od froggg 7. 9. 2008 07:44
zdravím. Tak já uskutečnil taky nákup přes internet na mobilky.cz . Tím jsem si už vlastně rozhodl o své největší blbosti desetiletí a těžko to něco přebije. Ale zpět k věci. Mobil přišel celkem svižně. 31.8. v neděli byla uskutečněna objednávka a v úterý už byl mobil na poště. Já až v pondělí zjistil, že mobilky.cz je mně dříve dobře známý Satron. Jednu dobu jsem mobily z dlouhé chvíle opravoval a celkově se jim věnoval, takže jsem si vyslechl nejednu historku a přečetl nejeden příběh, týkající se této společnosti. Teď jsem měl ale koupit telefon pro bratra. Ten už skoro není k sehnání a nebo za cenu, kolem 5K, jedná se o Samsung E590, jehož cena se pohybovala od 2600 do 3500 u normálních prodejců v době, kdy byl dostupný. První obchod, kde jsem ho našel, byly právě mobilky.cz i když jsem obvykle dost opatrný a z obchodů, které neznám nekupuji a nebo si nejdřív zjistím, co to je za obchod, v tomto případě mojí opatrnost přebila radost z toho, že jsem ten telefon někde sehnal.A tak mobil přišel, a světe div se, nebyl v pořádku. Kdykoliv se po něm něco chtělo, po nějáké době se restartoval. Navíc mapa znaků pro psaní sms nebyla použitelná - vkládalo to jiný znak, než byl vybraný a ještě jako by na pozadí, v místě, kde si člověk vybírá matici těch 9 znaků byly místo znaků smaily. Další věc byla, že na klávesnici byly nad písmeny takové čáry a znaky, dřív jsem po tom pátral, co to je,ale nevím, tak pokud někdo tuší. Mají je na sobě neoriginální náhradní klávesnice nebo mobily pochybného původu téměř vždy. Takže jsem jim napsal mail, že mobil mi nevyhovuje, navíc se vypíná a nejde ta mapa znaků a informoval jsem je, že chci odstoupit od smlouvy. V sobotu ráno jsem se sebral a odvezl osobně mobil do Prahy přímo na prodejnu. Tam na mě čekal arogantní mlaďák, který, když jsem mu oznámil, že mobil mi nevyhovuje a chci odstoupit od smlouvy bez udání důvodu, se mě začal vyptávat jak jako že nevyhovuje a co se mi nelíbí. Pak ho zajímalo, a ptal se na to několikrát s tím, že je to důležité, jestli se z mobilu volalo a byly posílány smsky. Nakonec ho teda převzal a zeptal se mě, jestli mám účet, já že ne a on mi řekl, že si mám dojít pro peníze tedy osobně. Já mu na to odvětil, že chci, aby mi peníze poslali složenkou a to se začal cukat, že to není to nejlepší. Když jsem se zeptal proč, tak prý proto, že pošta to ráda ztrácí, tak aby to taky došlo. Řekl jsem mu, už docela naštvanej, z toho jeho vystupování a otázek, že pošta je na to pojištěná a musí to zaplatit ona, když se něco ztratí. To už mi jen řekl, že to asi jo, ale je s tím papírování. No, dostal jsem na to tedy lejstro a prý mi do 30 dnů příjdou peníze. Chtěl jsem se zeptat, neví někdo náhodou, zda nemají povinnost, vyplatit peníze hned na prodejně, v případě odstoupení od smlouvy bez udání důvodu do 14 dnů? Jsem zvědav, zda vůbec peníze příjdou. Pokud ne, ČOI je jasná volba.