Galaxy S24/5 vs Pixel 9 Pro vs I 16(Pro)

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 21. 1. 2025 12:59

-- 21. 1. 2025 13:01 --

miromen4 píše:Je uplně jedno jak budeš kopat to, že se chovaš jak ditě a si za pansky ud si stvrdil vicekrat než kolik ti je a to je na tom to smutne.

Počkej, já tě chválím za tvou kvalitní diskuzi.

Líbí se mi, že nekopeš do jiných značek ani lidí!

Že nekopeš do jiných a zároveň je z kopaní neobviňuješ. Nulové pokrytectví z tvé strany.

A nevypouštíš věci ve stylu "si za pansky penis si stvrdil vicekrat ".

Krásně jsi ukázal, že jsem se mýlil a SamsungBOYS jsou naproto vyrovnání, slušní lidé se schopnosti sebereflexe a unést tíhu oprávněné kritiky.

Jsi skvělý člověk. Fakt.
Když se na tebe dívám, krása střídá nádheru. :D
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod miromen4 21. 1. 2025 13:03

To zkoušen na ty co jsou na tve urovni u mě se nechytaš.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 21. 1. 2025 13:07

Nerozumím milý pane. Chcete snad říci, že nejste takový?

Že někde přijdete a hned začnete útočit ba dokonce urážet? Takový snad nejste.
Proč by to někdo dělal?!

To by jste se jen strašně ponížil, ztrapnil a potvrdil, že SBOYS jsou neobjektivní, útoční lidé jenž místo k argumentům a diskuzi sahají k vulgaritě.

TOMU ODMÍTÁM VĚŘIT. Vy přece nejste takový, vy nejste ubohý! NENENE!! :D
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod miromen4 21. 1. 2025 13:15

Nechapani psaneho textu take sedi.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 21. 1. 2025 13:23

Odmítám věřit, že Váš vnitřní strach o kdysi TOP značku jenž těžce stagnuje a ve foto je v podprůměru, by vás snad donutil používat invektiva! To by byl znak muže nevyrovnaného snad i slabomyslného a takový přece nekupují TOP značku nebo snad ano?! NENE to není váš případ. Jsem si jistý.

Naštěstí jste zde vstoupil diskutovat, argumentovat a ne zbytečně házet špínu a používat invektiva nebo snad snaha označovat někoho mužských přirozením.
To by stejně jen ukázalo jak moc vás zasáhla stagnace Samsungu, který před mnoha lety býval TOP...

Naštěstí se to nestalo a Vaše argumenty čtu s hrdostí a radostí! Jste VZOR slušného ba dokonce skvělého diskutujícího. Děkují vám a snad budu jednou jako vy. :tleskani
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod miromen4 21. 1. 2025 13:42

Tvl to je existence a marnost, holt někteři tvorove maji velmi daleko k dokonalosti.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 21. 1. 2025 13:50

"Tvl to je existence a marnost, holt někteři tvorove maji velmi daleko k dokonalosti."

Řekl muž s velkým M, člověk s velkým Č. Tedy vy!

Taková sebereflexe z vaší strany je absolutně skvělá ba až k neuvěření.
Zase dokazujete jak má vypadat diskutující.
Jste bodrý muž, dokonce prototypem bodrého muže.

Děkuji vám za všechny tady zde přítomné! Tahle vaše touha kvalitně diskutovat je nakažlivá!
Žádné osobní útoky, jen holá fakta, osobní zkušenosti. Krása. Fakt nekecám.

DĚKUJEME :tleskani
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod standavfr 21. 1. 2025 14:07

Ten trojnásobný zoom z 24 je fakt neštěstí. Zmenšeno na 2000 krát 1500.

-- 21. 1. 2025 14:11 --

Širo není o nic lepší.
Přílohy
20250119_111001.jpg
20250121_140111.jpg
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 21. 1. 2025 14:33

miromen4 píše:https://www.csfd.cz/film/7045-jeste-vetsi-blbec-nez-jsme-doufali/prehled/

Tvá odvaha a statečnost je nesmírná. Kdo jiný si koupí tel od stagnující značky známe též jako Samsung s podprůměrným foťákem a zcela beze strachu, s plným vědomím o jeho průměrnosti se bije do krve za jeho dokonalost. Ta vynalézavost, síla, sofistikovanost a odvaha obhajovat něco s vědomím, že nemám pravdu je úžasná. Těch kliček co musíš umět, když tě někdo nachytá! Takových jako ty, pane miromen4 se rodí jen pár za tisíciletí. Jaké máme štěstí, že většina se narodila a začala chodit tady na fórum a obhajovat Samsung. Úžasné.

Pokud schopnost obhajovat za každou cenu a glorifikovat průměr i za cenu nadávek a osobních útoků není znak muže s velkým M, pak co to je? :D :D :D
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod miromen4 21. 1. 2025 14:57

Takhle byt v křeči...holt nervy tečou.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 21. 1. 2025 15:01

Řekl muž který nepoužívá osobní útoky : :tleskani lol:
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod orgáč 21. 1. 2025 15:06

Sakra, unikla mi zajímavá diskuze, ale zpětně to číst nehodlám, je to nějaké moc dlouhé :D

Dzejn Dočk: Jeden z příkladů, proč je Dxomark k smíchu a nikdo mu nepřikládá váhu, snad jen uplácející čajňan

Battery ranking
Samsung S24 Ultra 130 bodů
Honor Magic 6 Pro 157 bodů

Dále pak různé čajňácké hodnocení u videa, kde poráží nejnovější iPhony, to je také vtipné.
Dxomark patří číňanům už nějaký pátek.
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod SSakul 21. 1. 2025 15:43

Vybírám manželce v podobné kategorii.. měl to být Pixel 9 pro, ale objednávku z prosince s výkupním bonusem 5k mi Alza v lednu nakonec zrušila ( výborný vánoční dárek ) a momentálně bez něj je cena skoro stejná jako s mnohem výkonnějším IP16 pro.. tak jsem zvědav co z toho vypadne.. hlavní podmínka manželky je relativně kompaktní telefon ( jinak bych teď vzhledem k ceně P9pro bez bonusů nejspíš objednal v poměru cena výkon P8pro )
SSakul
Junior

Odeslat příspěvekod tomb87 21. 1. 2025 19:00

Pokud by oba telefony stály stejně a měl bych vybrat jeden nebo druhý asi vezmu iPhone, pokud bych neměl vyloženě averzi vůči iOS.
tomb87
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka