Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Dzejn Dočk píše:Prosil jsem vás o odpovědi a vykašlal jste se na to. Nedivím se.
Zkusím to znova.
Prosím odpověď na:¨
1. Máte nějaké fakta či důkazy, že DxOmark je pochybný? Od jaké doby? Jinak jsou to prázdná slova.
2.Prosím, proč se mu vyhnout jako fotomobilu, v čem je ve focení tak špatný, že je třeba se mu vyhnout obloukem? Konkrétně bych požádal.
Sám jste psal, že nemáte rád být nekonkrétní ale jste a neodpovídáte.
Pokud někdo napíše: vyhnout se Pixelu jako fotomobilu obloukem, lze to brát jako hanění jeho foto schopností.
Takže prosím dokažte, že nemlátíte prázdnou slámu. Děkuji.
Eaazy píše:
Opravdu? Vy jste se odkopal sám - čím a proč? co to je za větu?
mne vytáčí ta jednostrannost a ovečkování po vzoru Applu - v tom případě by jste měli s Renkem vzít za uce a hodit zpátečku u některých svých stupidních reakcí.
standavfr píše: Fotoguru u Pixelů zmiňuje pomalejší ukládání fotek, což může v některých situácích dost vadit.
pikropikro píše:Eaazy píše:
Opravdu? Vy jste se odkopal sám - čím a proč? co to je za větu?
mne vytáčí ta jednostrannost a ovečkování po vzoru Applu - v tom případě by jste měli s Renkem vzít za uce a hodit zpátečku u některých svých stupidních reakcí.
Je až spodivem, že u renka a u tebe ty reakce procházejí a u jiných jsou cenzurovány.
Chdák tazatel. Nechápu proč jsi sem lezl, když chceš jen hejtit názory jiných tím, že budeš někomu tlačit Samsung, který už tazatel dááávno ze svého zájmu vyloučil.
-- 21. 1. 2025 10:47 --standavfr píše: Fotoguru u Pixelů zmiňuje pomalejší ukládání fotek, což může v některých situácích dost vadit.
Ano, to je pravda, ale pouze u 50mpix. Při focení do 12mpix to fotí normálně.
Dzejn Dočk píše:Nezlobte se ale lžete záměrně, vidíte selektivně nebo jste jen ignorant? Jinak nevím proč tvrdíte tyto lži.
Projděte si to znova, pozorně. Prosím.
"pročítám celou diskuzi a vy nikdy nejste konkrétní v ničem, pokud jde o Samsung. S23/S25 je prostě zabugovaná s otřesnými fotoaparáty a P9P je ve všem lepší. V čem konkrétně? Nevíme..."
Popsal jsem i co přesně a KONKRÉTNĚ mi vadí na fotkách z TELE a šíra. Popsal jsem - OPAKOVANĚ co např. S23 nezvládala a často zaškobrtla. A najdou se další konkrétní věci.
Naprosto PŘEŠNÝ POSTUP který ji dostal do úzkých. To není dost konkrétní?
To opravdu nevidíte?!
Pokud ani konkrétní věci jako např. ŠUM, OSTROST, DETAIL u TELE nebo ROZMAZANOST a katastrofické detaily při pohybu v horším světle nejsou konkrétní, tak nevím co už:D (a těch konkrétních věci bylo více)
Přesný popis jak dostat S23 do úzkých taky asi není dost přesný
Takže zapněte ingress a OKAMŽITĚ minimalizujte a zapněte třeba CoD a je to 100% plynulé?
Na pozadí mějte CHROME SE 100+ okny (přestane ukazovat počet oken), Whatsapp, email, foťák a neaktivní navigaci a spotify. Počítám, že S23 stejně už app zavře, že jo
Ale to nevadí, dělalo to i s pár app v paměti
Buď chcete diskutovat, pak je ale třeba číst pozorně a nelhát, nevmýšlet si. Když tady některé věci opakuji..nevím..po 4 a vy je pořád nevidíte, pak to prostě s vámi nejde.
Přeji vám hezký den ale tohle nemá smysl, dokud budete tvrdit, že nejsem konkrétní i přes dohledatelné konkrétní zmínky. Jak do dubu.
pikropikro píše:Dzejn Dočk: je zbytečné se už s ním dohadovat, je jak poškrábaná deska. Frajer, co čeká na S25U, mu teď napsal ve vláknu S25 napsal, co se mu podle úniků nelíbí, že se mu nelíbí prehistorický 3x zoom, že by mohli nasadit taky 6000 baterii a co mu napíše ten zaslepenec? Že pochybuje, že kdokoli jiný bude HW posouvat dopředu a že číňani se s 6000 baterií taky nepředvedli. Prostě úplně zcestná komunikace - normálně hadr na ksychtu.
miromen4 píše:Tvl zde zase řadi nějaci ňoumove s lacinnym produktem od Googlu a marně se snaži kopat do top v oblasti founu tedy do Samsungu.
Dzejn Dočk píše:Pokud nejsi troll, tak je mi tě líto. Upřímně líto.
Nechápeš totiž nic.
ŠÍRO je špatně často. Tele skoro neustále. Takže ne nechápeš.
Pohyb v trošku horším světle je úplně špatný až katastrofální na všech včetně ultry. Zase nepochopil.
Zase, prostě se kroutíte jako had, čtete selektivně a prostě lžete, jinak to není.
"Ohledně SW pouze tehdy, hraju-li CoD a pak jej minimalizuji. Nebo pokud mám v Chromu 100 záložek jako důchodce."
psal jsem i : "Ale to nevadí, dělalo to i s pár app v paměti" ale to zase nevidíte?
a hlavně jsme psal ingress a pak přepnout třeba na CoD ale může to být jiná náročnější aplikace a hen přepnou na mapy nebo do prohlížeče s xx okny.
Takže schválně napíšu, že to dělá i když je jen pár app v paměti ale to zase nevidíte.
A důchodce má 100 tabů nebo spíš někdo, kdo se v tom umí vyznat a má pro to smysl?Trošku zbytečný slovní průjem kor, když ty budeš max nějaký průměrně náročný uživatel a proto ti S23 vyhovuje.
Dal jsem ti šanci, opakovaně ale ty jedeš svoje bláboly a půlku z toho co píšu nevidíš nebo ignoruješ.
Suma sumárum, pusa plný keců ale skutek u vás utek.
Nejste dost chlap se prostě postavit argumentům čelem a jen si vybíráte a převrátíte co se vám hodí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků