SE z520i / motorola v360

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Standa 11. 11. 2005 20:24

duky píše:dneska som videl tu motorolu nazivo, velmi sa mi zapacila a to uz som bol rozhodnuty ist do toho SE..zase som na pochybach :)
ale zaraz ma jeden rozdiel :

SEz520i bateria 900mAh lipol - 400 poh. doba - 480 doba hovoru
MOv360 bateria 810mAh lilon - 240 poh. doba - 420 doba hovoru

tie casy mi tam nejak nesedia, podobne pomary casov uvadzaju viacere zdroje....vie mi to niekto vysvetlit?
Ja bych to vysvetlil tak ze podle udaju od vyrobce se neda vubec ridit a nejlepsi mas zeptat se nekoho kdo primo mobil ma, taky se to lisi tim jak mob pouzivas
Standa
Junior

Odeslat příspěvekod duky 11. 11. 2005 20:55

zase som blizsie k z520...motorola nema poznamky a 520 ma navyse dialkove ovladanie
duky
Junior

Odeslat příspěvekod gomez 11. 11. 2005 21:16

Nevim Motorola je lepe vybavena, ale podle me ma stale dost chyb co brani normalnimu uzivani. Nemuzu mluvit konkretne o tehle tu sem v ruce nedrzel, ale pokud vezmu treba V3 a myslim ze v360 na tom bude podobne. Tak mi vadilo mema T9 ale jeji obdobu, ktera neni zrovna 2x dobre pouzitelna (jeste k tomu pise s hackami a carkami a zkracuje tim zpravu) Moc mi nesedelo graficke prostredi (ale to je vec vkusu) Dale nejde prohledavat telefoni seznam postupnym psanim coz pri 400 kontaktech v mem adresari ktery obsahoval 35 jmen zacinajicich "K" bylo k nastvani. Nelibil se mi system dorucenek sms zprav. Podle me jsou nejlepsi telefony SE a Nokia bez OS ty maji tyhle veci uz vychytany. Ja osobne bych spis bral toho SE. Ale pokud ti nebude vadit nepouzitelna T9 a s nejvetsi pravdepodobnosti vyhledavani pouze podle prvniho pismene i adresari ber Mororolu je daleko lepe vybavena. Cau Gomez
gomez
Junior

Odeslat příspěvekod duky 11. 11. 2005 21:56

vybavenostou co sa mojich potrieb tyka su oba telefony na tom rovnako.
ITAP som v akcii nevidel, pocul na to viac staznosti ale aj nejake chvaly, navyse podla mojich informacii ITAP neskracuje spravy.
dorucenky poznam iba z nokii a siemensov, pri motorole sa to nejak lisi?
duky
Junior

Odeslat příspěvekod Matej Pospichal 11. 11. 2005 22:16

Jsem sice velký fanda SE, ale v tomto případě bych kvůli paměťovkám bral Motorolu.
,,Odvaž se a pak se uvidí"-Napoleon
Nějaká motorola:)-Nokia 6150-Siemens MT50-SE T630-SE D750i+512 MB MSPD+HPM70-???
Matej Pospichal
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mek 11. 11. 2005 22:53

Co se týká výdrže Z520i, tak ta je na véčkový telefon velmi slušná - při průměrném denním telefonování do 20 minut, pár SMSkách a občasném Bluetoothování vystačí bez nočního vypínání na 3-4 dny.
Mek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod duky 11. 11. 2005 23:03

tak to je krasne...ale preco na vecko? klasicky mobil vydrzi viac?
BTW frajerke vydrzala nokia6610 na prvykrat 5 dni...a to sa stale hrala s telefonom, davala nove zvonenia a obrazky cez infra atd...

//ConPower: Předcházející příspěvek není nutné citovat.
duky
Junior

Odeslat příspěvekod Mek 12. 11. 2005 16:27

Do véček se většinou dávají placatější baterie, které mají zákonitě menší kapacitu. Kdysi jsem měl Motorolu, kterou jsi vzal ráno z nabíječky a do večera byla mrtvá... Ale poslední dobou na tom zapracovali, takže i u těch horších už 2 dny nejsou problém :wink:
Mek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Návštěvník 16. 11. 2005 10:31

jeste k tem dorucenkam jediny rozdil je v tom ze u motoroly se aktivuji pro kazdou sms zvlast ale me to tak vyhovuje vic ja jsem fanda SE i motoroly a prubezne nezi temito znackami prechazim ale ted bych volil spis V360 Z520i je docela nudnej prumernej telefon...
Návštěvník

Odeslat příspěvekod duky 22. 11. 2005 14:31

tak uz mam doma z520i....o v360 uz nemalo cenu rozmyslat kedze v baleni neni nic okrem telefonu a nabijacky, poznamky by mi citelne chybali...
duky
Junior

Předchozí stránka