Ježíš!!! Sláva!!! První se vzbudil! Už jsem si myslel, že se bavím jenom s bezmozky!
První reakce, která dává smysl. Akorát to trošku uvedu "na pravou míru".
Rychlejší JAVA - OK (ale ne tak praktická. Úžasné je její začlenění do telefonu např. nastavením na Hotkey)
Pohyb v menu - opravdu zdání, nebudu komentovat, je to subjektivní
Modernější baterie - Li-on a Li-Pol, to je skoro jedno. Záleží na výdrži a tu nemohu porovnat, ale věřím ti
SE je menší a lehčí - velké plus (i když jak pro koho, pro mě ano)
že paměťová karta není součástí balení, je lepší SE se 40MB paměti - Neřekl bych. CX75 má paměť kolem 10 MB, 32 MB RS-MMC seženeš skoro zadarmo, ale hlavně si koupíš, jak velkou budeš chtít. Třeba GB (i když je to extrém). U k700i ti za půl roku paměť nebude stačit. A s tím nic neuděláš.
Hlasové vytáčení a HF do auta- ano, je to plus (ale pro čtrnáctiletého kluka? Nebo že by chodil po ulici a říkal do telefonu: Zavolej mi bráchu???)
T9 u CX75 nezkracuje! (možná dřív zkracoval u nějakého prvního FW, ale teď na 100 % ne.)
Záznamník hovoru - pro uživatele výhoda, ale dá se zneužít. (To ovšem není chyba telefonu. Siemens to ale proto raději záměrně blokuje)
Nechci k700i jenom kritizovat a bezhlavě propagovat CX75. To rozhodně ne. Ale do tohoto příspěvku to bylo absolutně o ničem a do poslední chvíle nebyla napsána jediná výhoda. Jenom těžká propagace, jediný argument byl, že by k700i taky stačil. To je ale trochu málo. Žádná výhoda.
Teď to alespoň dostalo nějaký smysl. Ale CX75 pro technoida doporučuji stále

Gromm: Nezvládl si než zatleskat. Ale nějak ten svůj "svobodný názor" obhájit, si nedokázal...