Má cenu ještě kupit P800??

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 26. 10. 2005 19:44

persan: nepohodlna (prilis mala) klavesnice, absence wi-fi, pomalost, malo aplikaci pro S80, nepouzitelny internetovy prohlizec (mozna je to muj subjektivni pocit, protoze jsem zvykly na PocketIE z MDAc), obcas problemy s dokumenty napsanymi v mobilu a jejich naslednem pouziti v PC...
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod Andrew-DC 26. 10. 2005 20:03

podla mna uz to zmysel....lepsie si priplatit a kupit P910i alebo pockat na P990 :roll:
Andrew-DC
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ConPower 26. 10. 2005 20:29

Mít na to ale peníze..
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Andrew-DC 26. 10. 2005 20:34

tak to mas pravdu
Andrew-DC
Pokročilý

Odeslat příspěvekod fany 26. 10. 2005 21:02

P800 nemá cenu kupovat, ledaže by cena byla tak kolem 2300Kč. Možná P910i by mělo nějaký význam.
N720,N440,N540,N550,N640,N650,N2110,N2116,T10,N3310,T18,C25,N7650,P910i,
fany
Junior

Odeslat příspěvekod persan 26. 10. 2005 21:26

Možná by taky stálo za to koupit p800 a vyzkoušet si ovládání, když ti nesedne, tak moc neproděláš a můžeš zkoušet dál. Já měl p800 taky jako přestupnou stanici na MDA 3:-) Chtěl jsem vyzkoušet dotykový displej, ale nechtěl jsem hned moc utrácet...
Alcatel OT view DB WAP -> Nokia 5110 -> Alcatel OT 501 -> Sony CMD-J7 -> Nokia 3650 -> Nokia 6600 -> SE p800 -> MDA 3 -> Nokia 9500 ; Dell Axim x50v
persan
Junior

Odeslat příspěvekod jerry 6610 26. 10. 2005 21:36

no n-gage bych neprodal je to blbost
nokia 6110-6210-6610i - 62310i -6500 a konečně nokia 6300
jerry 6610
Junior

Odeslat příspěvekod maeko.boss 27. 10. 2005 00:14

Kail píše:Heh,s p800 chceš machrovat?Tak to sorry,ale předemnou a myslím že ani před většinou tady na MM si s tím moc nezamachruješ...Možná tak před lidma co tomu nerozuměj a nezajímaj se o to...Asi bych ti radši doporučil něco s S60,třeba 6260,nebo 6600 (z těch levnějších)...

Ale můj osobní názor je že pokud chceš telefon na machrování tak si nezasloužíš ani telefon s barevným displejem,měl bys mít starou 3310,aby jsi poznal jaký to je když před tebou machruje rozmazlenej frajírek kterýmu cpou rodiče prachy na blbosti...Vsadím se že by sis o nich myslel že sou to hovada - a přesně to si myslej i oni o tobě :-)l/quote]

Momentík, asi jste mě nepochopili!! Nejsem typ člověka, co přijde, ukáže mobil a začne no tohle je tohle a tohle a stálo to tolik a tolik!! To fakt ne!!! Tím "machrováním" Jsem spíš myslel tak trochu být odlišný od všech ostatních, skust něco novýho, chápejte u nás ve škole už má n-gage každej druhej!! Když jsem si ho kupoval, ta to bylo takový extravagantní, jinej spůsob volání, ovládání naležato, ovládání 2. rukama.. Ted už to není tak zajímavý, a protože já jsem povahově zajímavý člověk, tak už mě to prostě nebavý!!! Jo a ohledně peněz, tak to není vůbec tak, že by mi rodiče cpali peníze a já nevěděl co s nima!!! Peněz mooc nemám, takže nabízim třeba výměnu za gage a 500Kč k tomu!!! Opravdu na tom nejsem tak dobře, abych přišel a řekl tady mám 12 tisíc, který jsem našel v ponožce a jdu si koupit mobil abych mohl zase na kámoše machrovat!! Tak to skutečně není!!! Sbad jsem všechno uvedl na pravou míru!!! :? :oops:
Jo a náhodou s kámošema máme takovej žebříček hodnot, který se liší!! A na lidi s 3310 koukáme jako na kance, co maj plno prachů, ale maj rádi retro!! Takový dětský pohled na tuhle věc!! :D

//ConPower: Citujte prosím pouze tu část příspěvku, na kterou reagujete. Jinak pěkný příspěvek :wink: .
maeko.boss
Junior

Odeslat příspěvekod Kail 27. 10. 2005 09:04

to maeko.boss : No dobrá,to beru :-),ale já si stejně kupuju telefon spíš kvůly funkcím než vzhledu...I když se mi taky docela líbí když jsem odlišnej,máš pravdu v tom že je na nic když má ve třídě spoustu lidí stejnej telefon.Před tímhle jsem měl 6230,a musím říct že tak první 2 měsíce v poho,ale pak ji začínalo mít čím dál tím víc lidí a taky mně to docela štvalo...No nic,teď mám SX1,a nikdo koho znám ji zatim nemá,a myslím že už ani mít nebude... :-D
..::P900 FOREVER::..
..::BMW FOREVER::..
Kail
Junior

Odeslat příspěvekod persan 27. 10. 2005 09:15

To Kail: Já jsem taky určitou dobu přemejšlel nad sx, ale momentálně ho má ve třídě pět lidí, takže bych si ho taky nekoupil...Každej se chce odlišit, ale někdy to docela vadí, když ve škole vyndám svoje MDA 3, tak se hned všichni seběhnou a ptaj se co to je, kolik to stojí...V tu chvíli bych snad radši měl 5110:-)
Alcatel OT view DB WAP -> Nokia 5110 -> Alcatel OT 501 -> Sony CMD-J7 -> Nokia 3650 -> Nokia 6600 -> SE p800 -> MDA 3 -> Nokia 9500 ; Dell Axim x50v
persan
Junior

Odeslat příspěvekod maeko.boss 27. 10. 2005 10:28

persan píše:To Kail: Já jsem taky určitou dobu přemejšlel nad sx, ale momentálně ho má ve třídě pět lidí, takže bych si ho taky nekoupil...Každej se chce odlišit, ale někdy to docela vadí, když ve škole vyndám svoje MDA 3, tak se hned všichni seběhnou a ptaj se co to je, kolik to stojí...V tu chvíli bych snad radši měl 5110:-)h/quote]

Haha přesně takhle to vypadalo 1. měsíc u mě ve třídě s ngagem!!! :D Vy táhl jsem ho a hned to začlo: jak se s tim volá? To má mp3, taková kráva?? Puč mi ho, chci si zahrát!! A tohle mleli pořád do kola!!! Je to fakt pruda.. :D
maeko.boss
Junior

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 27. 10. 2005 10:55

persan píše:To Kail: Já jsem taky určitou dobu přemejšlel nad sx, ale momentálně ho má ve třídě pět lidí, takže bych si ho taky nekoupil...Každej se chce odlišit, ale někdy to docela vadí, když ve škole vyndám svoje MDA 3, tak se hned všichni seběhnou a ptaj se co to je, kolik to stojí...V tu chvíli bych snad radši měl 5110:-)h/quote]

U me to samy, akorat ze s Compactem :D
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod persan 27. 10. 2005 11:05

Nejhorší je, když si ho půjčí někdo, kdo dělá že tomu rozumí a okamžitě se začne hrabat do nastavení, systémovejch složek...Ještě když jsem měl p800 tak jsem chtěl mít u určitejch lidí v seznamu zvuk, kterej nic nehrál, ale byl prostě jenom zticha. Musel jsem ho nahrát přes diktafon a ručně u cca 50ti lidí v seznamu přenastavit zvuk zvonění. Docela vopruz. Pak jsem přišel do školy, vyndal p800-jé, co to je...A okamžitě zkoušeli foťák, mp3, diktafon- jenže když se nahraje do toho diktafonu novej zvuk tak se ten starej smazal, což znamenalo opět změnu u těch 50ti lidí v seznamu. Navíc mi to neudělali jednou...Fakt o nervy:-)
persan
Junior

Odeslat příspěvekod persan 27. 10. 2005 11:17

Nejhorší je, když si ho půjčí někdo, kdo dělá že tomu rozumí a okamžitě se začne hrabat do nastavení, systémovejch složek...Ještě když jsem měl p800 tak jsem chtěl mít u určitejch lidí v seznamu zvuk, kterej nic nehrál, ale byl prostě jenom zticha. Musel jsem ho nahrát přes diktafon a ručně u cca 50ti lidí v seznamu přenastavit zvuk zvonění. Docela vopruz. Pak jsem přišel do školy, vyndal p800-jé, co to je...A okamžitě zkoušeli foťák, mp3, diktafon- jenže když se nahraje do toho diktafonu novej zvuk tak se ten starej smazal, což znamenalo opět změnu u těch 50ti lidí v seznamu. Navíc mi to neudělali jednou...Fakt o nervy:-)
persan
Junior

Odeslat příspěvekod NicolasB 27. 10. 2005 11:25

Tak to věřím že to nebylo nic příjemnýho, já to mám ve škole něco podobnýho sice nemám P800 ale Motorolu V635 a taky v mp3 přehrávači přeházený písničky v playlistu, telefoní seznam kompletně preházenej, hlavní menu taky.
NicolasB
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka