Galaxy S24/5 vs Pixel 9 Pro vs I 16(Pro)

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod hurec 23. 1. 2025 18:25

Jo. Magic 6 pro je fakt super mobil. Dá se koupit za super cenu. Jediné co je mínus, je ten kulatý displej.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kultus 23. 1. 2025 20:18

Danny02 píše:Je možné, že opět vrátí výkupní bonus na Pixel 9 telefony. Před Vánoci jsem ještě vychytal akci a vyměnil svoji S24 za Pixel 9 Pro. Byl tam výkupní bonus 5000Kč + dávali zdarma sluchátka Pixel Buds Pro 2.

Sluchátka a S24 jsem prodal a na výkup dal staré Zoppo za 10 Kč :)

Mozna by stalo za to se podelit o zkusenosti po vymene, at je tady aspon par prispevku k tematu.
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod Danny02 23. 1. 2025 23:30

Já bral P9P v Datartu, který na VIP účtu vyšel na 25 145 Kč. Nepotřeboval jsem ani nový telefon, ale prostě jsem chtěl Pixel vyzkoušet. No a objevil se bonus a sluchátka, tak nebylo nad čím přemýšlet.

S24 byla fajn, ale nějak mě už nudila. V podstatě za ten skoro rok co jsem ji měl, tak nepřibylo nic nového.

Ale co bylo více intuitivní, tak bylo nastavení telefonu v S24. Tam člověk ťuknul tam a tam a bylo nastaveno (zase jsem už byl zvyklý po těch letech používání Galaxy telefonů). V Pixelu to člověk musí víc hledat, ale nakonec najde. Pixel si zase můžete více personalizovat podle sebe jako ikony na ploše, barevná paleta a není třeba navíc nějaké další aplikace.

Čistý Android, žádné nepotřebné aplikace v telefonu, které pak nejdou odstranit..

Co se týče procesorů, tak nepociťuji nějaký slabý výkon, naopak vše je svižné, animace i prostředí plynulé. Výborná kvalita fotografii (oproti mé S24). Navíc skvělá vychytávka jako je teploměr.

Abych tady zase nevychvaloval jenom Pixel, tak S24 měla dle mého názoru o něco lepší zpracování. Přeci jen ty matné boky a tenčí tělo působilo více prémiovým dojmem. Stejně mám Pixel v obalu, ale ty lesklé boky no nevím, nevím.

Celkově jsem s telefonem P9P spokojený a baví mě. Nakonec jsem rád, že jsem na něj přešel a nečekal na S25.
TV: Philips 55OLED706, Soundbar: JBL Bar 500, Mobil: Google Pixel 9 Pro 16 GB / 256 GB - Obsidian
Danny02
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 24. 1. 2025 09:02

Díky za objektivní a přínosný komentář. Víceméně si potvrdil, co tu píšeme. Výborná kvalita fotek a v praxi je vše rychlé a svižné a reálně člověk nenarazí na nedostatek výkonu :-) Kéž by se více lidi vyjadřovalo jako ty :tleskani
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod hugo48 26. 1. 2025 14:40

Tak jen pro info. Včera pro přítelkyni objednán Galaxy S25..než si vybrala barvu (exkluzivní PinkGold) tak první kusy už byly vyprodané a zdá se, že minimálně u nás bude telefon dodán někdy v posledním únorovém týdnu.

A já právě objednal Pixel 9 Pro 256 GB. Přiznám se, že nedívat se na ten poměr cena/výkon tak beru Iphone. Přišel mi rychlejší, fotky z mého pohledu dělá srovnatelné a video lepší. Jenže ne o tolik. Resp. ne o tolik, abych si zdůvodnil těch 350 EUR navíc. Prostě Pixel za těch v přepočtu 21500 CZK by bylo hloupé nevzít.

Každopádně později sem dám určitě nějaké srovnání. Jak se starým S21 tak i s tím S25.
hugo48
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod SSakul 26. 1. 2025 15:05

Pokud ti nevadí IOS tak na Planeo se dá koupit IP16 pro dost levněji..Na splátky desetina s 20% slevou a následné okamžité bezúročné doplacení vyjde IP16pro za 24k respektive 26k podle 128/256 verze ale zajímá mě, kdes sehnal Pixel za 21.5k ?
SSakul
Junior

Odeslat příspěvekod hugo48 26. 1. 2025 15:36

SSakul, už jsem tady zmiňoval dříve,
nebydlím v ČR a tedy Planeo ani nemůžu využít. Pixel jsem objednal tady https://www.mediamarkt.be/nl/product/_g ... 43725.html , kde jsem měl ještě 2x20 EUR slevu za využité body z předchozích nákupů. Ale jinak je v tomto měsíci za stejnou cenu na více eshopech.
hugo48
Kolemjdoucí

Předchozí stránka