SE z520i / motorola v360

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod duky 7. 11. 2005 12:49

ktory z tychto by ste si vybrali? su nejake drobnosti, na ktore si treba dat pozor pri konkretnej znacke?
teraz mam siemens CF62 a nebyt skrabania displeja a nizkej vydrze, tak ho nemenim. svetelne diody su super vec.

dizajn riesit netreba, oba sa mi pacia rovnako.
z520i
+vacsia vydrz, vacsia pamat
-svetelne diody neupozornuju na zmeskanu udalost

v360
+pri rovnakych funkciach nizsia cena
-mensia pamat a v dodavke nie je pam. karta (alebo je?) ak je, aj tak sa zvonenia z karty nedaju nastavit (alebo daju?)

ktory telefon by ste preferovali, resp. by ste vybrali skor podla znacky? (nie som zaryty fanusik jednej znacky...)
duky
Junior

Odeslat příspěvekod a123b 7. 11. 2005 14:02

Já bych bral Motorolu V360.
a123b
Junior

Odeslat příspěvekod duky 7. 11. 2005 14:07

vdaka, zaujimalo by ma aj preco...co zavazilo viac oproti 520i
duky
Junior

Odeslat příspěvekod murco 7. 11. 2005 14:30

sa pytas??? z520i ma displej len 160x128 motorola 220x176 a navyse motorola ma Pamatove karty a k tomu dobry mp3 prehravac...radsej by som si doplatil za pamatovku...,
n8110>Trium aria>n3310>alcatel OT 501>n 3510>n7110>siemens S55>C55>n6610i>K750i
murco
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hotspot 7. 11. 2005 14:38

Ber Motorolu... Škoda že nemá tak povedenej design jako SE, já se do něj zamiloval :)
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod duky 7. 11. 2005 14:38

murco píše:sa pytas??? z520i ma displej len 160x128 motorola 220x176 a navyse motorola ma Pamatove karty a k tomu dobry mp3 prehravac...radsej by som si doplatil za pamatovku...,

na displeji mi nezalezi
mp3 prehravac mam zvlast iriver s kvalitnymi sluchatkami
dalej vid moj znamienko - pri v360
duky
Junior

Odeslat příspěvekod duky 7. 11. 2005 14:42

hot_spot píše:Ber Motorolu... Škoda že nemá tak povedenej design jako SE, já se do něj zamiloval :))/quote]

ked nesriesim dizajn, co ta priklana viac k motorole? funkciovo su takmer zhodne, displej neriesim...je to vernost k osvedcenej znacke?
motorola je o dost pomalsia pri prezerani obrazkov a pri jave oproti SE

ja sa zatial priklanam skor k SE, ale keby bola pamatovka u motoroly uz v krabici, viaz by ma to tahalo do motoroly...
duky
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 7. 11. 2005 17:47

Co jsem četl, V360 prý v balení nebude mít kartu, bude třeba ji dokoupit (256 MB stojí cca 700 Kč, což naštěstí není mnoho).

Vzhledem se mi více líbí SE, ale to je subjektivní, u každého ho může být jinak.. Bluetooth mají oba, paměťové karty vezme ale jenom Motorola, která nabídne MP3 přehrávač (ten je však bohužel pouze Javová aplikace, která se pomalu načítá a nemá žádné pokročilejší funkce, ani minimalizaci, na druhou stranu prý přehrává výborně a dodávaná sluchátka jsou kvalitní). Displej má jemnější Motorola, ten od SE je na dnešní poměry relativně hrubý.

Oba to jsou zajímavé telefony, každý má něco, Motorola MP3 přehrávač, SE lepší design a ovládání (jenom podle mě).. Já mám na hudbu MP3 player, takže bych si vzal Z520i.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod duky 8. 11. 2005 10:18

v krabici s v360 je uz aj kabel, takze staci dokupit uz len kartu a stale to vyjde lacnejsie ako z520i (k nej by som este dokupoval kabel)

takze teraz je to uplne 50/50 u mna, rozhodne asi ten moment, ked si oba telefony zoberiem do ruk a porovnam.

BTW keby som si kupil nejaky BT adapter do USB portu pocitaca, da sa to povazovat ako nahrada kablu? = na prenos multimedii a hier do telefonu...(viem ze BT do USB je drahsi ako kabel, ale vyuzil by som to k viac telefonom)
duky
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 8. 11. 2005 17:51

Samozřejmě, že se BT adaptér dá využít stejně jako kavbel, navíc je rychlejší a pohodlnější :wink: .

Jinak ke kartě bych koupil rovnou i čtečku, protože zaplňovat kartu kablem by bylo poněkud zdlouhavě a "nekomfortní".
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod duky 8. 11. 2005 21:58

citacku netreba, vela dat nebudem presuvat, len si tam raz nasuka obrazky a zvonenia, nejake hry a potom uz budem obmienat iba knizky....na to kabel resp BT staci :)

idem este raz preluskat recenzie, oba telefony ma vyjdu rovnako s doplnkami +- 200 Sk

zauimavy moze byt rozdiel vo vydrzi baterie aj ked baterie su 900/810 mAh
duky
Junior

Odeslat příspěvekod Gloe 8. 11. 2005 22:19

Urcite vem Motorolu, to je lepsi telfon.
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Carismatico 8. 11. 2005 22:34

Vem si motorolku je to slusnej founek a dobre vybavenej hlavne ma i rychly EDGE coz se taky jen tak nevidi za ty prasule
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod duky 8. 11. 2005 23:13

EDGE nevyuzijem.
duky
Junior

Odeslat příspěvekod duky 11. 11. 2005 20:20

dneska som videl tu motorolu nazivo, velmi sa mi zapacila a to uz som bol rozhodnuty ist do toho SE..zase som na pochybach :)
ale zaraz ma jeden rozdiel :

SEz520i bateria 900mAh lipol - 400 poh. doba - 480 doba hovoru
MOv360 bateria 810mAh lilon - 240 poh. doba - 420 doba hovoru

tie casy mi tam nejak nesedia, podobne pomary casov uvadzaju viacere zdroje....vie mi to niekto vysvetlit?
duky
Junior

Další stránka