Zdravím, rozhodl jsem se pokračovat na tomto novém diskuzním fóru a pokračovat tak v diskuzi - SATRON (http://www.mobilky.cz)
Chtěl bych se s Vámi podělit o zkušenost se společností SATRON s.r.o. (Praha 2, Rumunská 9).
Moje zkušenost s touto společností - Pražskou pobočkou! Kontaktoval jsem telefonicky výše jmenovanou provozovnu s tím, že sháním novou Nokii 7650.Po telefonu mi bylo sděleno, že se mám stavit následující den, že jich mají hodně na skladě, že jsou nové, orig. zabalené a bůhví co ještě... a 1 rok záruka.Následující den jsem tuto prodejnu navštívil hned o dopolední hodině a bylo mi oznámeno, že už bohužel žádnou N7650 nemají a ať chvilku počkám, že jí "obstará".Chlapík vyběhl z prodejny ven do ulice (zřejmně šel na lov) a za cca. 8min. se vrátil s krabicí s N7650kou.Abych řekl pravdu už toto na mě působilo dost neseriózně a byl jsem při nejmenším zaskočen.Telefon mi ukázal, ale že prý je vybitý, tak ho dal na nabíječku a nechal mě na něj nahlédnout.Telefon opravdu vypadal jako nový, věřte, že nejsem žádný hlupák, ale i při celkem podrobnějším prohlédnutí jsem nic neshledal, fólie tam byla také.Hm, řekl jsem si, že to tedy vezmu, i když po pravdě mě zarazilo, že telefon byl už v krabici složený (baterie bez obalu, zadní kryt nandán).Když jsem došel domů, rozbalil jsem telefon a náhodou jsem zjistil, že okolí čočky foťáku je mírně sedřené (pro normálního smrtelníka v krámě neviditelné).Po detailnějším prozkoumání, jsem se utvrdil, že je prostě telefon použitý (sedřené tlačítko IO,klávesnice nedržela a zajížděla,atd.) Ale pozor, tímto zdaleka nekončilo: vytáhl jsem opravdu velmi pomačkaný návod k obsluze a zněj vypadl reklamační protokol o opravě hlavní desky MT s IMEI mé N7650!!! napsán na nějakou paní.Volal jsem do SATRONU a tam mi bylo oznámeno velice arogantně a odbytě, že ten papír mě vůbec nemusí zajímat, že to je jejich interní záležitost a že ta paní je jejich zaměstnankyně (a pokračoval pohádkou, že mi jí dá klidně teď k telefonu...).Telefon mi odmítli vyměnit, s tím, že je naprosto v pořádku, že je nový a jejich oblíbená větička originálně zabalený, s originální fólií, atd.Věřte, že to byla jenom originální snůška keců a bludů, co si improvizovaně vymýšleli.Toť moje zkušenost se SATRON s.r.o. Praha Váš názor?
- tento případ byl momentálně předán mediím a je ve zpracování, přispěvky tohoto fóra mohou být použity jako podklady.
(Žádám, pište sem prosím jen opravdové zkušenosti, svoje názory a připomínky, pomůžete tak ostatním, kteří teprve nákup u firmy SATRON zvažují, děkuji za pochopení)