zkusenosti s deltamobil.cz

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod samsanek 9. 5. 2005 14:43

Ahoj lidi!!!
Zajimalo by me, jakou mato kdo zkusenost s timto e-shopem. Samsunga E720 tu maj za 9899 Kc :shock:
samsanek
Junior

Odeslat příspěvekod Zemla 9. 5. 2005 20:35

podle mě to je dobrej kramek..
kupoval jsem u nich před dva a pul rokem telefon a je v pohodě. Nejsou nejlevnější, ale maji telefony určené pro český trh a tak by případně nebyl ani žádný problém s reklamací.
Zemla
Junior

Odeslat příspěvekod JohnyD 9. 5. 2005 21:12

Ja jsem si tam kupoval asi pred 3tydnama N 6630 a jsou v pohode....... prodavaci byli celkem okej a zadnej problem zatim!!
JohnyD
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Rimesev (novy) 9. 5. 2005 21:25

Chci se jen zeptat. Do prahy mam daleko. Jsou dobry i co se tyce internetoveho obchodu. Nebo jen v kamenem obchudku v praze.
A da se v jejich obchode v praze platit platebni kartou?
Rimesev (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Phantome 9. 5. 2005 21:26

Já jsem tam kupoval na dobírku asi před 14 dny SE K700i za super cenu a přišlo to všechno za 2 dny poštou. Originální záručák, vše bez problémů. Při placení dobírkou musíš připočíst 150 Kč za poštovny. Ale jinak vřele doporučuji!
Phantome
Junior

Odeslat příspěvekod Rimesev (novy) 9. 5. 2005 22:33

Diky moc
Rimesev (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Bafuňák 10. 5. 2005 02:34

Před půl rokem chtěli pouze hotovost.
Vím, že nic nevím.
Bafuňák
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Slonik 10. 5. 2005 06:58

Vzhledem k tomu, že žiju v Praze, nevyužil jsem služeb e-shopu, ale nevštívil jsem obchod osobně. Kupoval jsem tam vloni v létě Alcatel 535, před vánocemi pak takové to Véčko od Siemensu (CF62?, nevím přesně) a SX1. Ke všem telefonům jsem dostal originální záruční list a bezproblémový daňový doklad se všemi náležitostmi. Před vánoci to tam bylo trošku hektické, ale v létě mi sami od sebe ke kupovanému Alcatelu nabídli všechno možné příslušenství. Obchůdek je malý a nepřetéká zbytečným luxusem (ten ale stejně platí zákazník a jsem radši, když firma takto ušetřené peníze přenese do ceny telefonů). Celkově - spokojenost.
Slonik
Junior

Odeslat příspěvekod noremorse 10. 5. 2005 07:35

zdar, kupoval jsem u nich motorku mpx200, siemense M65 a S65, Samsunga D500. Vše s českym záručákem a manuálem, s reklamacemi nemám zkušenost, ale podle ohlasů OK. Kartou se platit nemůže, beru only hotovost, ale baknomat je hned za rohem, cca deset kroků, takže akorát na cígo :-)
noremorse
Junior