Mobil do kterého se nedostane přítelkyně ?

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Emil Laco 19. 10. 2005 09:47

Hledám mobil, do kterého se nedostane přítelkyně při jejích tajných výpravách do jeho obsahu. Zajímavé by bylo nastavení přístupu k SMS pod heslem, screensaver s heslem a nezobrazování jména uživatele při příchodu zprávy, přestože je v seznamu.

Při dnešních možnostech techniky snad není možné, aby takový neexistoval...

Díky za jakýkoliv tip.

Emil
Emil Laco
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Caddy 19. 10. 2005 09:50

Heslo na screensaver umi i 6230, co tak vim, urcite nebude jedina :)
jinak mas pozadavky nestandardni a nemozne, mozna bych se spis zamyslel, jestli nevymenit pritelkyni nebo se k ni nechovat ferove ;)
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod M. 19. 10. 2005 09:52

To uz se probiralo ve starem foru a byl to mazec...
M.
Expert

Odeslat příspěvekod Emil Laco 19. 10. 2005 09:57

Nicméně to, že chci zamezit přístup do mobilu, nemá souvislost s nevěrou. Pouze mi opravdu vadí když si tím mobilem listuje bez mého vědomí.

A mám takový dojem, že to dělá drtivá většina žen. Takže raději vyměním telefon, než přítelkyni :-)

Emil
Emil Laco
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Caddy 19. 10. 2005 10:00

Emil Laco: moje zena to nedela a normalni je to nedelat....pokud to dela a vi, ze to nechces, pak neni neco v poradku. Ja se ji taky v telefonu nehrabu, vubec by me to ani nenapadlo...to je jako se nekomu hrabat v lekarskych zaznamech, jedna z nejintimejsich veci...a i kdyz me sama pozada, at kouknu, co ji prislo, mam z toho divny pocit...
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod M. 19. 10. 2005 10:04

Podle pruzkumu to dela petina lidi a tretina lidi nejake ty dukazy najde.
U zeny by me to asi nevadilo, vadi mi to u jinych. Telefon uz z ruky vubec nedavam.
M.
Expert

Odeslat příspěvekod Whitek 19. 10. 2005 10:10

Ja bych ty SMS neresil mobilem, ale aplikaci - vyjde to mnohem levneji :) Napr. SMS 007, blizsi info podam na ICQ, ci mailu(vitjezek(AT)seznam.cz ) Jinak screensaver s heslem umi docela dost mobilu, dokonce snad starickej Siemens ME45 :D

//ConPower: Není nutné citovat kmenový příspěvek.
Whitek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Emil Laco 19. 10. 2005 10:12

Souhlasím a názorů si vážím. Nechci ale, aby se z této diskuze stala diskuze o mezilidských vztazích. O tom že někdo mobil prohlíží se nedozvíš do té doby, dokud ho nepřistihneš ... Mě přijde také naprosto nenormální se někomu přehrabovat v mobilu. Ale prostě na to nesmíme koukat mužským pohledem a ještě čekat, že se toho manželky a přítekyně zdrží a nebo to na sebe pokaždé prozradí a budou říkat "Miláčku, neměla jsem večer co dělat, tak jsem ti pročetla mobil..."

Jsme na MobilMánii, hledám mobil, nemám možnost všechny vyzkoušet a v recenzích a návodech jsem nic podobného nenašel.

Emil
Emil Laco
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jerry 19. 10. 2005 10:22

No na nektere lidi by stacilo prepnout mobil do nejakeho jazyku, ktery ta osoba nezna. Ale to asi neni moc pouzitelne reseni.

Na vetsine siemensu jde zapnout heslo setrice (pouzije se bezpecnostni kod telefonu), coz v kombinaci se zapnutym pinem a zakazanou vymenou SIM uz muze byt pomerne ucinne. Protoze behem minuty, coz je nejkratsi doba na setric by se k telefonu nikdo dostat nemel.
Pokud si vzpominam, tak na siemensmanii meli pro spoustu typu telefonu patch, ze telefon pred vstupem do zprav (pripadne jinam) pozaduje kod, ale nezkousel jsem to.

Ono i kdyz to takhle zabezpecit jde, tak to cloveka potom zdrzuje a zneprijemnuje praci. Navic pokud se k telefonu dostane nekdo kdo tomu rozumi, tak to odblokuje pres kabel.
Jerry
Junior

Odeslat příspěvekod mbiba 19. 10. 2005 10:27

tuším, že samsung umí heslo pro přístup k MMS a staženým věcem. Jestli i SMS, tak to netuším, jen sem to zjistil letem svetem u bratrovy pritelkne samsungu E300, vic netusim, snad je to tak jak si myslim... Jinak heslo na screensaveru u siemensu pozor, neb po trech spatnych zadanich se musi pres kabel odblokovat :-( coz neni moc vychytane pro Vase ucely :-(
Hloupé telefony SE>>HTC Touch Diamond>>Nokia 5230>>A zpět k hloupému Sony Ericssonu j108i Cedar (aka poslední mohykán A200)
mbiba
Junior

Odeslat příspěvekod Sentry 19. 10. 2005 11:20

Caddy píše:Heslo na screensaver umi i 6230, co tak vim, urcite nebude jedina :)

A kde ho nastavujes ?

//ConPower: Citujte prosím pouze tu část příspěvku, na kterou reagujete.
OnePlus Nord 3 5G - 16GB / 256GB
Model: CPH2493
OxygenOS 13.1.0.592(EX01)
Sentry
Junior

Odeslat příspěvekod krtenek 19. 10. 2005 11:20

Whitek píše:Jinak screensaver s heslem umi docela dost mobilu, dokonce snad starickej Siemens ME45 :D
Hm, ale pokud zadáš heslo 3x špatně tak se ti zablokuje. Takže musíš do autorizovaného servisu nebo si to na vlastní riziko ztráty záruky odblokovat sám. Tohle se týká všech Siemensů, maj to špatně vyřešený :x .
krtenek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lukas26 19. 10. 2005 11:27

u většiny nových Nokií (ale asi i u jiných tipů telefonů) lze zapnou zabezpečenou klávesnici...takže když sii zamkneš klávesy, odemkeš je jedině zadáním kódu telefonu...
Nokia 3210 -> Nokia 3310 -> Nokia 6610 -> Nokia 6230i -> Nokia N72 -> Nokia N73 -> Nokia N82 + iPhone 8GB
lukas26
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod TorroRTX 19. 10. 2005 12:33

Zámek při screensaveru umí i SE Pxx0, a určitě i jiný mobily.
TorroRTX :twisted:
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím.

Siemens M35i -> Sony CMD J70 -> SE T300-> Nokia 7650 -> SE P800 -> SE P900@P910i -> SE D750i@W800i -> Lenovo V920 + Ericsson T39m
TorroRTX
Junior

Odeslat příspěvekod azaseja 19. 10. 2005 14:37

Je nějaká možnost nastvení zaheslování i na SE k750i ?
azaseja
Junior

Další stránka