Galaxy S24/5 vs Pixel 9 Pro vs I 16(Pro)

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod myscho123 22. 1. 2025 16:55

To si ale neodporuje. Som zvyknutý na Android, nebudem systém meniť kvôli pár videám, ale ak z tých pár videí má byť polovica zle zaostrený odpad, tak mi to stojí za výber jedného Androidu pred iným. Čo je na tom nepochopiteľné?

Zvlášť keď tie telefóny stoja momentálne skoro rovnako.. a za 1000+ eur mám už nároky trošku vyššie, ako keď som posledne kupoval mobil za polovicu. Zároveň je to vec softwaru, takže sa porovnáva ťažko, pretože sa dá opraviť.
N3510i > N6021 > SEK750i + HPM82> HP ipaQ 614c > NEXUS S > Sencor P5500 > Samsung Galaxy NOTE 10,1 + Honor 8 > Huawei P30pro
Nikon D5000 > FujiFilm X100F
myscho123
Junior

Odeslat příspěvekod voughne 22. 1. 2025 19:45

"Keď už som bol skoro rozhodnutý objednávať, natrafil som na túto ukážku videa natočeného Pixelom" ... z jedneho videa ides prehodnocovat nakup? Zaujimave ... ale ak je zaostrovanie vseobecny problem Pixelov, tak je to logicke a plati co som napisal predtym - ziadne zariadenie nie je dokonale.
voughne
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 22. 1. 2025 20:47

myscho123 píše:To si ale neodporuje. Som zvyknutý na Android, nebudem systém meniť kvôli pár videám, ale ak z tých pár videí má byť polovica zle zaostrený odpad, tak mi to stojí za výber jedného Androidu pred iným. Čo je na tom nepochopiteľné?

Zvlášť keď tie telefóny stoja momentálne skoro rovnako.. a za 1000+ eur mám už nároky trošku vyššie, ako keď som posledne kupoval mobil za polovicu. Zároveň je to vec softwaru, takže sa porovnáva ťažko, pretože sa dá opraviť.

Kup vrácený kus třeba na ALZA a když to nebude ok, vrátíš :-)

-- 22. 1. 2025 20:48 --

Tak myslím, že sS25 je ze hry, zase ostuda. Šíro 12Mpx bez ostření, tele pořád 10Mpx :shock: :-D
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod hugo48 22. 1. 2025 21:05

Musím říct, že S25 mě překvapil jen cenou. Jestli si přítelkyně vybere barvu, tak pro ni objednávám ten. Rozdíl u nás je oproti S24 asi 70 EUR a zároveň jsou extra v ceně nějaké hodinky (nedůležité).

Já pořád rozhodnutý nejsem. Díky, tomu kdo tady postnul toho Fotoguru..ten mi s Pixelem zrovna nepomohl. � Nebýt ceny jablka, tak jdu 100% do něj, takhle je Pixel pořád ve hře, ale upřímně, že bych byl vyloženě nadšený a těšil se tím na nový telefon, to se říct nedá. Pokud se nakonec opravdu rozhoupu pro Pixel, tak to bude akorát volba rozumu. Což podle něj jsem v minulosti telefony nevybíral :D, ale uvidíme.
hugo48
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod gloom83 22. 1. 2025 21:17

Co tak vzít jablko v planeu, kde maj teď slevu 20 %, když nakoupíš na splátky?
Pokud se Ti nechce splácet, tak pak jde prý bez nějakých sankcí splátky splatit předčasně.
gloom83
Junior

Odeslat příspěvekod SSakul 22. 1. 2025 22:04

Tak nakonec pro manželku objednán s25 v předobjednávce 256gb + Buds3 + kryt + folie za 20k .. radši bych pixel, ale 26k za 256 jim nedám. Kompaktní rozměry splňuje a trošku horší focení v interiéru přežije. S24 jsem nechtěl skrz exynos a tady rozhodl Snapdragon. Držím palce ostatním s výběrem.

Každopádně to planeo -20% může být pro někoho, komu vyhovuje více IOS hodně zajímavé ( manželka nakonec IOS nechtěla ).. Myslím že IP16pro je momentálně nejlepší a nejvyváženější kompakt na trhu, snad jen škoda, že do toho nedávají android xD
SSakul
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 22. 1. 2025 22:49

Dzejn Dočk píše:Tak myslím, že sS25 je ze hry, zase ostuda. Šíro 12Mpx bez ostření, tele pořád 10Mpx :shock: :-D

Nicméně, je zde nový processing.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod kultus 23. 1. 2025 06:54

Pockal bych na prvni fotky, ale od toho jejich procesingu bych moc necekal. Ostuda to kazdopadne je.
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod standavfr 23. 1. 2025 07:39

aikoN píše:
Dzejn Dočk píše:Tak myslím, že sS25 je ze hry, zase ostuda. Šíro 12Mpx bez ostření, tele pořád 10Mpx :shock: :-D

Nicméně, je zde nový processing.

Ten se ale v rámci objektivity bere v potaz jen u některých značek.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kultus 23. 1. 2025 08:02

Možná u některých lidí. Já jim to klidně uznám, když se to zlepší...aspoň bude za dva-tři roky, až budu měnit nějaká konkurence. Když se zmátořili číňani, proč ne samsung. Bohužel si IMO myslí, že je na vrcholu tak nemusí a zkušenosti z posledních let mně nechávají chladným. A ten HW tele modulu a šíra je prostě archaický, to nikdo neokecá.
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 23. 1. 2025 08:07

Prosím tě, to je od tebe zas výstřel do tmy. Na jeho hodnocení si počkám na fotky, tak jako vždy. V rámci objektivity. Aktuálně řeším HW a to je ZASE ostuda. Co z toho dokážou vytáhnou teprve uvidíme avšak je tu předpoklad, že to sláva nebude.
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod Danny02 23. 1. 2025 09:23

Je možné, že opět vrátí výkupní bonus na Pixel 9 telefony. Před Vánoci jsem ještě vychytal akci a vyměnil svoji S24 za Pixel 9 Pro. Byl tam výkupní bonus 5000Kč + dávali zdarma sluchátka Pixel Buds Pro 2.

Sluchátka a S24 jsem prodal a na výkup dal staré Zoppo za 10 Kč :)
TV: Philips 55OLED706, Soundbar: JBL Bar 500, Mobil: Google Pixel 9 Pro 16 GB / 256 GB - Obsidian
Danny02
Junior

Odeslat příspěvekod standavfr 23. 1. 2025 10:47

Do výběru bych zařadil Honor Magic 7 Pro. Je teď za 28000.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod SSakul 23. 1. 2025 15:05

Danny02 píše:Je možné, že opět vrátí výkupní bonus na Pixel 9 telefony. Před Vánoci jsem ještě vychytal akci a vyměnil svoji S24 za Pixel 9 Pro. Byl tam výkupní bonus 5000Kč + dávali zdarma sluchátka Pixel Buds Pro 2.

Sluchátka a S24 jsem prodal a na výkup dal staré Zoppo za 10 Kč :)

Jojo, škoda že mi Alza úplně ***** a zrušila v lednu objednávku ze 17.12. a vrátili peníze.. P9P mohl být už dávno doma, ale jak říkám bez sluchátek a toho 5k bonusu jim ty peníze skrz ten tensor nedám. Kdybych věděl , že naskočí ten bonus zpátky, tak bych osobně radši vzal P9P , ale to taky člověk může čekat bůhví jak dlouho.
Naposledy upravil SSakul dne 23. 1. 2025 15:14, celkově upraveno 1
SSakul
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 23. 1. 2025 15:13

standavfr píše:Do výběru bych zařadil Honor Magic 7 Pro. Je teď za 28000.

Klidně i 6 Pro - za 20-21k super koupě.
Galaxy S25U, Galaxy S25, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Ring, Galaxy Buds3 Pro
Eaazy
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka