Včera jsem kupoval Motorolu Edge 50 Neo v O2, za starý nefunční klidně rozbitý telefon je tam 500 Kč sleva, takže jsem platil 6989 za nový telefon.
Je fajn malý (na dnešní poměry). Co je taky fajn, je bezdrátové nabíjení, ideálně nějaký nabíjecí stojánek na místě kde telefon pravidelně nechávám, nastavit nabíjení na 80 % a nemusí nic řešit.
Tak dnes si ho vyzvedává v Datartu, řekl jsem mu, at si tam koupí rovnou nabíječku a pouzdro. V Datartu mu asi nepřetáhnou obsah, kontakty atd. ze starého telefonu do nového. To mu budu asi muste udělat já. Jaký program použít? Který používáte? Díky
Nejde jen o kontakty, ale i aplikace, on určitě nezná svá hesla atd. Kontakty už se přetáhly, k účtu jsem ho přihlásil ggogle, telefony jsem zkoušel propojit kablikem. Chtělo to vyhledávat staré zařízení pro nastavení, ale nepodařilo se to vyhledat i když byly vedle sebe.
Bez drátu je to většinou spolehlivější, bezdrátově mi to šlo vždycky, po drátu někdy ne. 50 neo má švagr a nic moc to není, já mám 50 fusion a ta funguje bez problémů. Jemu se telefon někdy tak sekne, že nereaguje a nejde ani nijak restartovat. Psal to tu už i další uživatel, asi problém s mediatekem.