podle mě to je dobrej kramek..
kupoval jsem u nich před dva a pul rokem telefon a je v pohodě. Nejsou nejlevnější, ale maji telefony určené pro český trh a tak by případně nebyl ani žádný problém s reklamací.
Chci se jen zeptat. Do prahy mam daleko. Jsou dobry i co se tyce internetoveho obchodu. Nebo jen v kamenem obchudku v praze.
A da se v jejich obchode v praze platit platebni kartou?
Já jsem tam kupoval na dobírku asi před 14 dny SE K700i za super cenu a přišlo to všechno za 2 dny poštou. Originální záručák, vše bez problémů. Při placení dobírkou musíš připočíst 150 Kč za poštovny. Ale jinak vřele doporučuji!
Vzhledem k tomu, že žiju v Praze, nevyužil jsem služeb e-shopu, ale nevštívil jsem obchod osobně. Kupoval jsem tam vloni v létě Alcatel 535, před vánocemi pak takové to Véčko od Siemensu (CF62?, nevím přesně) a SX1. Ke všem telefonům jsem dostal originální záruční list a bezproblémový daňový doklad se všemi náležitostmi. Před vánoci to tam bylo trošku hektické, ale v létě mi sami od sebe ke kupovanému Alcatelu nabídli všechno možné příslušenství. Obchůdek je malý a nepřetéká zbytečným luxusem (ten ale stejně platí zákazník a jsem radši, když firma takto ušetřené peníze přenese do ceny telefonů). Celkově - spokojenost.
zdar, kupoval jsem u nich motorku mpx200, siemense M65 a S65, Samsunga D500. Vše s českym záručákem a manuálem, s reklamacemi nemám zkušenost, ale podle ohlasů OK. Kartou se platit nemůže, beru only hotovost, ale baknomat je hned za rohem, cca deset kroků, takže akorát na cígo