od Danny02 23. 1. 2025 23:30
Já bral P9P v Datartu, který na VIP účtu vyšel na 25 145 Kč. Nepotřeboval jsem ani nový telefon, ale prostě jsem chtěl Pixel vyzkoušet. No a objevil se bonus a sluchátka, tak nebylo nad čím přemýšlet.
S24 byla fajn, ale nějak mě už nudila. V podstatě za ten skoro rok co jsem ji měl, tak nepřibylo nic nového.
Ale co bylo více intuitivní, tak bylo nastavení telefonu v S24. Tam člověk ťuknul tam a tam a bylo nastaveno (zase jsem už byl zvyklý po těch letech používání Galaxy telefonů). V Pixelu to člověk musí víc hledat, ale nakonec najde. Pixel si zase můžete více personalizovat podle sebe jako ikony na ploše, barevná paleta a není třeba navíc nějaké další aplikace.
Čistý Android, žádné nepotřebné aplikace v telefonu, které pak nejdou odstranit..
Co se týče procesorů, tak nepociťuji nějaký slabý výkon, naopak vše je svižné, animace i prostředí plynulé. Výborná kvalita fotografii (oproti mé S24). Navíc skvělá vychytávka jako je teploměr.
Abych tady zase nevychvaloval jenom Pixel, tak S24 měla dle mého názoru o něco lepší zpracování. Přeci jen ty matné boky a tenčí tělo působilo více prémiovým dojmem. Stejně mám Pixel v obalu, ale ty lesklé boky no nevím, nevím.
Celkově jsem s telefonem P9P spokojený a baví mě. Nakonec jsem rád, že jsem na něj přešel a nečekal na S25.
TV: Philips 55OLED706, Soundbar: JBL Bar 500, Mobil: Google Pixel 9 Pro 16 GB / 256 GB - Obsidian