Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
myscho123 píše:Riešim podobný výber telefónu pre seba, ale miestna diskusia je úplne k prdu a nič som sa nedozvedel...
Sebe kúpim Pixel (kedysi som mal Nexus, tak zaspomínam na staré časy), manželke S24+ (teraz má S20) a za rok vám poviem, čo z toho bola chyba.
myscho123 píše:Riešim podobný výber telefónu pre seba, ale miestna diskusia je úplne k prdu a nič som sa nedozvedel.
Každý chváli mobil čo má doma (pretože za to zaplatil a je mu blbé priznať že to bola chyba), ostatné videl max v obchode alebo vlastnil staršiu verziu s iným FW. Nikto nemá doma všetky kombinácie s aktuálnym FW a nepoužíva ich aspoň obdeň aby ich vedel normálne porovnať.
Takže pokiaľ sa tu 5 rozdielnych uživateľov nezhodne na jednom zápore (napríklad mizerná výdrž, neostré fotky, dizajn, zvuk pri telefonovaní) tak to nemá zmysel ani čítať. Testy na youtube si vie dohľadať každý také, aby mu vyšiel mobil ktorý sa mu páči a na ktorý má.
Inak je to tu strata času s 3 stranami osobných útokov internetových hrdinov, čo si kúpili telefón, ale nevedia čítať s porozumením.
Sebe kúpim Pixel (kedysi som mal Nexus, tak zaspomínam na staré časy), manželke S24+ (teraz má S20) a za rok vám poviem, čo z toho bola chyba.
myscho123 píše:Riešim podobný výber telefónu pre seba, ale miestna diskusia je úplne k prdu a nič som sa nedozvedel.
Každý chváli mobil čo má doma (pretože za to zaplatil a je mu blbé priznať že to bola chyba), ostatné videl max v obchode alebo vlastnil staršiu verziu s iným FW. Nikto nemá doma všetky kombinácie s aktuálnym FW a nepoužíva ich aspoň obdeň aby ich vedel normálne porovnať.
Takže pokiaľ sa tu 5 rozdielnych uživateľov nezhodne na jednom zápore (napríklad mizerná výdrž, neostré fotky, dizajn, zvuk pri telefonovaní) tak to nemá zmysel ani čítať. Testy na youtube si vie dohľadať každý také, aby mu vyšiel mobil ktorý sa mu páči a na ktorý má.
Inak je to tu strata času s 3 stranami osobných útokov internetových hrdinov, čo si kúpili telefón, ale nevedia čítať s porozumením.
Kapr99 píše:myscho123 píše:Riešim podobný výber telefónu pre seba, ale miestna diskusia je úplne k prdu a nič som sa nedozvedel.
Ja mel oba(vsechny)![]()
Ted mam Pixel pac mi vyhovuje nejvic na to co chci(fotak) ale nejsem nejaka "znacka ovce" a celkove vsude jsou mi znacky ukradeny...proste koupim co je pro mne v tu dobu to "nej".
Sam moc dobre vim ze HW v Pixelu je starsi/horsi...ale poznas to v realite? Ne.
Leda ze by jsi hral hry/strihal video atd.
Fotaky ma z tech 3 nej...uz jen co se tyce spolehlivosti...v tomhle nahradil iPhone.
Video je ale zase lepsi na iPhonu(pokud na Pixelu nezapnes video boost)...kterej je ale taky obcas "hit miss"
Proste jako u vseho si rekni co od telefonu chces...co je pro tebe priorita a naopak co ti zase tak chybet nebude.
U mne (a vlastne celkove) je obrovska vyhoda ze Pixel i iPhony nabizi svoje TOP vlajky i v mensim provedeni.
Mas jen mensi display a baterku.
To nikdo jinej zatim nema.
A mezi iPhonem a Pixelem to u mne vyhral Pixel pac fotky a i to ze iOS ja nejak extra nevyuziju(plus samozrejme nektery jejich nelogicky veci v UI ktery porad nechapu ze nemaj - jako univerzalni backswipe vsude...)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků