Zdravím.
Doporučte mi 3 mobily co fotĕj líp jak S23. Děkuji.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Wilk2024 píše:Zdravím.
Doporučte mi 3 mobily co fotĕj líp jak S23. Děkuji.
pan_Lukas píše:Vivo X100 Pro, Honor Magic6 Pro, iPhone 15 pro / 16 Pro, ale těch telefonů bude hromada, já bych volil znovu Magic6, je teď bez akce za super peníze (20 990,-) a pokud na něj bude nějaká akce, tak za mě hodně muziky za slušný peníz.
yetti.1 píše:pan_Lukas píše:Vivo X100 Pro, Honor Magic6 Pro, iPhone 15 pro / 16 Pro, ale těch telefonů bude hromada, já bych volil znovu Magic6, je teď bez akce za super peníze (20 990,-) a pokud na něj bude nějaká akce, tak za mě hodně muziky za slušný peníz.
Chci se zeptat ohledně toho Magic 6 Pro. Měl jsi ho delší dobu na užívání? A jestli ano, jaké jsou tvoje dojmy, předem díky..
yetti.1 píše:Tyhle možnosti častých výměn bohužel nemám, tak když něco koupím, musí mi to chvíli vydržet. Původně jsem měl Honor 20 Pro, s kterým jsem byl velice spokojen, u něj byl poměr cena výkon naprosto ukázkový. Takže zkušenosti s Honorem mám a pokud se extra nic nezměnilo, tak bych ho asi zvládl. Po dvou letech jsem jej vyměnil za S 22U, ten nebyl špatný, ale lehce záseky, rychlejší vybíjení a občas výpadky mobilního internetu, mne ho přinutili vyměnit za S23U. S tím jsem spokojen, ale říkám si, že by to chtělo změnu, loni 24 mně nepřesvědčila a nepředpokládám, že 25 to změní. Když už mám vydat prachy, tak chci být spokojen. Jak se systém a fungováním, tak i s foťákem, který dost využívám. Vzhledem k tomu, že jsem plánoval výměnu telefonu realizovanou výkupem starého, tak by souběžné porovnávání nepřicházelo v úvahu. Budu muset dvakrát měřit a pak jednou řezat
A je vyloženě něco, co ti na Honoru vadilo nebo co by jsi změnil?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků