Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Kail píše:Heh,s p800 chceš machrovat?Tak to sorry,ale předemnou a myslím že ani před většinou tady na MM si s tím moc nezamachruješ...Možná tak před lidma co tomu nerozuměj a nezajímaj se o to...Asi bych ti radši doporučil něco s S60,třeba 6260,nebo 6600 (z těch levnějších)...
Ale můj osobní názor je že pokud chceš telefon na machrování tak si nezasloužíš ani telefon s barevným displejem,měl bys mít starou 3310,aby jsi poznal jaký to je když před tebou machruje rozmazlenej frajírek kterýmu cpou rodiče prachy na blbosti...Vsadím se že by sis o nich myslel že sou to hovada - a přesně to si myslej i oni o toběl/quote]
persan píše:To Kail: Já jsem taky určitou dobu přemejšlel nad sx, ale momentálně ho má ve třídě pět lidí, takže bych si ho taky nekoupil...Každej se chce odlišit, ale někdy to docela vadí, když ve škole vyndám svoje MDA 3, tak se hned všichni seběhnou a ptaj se co to je, kolik to stojí...V tu chvíli bych snad radši měl 5110:-)h/quote]
persan píše:To Kail: Já jsem taky určitou dobu přemejšlel nad sx, ale momentálně ho má ve třídě pět lidí, takže bych si ho taky nekoupil...Každej se chce odlišit, ale někdy to docela vadí, když ve škole vyndám svoje MDA 3, tak se hned všichni seběhnou a ptaj se co to je, kolik to stojí...V tu chvíli bych snad radši měl 5110:-)h/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků