Galaxy S24/5 vs Pixel 9 Pro vs I 16(Pro)

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kultus 19. 1. 2025 18:45

standavfr píše:Přesně tak, včera jsem kamarádovi nadělil s10 plus, normální, plynulý a funkční telefon. Manželka má s21 plus a opět, světě div se, normální, plynulý a funkční telefon. Ono je to jak s foťákama. Docela by mě zajímalo kolik místních řešičů kvality fotek vidělo fotky na monitoru a kolik z nich opravdu fotí nebo jen cvaká.

Ja se fotkam aktivne venuji, tak to proste resim. Ono kdyz si to tak vezmes co je na dnesnich telefonech tak zajimave? Hlavne fotaky, protoze maloktery telefon je dvoudenni a naopak v TOP segmentu uz je samozrejmosti vysoky vykon-plynuly chod, kvalitni, vysoce svitivy a rychly displej, bezdratove nabijeni a IP68. Naopak i v tom TOP segmentu se k fotakum pristupuje ruzne a ZADNY foun neni 100% ve vsem nejlepsi a to uz je o prioritach, co si kdo vazi. Ten kdo fotky neupravuje a RAW je pro nej cizi zkratka, tak chce na prvni pohled libivou fotku (podle vlastnich preferenci) a nic jineho neresi. Ten kdo se tomu venuje, tak vi vic co od toho chtit, aby dostal co nejlepsi tech.kvalitu. Ja zase treba neresim video kde bude asi i ten samsung o chlup dopredu a iphone o vic chlupu...tak to proste je. I ten Pixel ma ve fotkach slabiny.
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 19. 1. 2025 18:58

_baudis_ píše:Ty moc nechápeš psaný text, že? Jasně jsem tu několikrát napsal (dokonce jako první) nestraně o tom, že je potřeba si telefony porovnat, jít na prodejnu a telefony si vyzkoušet. Vůbec ti neberu co ty chceš, nebo co sis koupil, to tu děláš pouze ty. Také jsem si koupil to nejlepší pro sebe. Celou dobu píšu zcela nestraně o prioritách a nikde nenabízím Galaxy S24+, kterou mám i když bych mohl a mohl bych napsat tunu důvodů, proč jí mám, to také děláš jen ty o svém telefonu, takže mi tady nepiš, co já dělám.

Nemáš pravdu v komplexnosti. Vždy musíš udělat kompromis, chceš fotit, koupíš si Pixel, ale musíš překousnout, starý čipset i když si to nepřiznáš a já to zde uvádím jako fakt, pro možného kupce, ať ví všechno, u Samsungů to děláte, ostatní nemohou? Takže je to vždy o prioritách. Ten link jsem sem dal, jako odpověď na srovnání bodů v komentářích výše uživatele Nick Cave (já si nezačal). Srovnávací benchmarky jsou prima, alespoň se dozvíš něco o své telefonu. Díky tomu víme, že Pixel dostal 2 roky starý čipset, ale když to někomu nevadí a radši fotí, tak si ho koupí, ale je to opět o prioritách. Cituješ můj příspěvek a absolutně ignoruješ několik vět, které tam jsou, jen vypíchneš, to co se ti hodí, ale tady je trefné, že potrefená husa se vždy ozve. Přišel jsem v míru a klidu, zkus to také. ;-) Vždy to bude o prioritách a kompromisu. Vždy dostaneš v telefonu něco, co moc chceš, ale něco tratíš. Neexistuje dokonalý telefon i když jsi o tom asi přesvědčený. Normální lidé si koupí telefon a neřeší nic, a mají recht. Jen mi řešíme, kdo ho má delšího. Trochu se pochlubím, koupil jsem si Samsung Galaxy Watch7 44mm zelené, protože umí cokoliv si představíš, ale výdrž je naprosto na pikaču, ale chtěl jsem vybavenost, mám jí, ale musel jsem zkousnout naprosto žalostnou výdrž a o tom to je. Kompromis strejdo.

Jak do dubu, že jo?
Ano psal si o tom první (chceš si pohonit ego?:D) a já ti přitakal, takže LOGICKY jsem o tom nepsal první, že jo? :-D :-D :-D

Sám zmiňuji slabší výkon Pixelu opakovaně s dovětkem, že v praxi funguje lépe než Samsung a že problém s výkonem nemá ani po letech. Taky že na hry bych ho nedoporučil. To ti uniklo nebo kdo nechápe psaný text?

" Kupuješ telefon pro jeho komplexnost, ne proto, že je hezčí. :-))"

Nemám pravdu v komplexnosti? A když je hlavní požadavek barva a pak ať se neseká, tak kde je ta komplexnost? Nikde, že? :-D Zas ti to nějak nevychází.

BTW: sám tazatel zmínil, že první dotaz byl na barvu :-) a to je to, co nechápeš - a já pochopil :-)
Takže znova - nějak ti to nevychází. Tak nadutý seš, že si myslíš, že víš proč a kvůli čemu kupuju telefon?:D
A víš co? nevíš. Kupuji ho aby super fotil, měl minimum bugů a byl plynulý. Proto nemůžu mít Samsung - tohle neumí :-))

A když chce Samsung bo je zvyklá a najde i barvu co chce, pak je jasno :-) Ale o komplexnosti nelze mluvit. Tak jednoduché. Už to chápeš?

Podívej se kolik lidí tady doporučilo Pixel / iPhone a kolik Samsung. Teď se zamysli.

Zbytek budu ignorovat, tohle nemá cenu. Reagovat na tebe budu až to bude mít hlavu a patu, trocha sebereflexe by ti neuškodila. Děláš jak jsi nad věci ale Pixel ti nějak leží v žaludku :D:D:D

-- 19. 1. 2025 19:08 --

standavfr píše:Přesně tak, včera jsem kamarádovi nadělil s10 plus, normální, plynulý a funkční telefon. Manželka má s21 plus a opět, světě div se, normální, plynulý a funkční telefon. Ono je to jak s foťákama. Docela by mě zajímalo kolik místních řešičů kvality fotek vidělo fotky na monitoru a kolik z nich opravdu fotí nebo jen cvaká.

Já před koupi vždy procházím fotky ve full kvalitě na monitoru. Fotky tisku běžně až do A4. Díky mobilu už netahám zrcadlovku tak často (ano, opravdu ještě fotím na zrcadlo a bezzrcadlovku aktuálně nechci:D ). Když pominu safari, nějaké jiné situace, když tahám 1000 popř. více tak Pixel mi stačí. Z ruky, v noci třeba památku vyfotí lépe a na "běžné" použití jako je tisk do alba atd. super. Rodinné oslavy taky super, není problém, fotky z hor atd. Na 95% mi dnes stačí Pixel. Když máš člověk oko, tak i s mobilem udělá hodně muziky :-) Taky záleží jaký máš vkus. Já mam radši přeostřenou fotku než úplnou olejomalbu. Radši studenější tóny než do žluta. Přestřelené barvy a super HDR mě nebere. Na FB dostaneš xxx like, když přestřelíš barvy a uděláš super mega ultra HDR - já z toho bliju :-D
Dzejn Dočk
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 19. 1. 2025 19:20

kultus píše:
borin7 píše:
Eaazy píše:Osobně bych počkal na představení řady S25 - byť HW nečekejte žádné zázraky, kromě čipsetu samozřejmě a s tím zřejmě spojený jiný processing fotek. Ale nic významného to nebude - spíše budou důležité zaváděcí akce, apod.

Po stránce fotek bude P9Pro zcela jistě lepší, o tom se nemá cenu bavit. Podpora a její rychlost bude obdobná. Cenově to asi taky nebude velký rozdíl. Výdrž +- to stejné (přes daleko menší baterku v S25).

Takže největší otázkou je dle vašich požadavků "životnost" ony cca 3-4 roky. S25 se SD8 elite určitě nebude mít za 4 roky s A19 problém. U P9Pro s kočkopsem Ex2200/2400, který vychází z Ex2100 (

Ps: Jenom doporučím se vyhnout verzím se 128GB - mají UFS3.1 a až od 256GB se používá UFS4.0 - které je prostě 2x rychlejší a je to znát...

Kde jsi to vyčetl? Mě kolega tvrdí, že všechny verze mají jen UFS3. 1 verzi

Tak to by mne zajimalo jak to muzes poznat? Jedine primym srovnanim obou typu ulozist na stejnem HW coz u mobilu tak nejak moc dobre nejde ze? Urcite sis takove srovnani udelal ze :D jinak ti do toho vstupuje jiny cipset, jiny android nebo vyrobce...proste dalsi parametry. Navic co sis vycetl na wikipedii jsou teoreticke moznosti technologie, nikde neni napsane, ze ty rozdily jsou v praxi tak propastne nebo ze to umi zbytek HW vyuzit. Ja UFS3.1 neobhajuji a taky mi prislo divne ho v dnesni dobe pouzit stejne jako zacinat na 128GB, ale tyhle vyjadreni a papouskovani parametru mi prijdou dost zbytecne, ale dobre pojdme se bavit o fotacich. Proc se nemotas kolem toho, ze samsung da do S25 UFS4.0, SD elite a pak telefon zabije 4 roky starym HW fotaku, navic kdyz neumi poradne spracovat fotky a v PP je uz pomalu jeden z nejhorsich. A to pisou i rotografove co obcas foti mobilem nebo sami majitele samsungu a ne nejaki hateri. Neobhajuji ani HW Pixel, ale ten telefon proste funguje a je rychly a stabilni o fotkach nemluve, v bezne praxi te nebude leta omezovat a je jedno jestli je tam Exynos nebo Snapdragon. Vetsina lidi si koupi telefon a pouziva ho k tomu, co potrebuji. Nechte to laskave na tazateli at si vybere a prestante se uz dohadovat o pichovinach, tohle je tady fakt v kazdem vlaknu OMG.

Poznáte to jednoduše - dejte si vedle sebe UFS3.1 a UFS4.0 a zkuste aktualizovat pár aplikací. Cokoliv s UFS4.0, když se sahá do úložiště, trvá mnohem kratší dobu.
Galaxy S25U, Galaxy S25, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Ring, Galaxy Buds3 Pro
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 19. 1. 2025 19:58

kultus píše:Ono kdyz si to tak vezmes co je na dnesnich telefonech tak zajimave?

Já bych řekl, že zejména SW. Což je pro spoustu výrobců právě kámen úrazu. Aneb, k čemu mi je třeba to, že Vivo skvěle fotí, když nástavba za moc nestojí.

-- 19. 1. 2025 19:13 --

Dzejn Dočk píše:Sám zmiňuji slabší výkon Pixelu opakovaně s dovětkem, že v praxi funguje lépe než Samsung

Což jsme se třeba i včera přesvědčili, že není pravda. Pokud tedy "lépe" neznamená to, že načítá aplikace pomaleji, nemá tak odladěné animace a cokoliv výpočetně náročného mu trvá výrazně déle.

Dzejn Dočk píše:Podívej se kolik lidí tady doporučilo Pixel / iPhone a kolik Samsung. Teď se zamysli.

Což možná bude způsobeno i tím, že tazatel dává focení jako prioritu a je celkem jasné, že v tomhle ohledu jsou výše zmíněné telefony lepší volbou?

To bude pak spíše důkaz toho, že "fanboys" nemají potřebu to svoje tlačit za každou cenu. Zároveň to ale neznamená, že není důvod se ohradit, když tu někdo tvrdí nesmysly.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod kultus 19. 1. 2025 20:13

Ano SW taky, takze o Samsungu se da rict to same naopak, k cemu je mi top UI, kdyz z toho telefonu nedostanu poradnou fotku :D hele tohle nema smysl resit tady se lidi nikdy neshodnou. Ja jdu kvuli cene vzdy po co nejmensim kompromisu, ale jeste jsem neslapl vedle ( z poslednich S7e, Mate 20 Pro, S21+, Pixel 8 Pro).
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 19. 1. 2025 20:20

Možná neshodnem, no :-) začíná to už tím, že vůbec nechápu, jak někdo dokáže upřednostnit foťák před kvalitou UI - tedy věcí, se kterou interaguje doslova pořád a fundamentálně ovlivňuje user experience, do té míry, že to postaví do té roviny, že mu je bez kloudné fotky k ničemu.

Pro někoho je překážkou kloudná fotka, já zase nechci telefon, který neumí kloudný desktop režim...
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod Albert.Bert 19. 1. 2025 22:48

Dzejn Dočk píše:
Albert.Bert píše:
kultus píše:Zabezpeceni Pixel-okamzite potvrzovani ksichtem v bankovnich aplikacich parada.

To ale není moc bezpečné, možná pohodlné. Pokud zde není technologie 3D scanu obličeje, jde to snadno oklamat třeba i fotkou. Takže vychvalovat si zrovna tohle je blbost. Apple nebo třeba i Honor a Huawei používají u některých modelů právě 3D scan, když jim ukážete fotku, zaznamenají jen rovnou plochu. Ale běžné ověření fotoaparátem se nechá zmást klidně i kresbičkou třiletého dítěte.
Sorry za oftopic, ale na tohle jsem musel reagovat.

Fotkou to neoklameš, nešiř bludy ;-)

Hele, jestli snímá pouze kamera, pak snímá pouze kamera. ;-)
Albert.Bert
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 20. 1. 2025 11:10

kultus píše:Jeste v lete jsem pouzival staricky S21+, baterie OK, ale na novy telefon uz nema. Vsechno jede porad plynule, zadna apka nema problem, multitasking funguje jako kdyz byl telefon novy, bohuzel samsung neumi kvuli agresivnimu zavirani apek vyuzit potencial a velikost RAM. Fotak funguje a i 8K video je porad plynule.

Může se jednat i o ten efekt, že si člověk rozdílu nevšimne bez přímého srovnání. Tady mrkni, jak to pak vypadá ve srovnání s S24:

Je vidět, že S24 je trochu někde jinde a třeba ten tebou zmiňovaný RAM management se posunul značně.

Není to tedy úplně o tom, že by se telefon zadýchával vůči sobě, ale vůči těm novým modelům, které rychlost a plynulost posouvají dále.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod _baudis_ 20. 1. 2025 12:23

Dzejn Dočk: ty jsi nepochopil jednu zásadní věc a tou je, že nikoho nezajímá, co jsi si koupil, nebo co si chceš a proč koupit. Jde tady o prosbu, co si vybrat? Jsi strašně sebestředný a rád se posloucháš, ale o tom to není. Jde o to, správně poradit, nebo nasměrovat uživatele ke koupi telefonu. Jasně jsem psal, že tady objektivní posouzení nedostane a tak bude lepší počkat ještě na S25 a pak navštívit prodejnu a telefony si osahat. První vaše komentáře jsou, kup si PIXEL a proč by to dělal, když ho nezná, nebo ještě S25 není na trhu. Chápeš tu podstatu, každý má priority někde jinde a musí si konečný závěr udělat sám. Ne protože, dva trollové (i já) píšou tohle a tohle. Takhle bude mít v hlavě bordel. Píšu to naposledy, počkat na S25, pak navštívit obchod a zvolené telefony si osahat, získat přehled o vlastním systému a ještě lepší je posadit na netu vedle sebe a získávat pro a proti. Když sem budeme psát kup si tohle, ne kup si tohle, nebo bude lepší, když si koupíš tohle, to mu moc nepomůže. Končím duchaplnou debatu s tebou. Piš si co chceš, ale nech kupujícího trochu dýchat.

Když bude v Děčíně, klidně mu S24+ půjčím a to ještě bez One UI 7, která mám být tak bohatá na změny, jako nebyla za poslední roky. Samotná systém je z mého pohledu nuda, ale proto radím, co píšu výše. :tleskani

Měj se hezky příteli. Přeji ti krásný den a bohatou diskusi s tímto komentářem, protože to nespolkneš a nutkání bude silnější, než slib, že už nebudeš odepisovat. :-D
Acer Nitro 17 AN17-41-R8FE Obsidian Black
Samsung Galaxy Watch7 44mm Green - Spigen Rugged Armor Matte Black
Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Marble Gray - Spigen Liquid Air Matte Black
_baudis_
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 20. 1. 2025 13:06

Tohle přesně ale výrobce potřebuje - ovečky. Šlapající po všem cizím a vynášející to "správné" do nebes.

Já osobně mám Samsungy dlouhé roky, ale taky mám zkušenosti s jinými výrobci. A prostě mi Samsung vyhovuje nejlépe proto, protože mám fotoaparáty u zadní části těla a zaměřuju se na jiné věci a kompletnost telefonu jako takového a tam je prostě Samsung v jiné lize.

Proto mi nedělá problémy uznat, že Pixel bude coby fotoaparát lepší - v případě, že jsem hnidopich, fotky tisknu, nebo si je prohlížím jinde, než na displeji telefonu. Pokud se ale fotky z telefonu dále nedostanou, jsou všechny telefony nad 20k co se fotoaparátů týče srovnatelné. Bohužel. Možná stojí za zmínku ještě video, kde neochvějně kraluje Apple, Samsung je v závěsu a zdálky se pak na ně dívají všichni ostatní.

Ale když tu někdo napíše, že Samsung je (díky čipu odpovídajícímu roku 2024) rychlejší než Pixel (s čipem odpovídajícím roku 2022), pak dostane strašnou bídu. Jedno video (s rychlostí otevírání aplikací) přece nic nedokazuje, ale video s pádem nějakého benchmarku (dáno zřejmě neoptimalizací) na S24U je pak neprůstřelný důkaz. To se pak těžko diskutuje...

Shrnu to pro tazatele ještě jednou:
- chcete-li fotit, fotit, fotit a fotky budete používat dále, nečekejte na S25 a jděte do Pixelu = s Pixelem uděláte prostě kompromisy ve výkonu a výdrži
- zůstanou-li fotky primárně v telefonu, počkejte na představení S25, pak si osahejte S24/S25/P9P a rozhodněte se = se Samsungem uděláte kompromisy ve foťáku

Telefon bude sloužit jen a jen vám a vy do něj budete investovat. Určitě jděte do 256GB (kvůli UFS4.0). Tedy jsme cenově S24/S25 - cca 20k, P9P - cca 27k. Rozhodnutí je na vás...
Galaxy S25U, Galaxy S25, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Ring, Galaxy Buds3 Pro
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 20. 1. 2025 15:00

_baudis_ píše:Dzejn Dočk: ty jsi nepochopil jednu zásadní věc a tou je, že nikoho nezajímá, co jsi si koupil, nebo co si chceš a proč koupit. Jde tady o prosbu, co si vybrat? Jsi strašně sebestředný a rád se posloucháš, ale o tom to není. Jde o to, správně poradit, nebo nasměrovat uživatele ke koupi telefonu. Jasně jsem psal, že tady objektivní posouzení nedostane a tak bude lepší počkat ještě na S25 a pak navštívit prodejnu a telefony si osahat. První vaše komentáře jsou, kup si PIXEL a proč by to dělal, když ho nezná, nebo ještě S25 není na trhu. Chápeš tu podstatu, každý má priority někde jinde a musí si konečný závěr udělat sám. Ne protože, dva trollové (i já) píšou tohle a tohle. Takhle bude mít v hlavě bordel. Píšu to naposledy, počkat na S25, pak navštívit obchod a zvolené telefony si osahat, získat přehled o vlastním systému a ještě lepší je posadit na netu vedle sebe a získávat pro a proti. Když sem budeme psát kup si tohle, ne kup si tohle, nebo bude lepší, když si koupíš tohle, to mu moc nepomůže. Končím duchaplnou debatu s tebou. Piš si co chceš, ale nech kupujícího trochu dýchat.

Když bude v Děčíně, klidně mu S24+ půjčím a to ještě bez One UI 7, která mám být tak bohatá na změny, jako nebyla za poslední roky. Samotná systém je z mého pohledu nuda, ale proto radím, co píšu výše. :tleskani

Měj se hezky příteli. Přeji ti krásný den a bohatou diskusi s tímto komentářem, protože to nespolkneš a nutkání bude silnější, než slib, že už nebudeš odepisovat. :-D

ty nechápeš zásadní věc, píšu co jsem měl aby věděl s čím mohu srovnat. iPhone jsem chválil, včetně videa - jen jsem napsal, že mi osobně nesedl ale přijde mi lepší než Samsung. Avšak jsem si vzal "do huby" Samsung a to se u některých nenosí, že jo:-)))

Tazatel se na něco ptal a dle jeho zadaní vychází nejlépe Pixel - dle mého subjektivního názoru. Tazatel není hloupý a umí se rozhodnout sám, víme? Také jsem souhlasil a říkal, že nejlepší je si ho/je ošahat, ta kde vidíš problém?:D Seš nějaký rozbitý nebo co?

Je nás víc co doporučíme Pixel neb víme, že jeho požadavky splňuje lépe než Samsung, což vice méně potvrdil i tazatel. Kdyby byl levnější iPhone, možná vezme ten. Takže není hloupý a rady evidentně pomohly. To že ty to nechápeš je jen tvůj problém :-)) .a vysvětluje to hodně z toho co a jak píšeš.

Je legrační, že mám nechat tazatele dýchat ale mluvíš za něj ty, přijde ti to normální?
Z jaké titulu ty víš, co mu pomůže a co ne? Nejsi trošku sebestředný ty? Odpovím si - ano jsi. "pan vím vše nejlépe" i lépe než tazatel. OMG :-D

-- 20. 1. 2025 15:18 --

Eaazy píše:Tohle přesně ale výrobce potřebuje - ovečky. Šlapající po všem cizím a vynášející to "správné" do nebes.

Já osobně mám Samsungy dlouhé roky, ale taky mám zkušenosti s jinými výrobci. A prostě mi Samsung vyhovuje nejlépe proto, protože mám fotoaparáty u zadní části těla a zaměřuju se na jiné věci a kompletnost telefonu jako takového a tam je prostě Samsung v jiné lize.

Proto mi nedělá problémy uznat, že Pixel bude coby fotoaparát lepší - v případě, že jsem hnidopich, fotky tisknu, nebo si je prohlížím jinde, než na displeji telefonu. Pokud se ale fotky z telefonu dále nedostanou, jsou všechny telefony nad 20k co se fotoaparátů týče srovnatelné. Bohužel. Možná stojí za zmínku ještě video, kde neochvějně kraluje Apple, Samsung je v závěsu a zdálky se pak na ně dívají všichni ostatní.

Ale když tu někdo napíše, že Samsung je (díky čipu odpovídajícímu roku 2024) rychlejší než Pixel (s čipem odpovídajícím roku 2022), pak dostane strašnou bídu. Jedno video (s rychlostí otevírání aplikací) přece nic nedokazuje, ale video s pádem nějakého benchmarku (dáno zřejmě neoptimalizací) na S24U je pak neprůstřelný důkaz. To se pak těžko diskutuje...

Shrnu to pro tazatele ještě jednou:
- chcete-li fotit, fotit, fotit a fotky budete používat dále, nečekejte na S25 a jděte do Pixelu = s Pixelem uděláte prostě kompromisy ve výkonu a výdrži
- zůstanou-li fotky primárně v telefonu, počkejte na představení S25, pak si osahejte S24/S25/P9P a rozhodněte se = se Samsungem uděláte kompromisy ve foťáku

Telefon bude sloužit jen a jen vám a vy do něj budete investovat. Určitě jděte do 256GB (kvůli UFS4.0). Tedy jsme cenově S24/S25 - cca 20k, P9P - cca 27k. Rozhodnutí je na vás...

Rozmazaná fotka dítěte z bytu jde poznat i na displeji telefonu, víme?
Zvláštní, že relativizuješ nekvalitu foto od Skové řady a že musíš být hnidopich abys něco poznal - to je prostě lež. Ano krajina v dobrém počasí - rozdíly minimální. Šero, tma, pohyb a Samsung se nechytá.
Taky se můžeš podívat na objektivní žebríčky :) -

Např. Starý Pixel 6P je lepší než aktuální S24.

Lowcost Pixel 8a lepší než S22U

minulá generace Pixelu - řada 8 je lepší než S24U

Pixel 8P je samozřejmě ještě o velký kus lepší a o řadě 9 ani nemluvě.

Takže pokud rád fotíš, Samsung jde prostě ven.
Pokud rád DEX a focení je ti u zádele nebo rád náročné hry - jde ven PIXEL.

Ale tady někteří pořád kritizují doporučování Pixelu jako fotomobilu a to je kec. Neseká se, funguje plynule - prostě fakt. Hrubou sílu má menší ale to se zmiňuje pořád dokola nikdo to nerozporuje.

Znova a znova, nikdo neříká, že výkon Pixelu není slabší ale bez přímého srovnání si ničeho nevšimneš a jede plynule a nemá ve zvyku tak moc bugovat nebo dokonce padat app jako Samsung :-) Jestli ti bugy a občasný pád aplikace stojí za ušetřenou setinu či desetinku, u náročné hry třeba i tu sekundu - je na každém :-)

Dle požadavku tazatele má Pixel výkonu až až na dalších xx let. Počti si a lidé přešli např. z Pixelu 5 a pořád jim běžel plynule...

-- 20. 1. 2025 15:21 --

Albert.Bert píše:Hele, jestli snímá pouze kamera, pak snímá pouze kamera. ;-)

Píše tu někdo, že to nesnímá jen kamera? Ne. Jenže to neznamená, že ji oblbneš fotkou, víme?
Jen tu děláš ze sebe troubu. Nastuduj si to a zkus to znova.
Dzejn Dočk
Junior

Odeslat příspěvekod myscho123 20. 1. 2025 15:36

aikoN píše:...třeba Hudec z Pixelu 9 Pro XL kdovíjak odvařený není.

Pokiaľ viem, tak je vlastník eshopu, takže logicky bude odvarený z vecí, ktoré sa dobre predávajú a má na tom slušnú maržu. Keď som pracoval v obchode s telefónmi, tiež sme mali "obľúbené" modely, ktoré sa proste oplatilo ľuďom odporúčať.

Chcelo by to riešiť menej zaujatého recenzenta ako niekoho, kto chce predať, aj keď verím, že z youtube má momentálne vyšší zisk ako z predaja telefónov, kde sú marže dosť mizerné už roky.
N3510i > N6021 > SEK750i + HPM82> HP ipaQ 614c > NEXUS S > Sencor P5500 > Samsung Galaxy NOTE 10,1 + Honor 8 > Huawei P30pro
Nikon D5000 > FujiFilm X100F
myscho123
Junior

Odeslat příspěvekod standavfr 20. 1. 2025 16:00

Fotím, používám Samsung a mázlé fotky nemám. Čím to asi bude?
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod myscho123 20. 1. 2025 16:05

Tipol by som si, že nefotíš rýchlo sa pohybujúce objekty (deti) v interiéri za horšieho ako štúdiového osvetlenia?
Pretože vonku za slnečného dňa urobím krásne ostrú fotku aj 10 rokov starým telefónom úplne v pohode.
N3510i > N6021 > SEK750i + HPM82> HP ipaQ 614c > NEXUS S > Sencor P5500 > Samsung Galaxy NOTE 10,1 + Honor 8 > Huawei P30pro
Nikon D5000 > FujiFilm X100F
myscho123
Junior

Odeslat příspěvekod standavfr 20. 1. 2025 16:10

Samozřejmě že fotím. Jen u toho trochu přemýšlím a tupě necvakám. Většinou stačí použít seriové snímání a udělat 4-5 fotek.
Naposledy upravil standavfr dne 20. 1. 2025 16:15, celkově upraveno 4
standavfr
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka