SE K700i vs. Siemens CX75

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Peca 9. 3. 2006 15:29

Jakej pro 14letyho technoida, který mé nároky na cenu do 5000,-Kč.
Peca
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mc-icy 9. 3. 2006 15:34

Já bych šel do CX75... K700i je bezesporu dobreh foun, ale ty paměťovky (kdyby je měl jdi do něj)
takhle je CX75 jasná volba (aspoň pro mě) 8)
Panasonic EB-GD67 -> Siemens CX65 -> Motorola MPx220 -> MDA Compact + 1GB
Chelsea, Chelsea no one can stop us now
nemam rád Nokie a Symbian
Kdo pije umře, kdo nepije umře ještě dřív, protože ho přejede ten kdo pije :lol:
mc-icy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod simp 9. 3. 2006 15:47

Pro technoida je Siemens jasný...
simp
Junior

Odeslat příspěvekod Wolfov 9. 3. 2006 16:00

Velmi tezka volba...mas mp3 player?Na co by jsi pouzival telefon?
Pravda má jednu velkou výhodu: člověk si nemusí pamatovat, co řekl.

>>>>-- N E50--<<<<
Wolfov
Pokročilý

Odeslat příspěvekod simp 9. 3. 2006 16:13

Myslím, že pro technoida to není tak těžká volba. CX75 vyhrává jednak funkčně a jednak říká, že je technoid.
(Nechci se do Tebe navážet s pravopisem, zásadně na to ve fóru nikoho neupozorňuju. Ale když vidím ten zhnusený patvar by jsi, by jsme..., chce se mi zvracet. )
simp
Junior

Odeslat příspěvekod Gromm 9. 3. 2006 16:20

K700i je dobrej foun, ale v tomto případě CX75...
Mám rád Hip Hop, mobily, zbraně...
Ale stejně je nejlepší Sony Ericsson

5110 :arrow: 3510i :arrow: 8310 :arrow: K500i :arrow: K750i :arrow: E50 :arrow: W800i
Gromm
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Wolfov 9. 3. 2006 16:26

Pokud ma mptrosku,tak nepotrebuje slot na karty...pak bych rekl,ze je na tom mozna K700i trochu lepe.

>>>>-- N E50--<<<<
Wolfov
Pokročilý

Odeslat příspěvekod staffy 9. 3. 2006 17:28

Z tych dvoch je to tazke...
Vazne zalezi na tom, ci mas mp3player...

Ale preco len tieto dva?
Taka Motorola V360 ma aj pekny displej a pamatovky,
a na mobilland.cz som videl aj ROKR E1 za 5333,- co je podla mna slusna cena
staffy
Junior

Odeslat příspěvekod Agent 9. 3. 2006 17:34

Pro technoidu jsou oba dobrý, ale pro 14ti letého kluka je přeci jenom důležitý i design, tady jasně vítězí K700i (teda podle mě). Jestli nechceš nutně poslouchat MP3 na mobilu, tak vol K700i. Stejně hudba z nehudebního mobilu bez možnosti připojit lepší sluchátka je na nic. Dělej, jak myslíš.
Motorola T180, Siemens C35i, A35, A50, Nokia 3330, 6300, N73, E52, Sony Ericsson T630, K700i, Samsung Z300
Agent
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Am!go 9. 3. 2006 17:40

Souhlasim, že záleží na využitelnosti karet, já mam mp3player a k700i a nemůžu si stěžovat. Siemens má výhodu pouze právě u těch karet... SE má rádio (možná vyváží nepodporu karet) a lepší displej, siemens má lepší foťák, ale to třeba u mě nehraje roli, protože fotim jen pro mobil a fotky jinam nejdou, takže stačí i 640*480. SE má rychlejší JAVU 1.0 a 2.0, u 3D těžko říci, protože dle jbenchmark.com jí má i C75 rychlejší než SE, ale v praxi je C75 strašný... Jo a navíc má SE baterii typu Li-Pol
Am!go
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Opaquit 9. 3. 2006 18:07

Pro technoida bych doporučil radši CX75, na něm se narozdíl od SE může vyřádit do sytosti.
Opaquit
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Wolfov 9. 3. 2006 18:18

Sice pise,ze je technoid,ale kdo vi jak to s nim je,kdyz nedokaze ani reagovat na toto tema...

>>>>-- N E50--<<<<
Wolfov
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 9. 3. 2006 19:02

Presne, jestli je to opravdu technoid tak radsi Siemens. Nemam zkusenosti s radou x75, ale s radou x65 slo udelat prakticky cokoliv... viz. Siemensmania
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod simp 9. 3. 2006 19:23

Wolfov píše:Pokud ma mptrosku,tak nepotrebuje slot na karty...pak bych rekl,ze je na tom mozna K700i trochu lepe.

No, větší paměť se určitě hodí. I když 40 MB (nebo kolik má ten SE) bez MP3, tam už by se něco vešlo. Ale nic moc.

Je nesmysl, jak tady někdo tvrdil, že do Siemense nejdou připojit lepší sluchátka! Pravidlo číslo 1: U Siemense není nic nemožné. Můžeš si koupit (technoid si může sám vyrobit) redukci na standardní 3,5 konektor (nebo přímo sluchátka). (Ale je fakt, že když má MP3 přehrávač, asi toho tolik nevyužije)

Akorát mi uniklo, v čem je ten SE lepší. Vím jen o tom rádiu, s displejem bych tak úplně nesouhlasil... (ale na to taky může mít každý jiný názor)

A pokud to jako technoid myslí opravdu vážně a chtěl by se pustit i do tuningu, tak pak už není co řešit. (Ale zase: každý si pod pojmem technoid může představit něco jiného)
simp
Junior

Odeslat příspěvekod matho83 9. 3. 2006 19:29

No ja by som asi cx ale mp3 na pozadi to sa hodi ,tak neviem potom :hm, ja by som bral daco s mp3 na pozadi, ale tak niekomu to nemusi vadit
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie
matho83
VIP uživatel

Další stránka