikací) přece nic nedokazuje, ale video s pádem nějakého benchmarku (dáno zřejmě neoptimalizací) na S24U je pak neprůstřelný důkaz. To se pak těžko diskutuje...
Shrnu to pro tazatele ještě jednou:
- chcete-li fotit, fotit, fotit a fotky budete používat dále, nečekejte na S25 a jděte do Pixelu = s Pixelem uděláte prostě kompromisy ve výkonu a výdrži
- zůstanou-li fotky primárně v telefonu, počkejte na představení S25, pak si osahejte S24/S25/P9P a rozhodněte se = se Samsungem uděláte kompromisy ve foťáku
Telefon bude sloužit jen a jen vám a vy do něj budete investovat. Určitě jděte do 256GB (kvůli UFS4.0). Tedy jsme cenově S24/S25 - cca 20k, P9P - cca 27k. Rozhodnutí je na vás...
Rozmazaná fotka dítěte z bytu jde poznat i na displeji telefonu, víme?
Zvláštní, že relativizuješ nekvalitu foto od Skové řady a že musíš být hnidopich abys něco poznal - to je prostě lež. Ano krajina v dobrém počasí - rozdíly minimální. Šero, tma, pohyb a Samsung se nechytá.
Taky se můžeš podívat na objektivní žebríčky

-
Např. Starý Pixel 6P je lepší než aktuální S24.
Lowcost Pixel 8a lepší než S22U
minulá generace Pixelu - řada 8 je lepší než S24U
Pixel 8P je samozřejmě ještě o velký kus lepší a o řadě 9 ani nemluvě.
Takže pokud rád fotíš, Samsung jde prostě ven.
Pokud rád DEX a focení je ti u zádele nebo rád náročné hry - jde ven PIXEL.
Ale tady někteří pořád kritizují doporučování Pixelu jako fotomobilu a to je kec. Neseká se, funguje plynule - prostě fakt. Hrubou sílu má menší ale to se zmiňuje pořád dokola nikdo to nerozporuje.
Znova a znova, nikdo neříká, že výkon Pixelu není slabší ale bez přímého srovnání si ničeho nevšimneš a jede plynule a nemá ve zvyku tak moc bugovat nebo dokonce padat app jako Samsung

Jestli ti bugy a občasný pád aplikace stojí za ušetřenou setinu či desetinku, u náročné hry třeba i tu sekundu - je na každém

Dle požadavku tazatele má Pixel výkonu až až na dalších xx let. Počti si a lidé přešli např. z Pixelu 5 a pořád jim běžel plynule...
-- 20. 1. 2025 15:21 --Albert.Bert píše:Hele, jestli snímá pouze kamera, pak snímá pouze kamera.

Píše tu někdo, že to nesnímá jen kamera? Ne. Jenže to neznamená, že ji oblbneš fotkou, víme?
Jen tu děláš ze sebe troubu. Nastuduj si to a zkus to znova.