Mobil s MP3, ale bez fotaku.

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod vipburgr 29. 5. 2005 15:47

Tak to je potom těžké....Když nefotí momentky tak ať je teda nefotí...Ale ten foťák ho nezabije....Mobil s BT,Ir,MP3 a kalendářem je K700i a pokud by mu vadil pohled na foťák, může si koupit S700i, která má krytku fotoaparátu.
SE rulezzzzz SE S700i rulezzzzz
vipburgr
Junior

Odeslat příspěvekod JohnyD 29. 5. 2005 16:07

Asi jde o to že ten dotyčný člověk nemůže mít mobil s foťákem.......ne?? Třeba dělá ve firmě kde jsou fotomobily zakázané...........aby třeba nemohl fotit nějaký věci....konkurence ....
JohnyD
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Murmi 29. 5. 2005 16:36

Gloe píše: ... chce mobil s mp3 bez fotaku, bohuzel je trvdohlavej a neda si rict.

A nechce k tomu mobilu bez foťáku ještě jako doplněk jednoduchý automobil, který má motor pouze na benzín Normál (s oktanovým číslem 91) a používá pouze olej M6a ? A ještě by si mohl vzít pouze černobílou televizi a na nohy lyže pouze s Kandaharem, přes rameno si pověsit brusle na kličku a s tím vším se veřejně vyfotit na náměstí.
Murmi
Junior

Odeslat příspěvekod Nokiamaniak(smazano) 29. 5. 2005 18:06

Jo ještě mě napadlo kromě tý 6021 i stará N-Gage :wink:
Nokiamaniak(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod Gloe 29. 5. 2005 19:58

Vazeni, nedelejte si z nej prd-l! :lol: Uz jsem to tu jednou psal, ze sme nakonec vybrali Motorolu MPx200, takze vsem dekuji za pomoc a uz nemusite radit. :lol:
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 30. 5. 2005 07:05

No vidíš, že se přese dohodneme... :lol:
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Murmi 30. 5. 2005 10:03

Gloe píše:Vazeni, nedelejte si z nej prd-l! :lol:

Ber to jako srandu, samozřejmě že jsem to nemyslel vážně, ale když mám možnost smeče, tak to úplně vybízí k odpálení.
Murmi
Junior

Odeslat příspěvekod dollinek 30. 5. 2005 10:16

Akorat mi nejak uchazi proc mu tady par lidi navrhovalo Siemens SP65? Vzdyt prece S65 a SP65 nepodporuji MP3!!! Uz to tu sice jednou zaznelo, ale pak se objevil dalsi chytrak co navrhoval dokonce S65, coz je pravej opak toho, co ten typek chce - ma fotak a neumi MP3... :idea:
Nokia 3210, Ericsson T10, Nokia 6510, Siemens S65 fw12 :-(
dollinek
Junior

Odeslat příspěvekod RedeeMrd 10. 6. 2005 17:06

Napadá mě Motorola MPx 200, ta ale nemá Bluetooth, pak mě napadá Siemens SL45i, ale ten se bude dost těžko shánět a nemá Bluetooth ani GPRS a vůbec, je to už starší mobil a potom teda Siemensy SP65 a SK65, ovšem tentokrát pro změnu bez MP3. Všechny požadavky se holt splnit nepodaří, ale věřím, že nejdůležitější je, aby telefon byl manažerský a neměl foťák. Jo, ještě mě napadla nokia 6021, ale ta si s MP3 asi taky neporadí...
RedeeMrd
Junior

Odeslat příspěvekod exelero 10. 6. 2005 17:44

***** píše:Napadá mě Motorola MPx 200, ta ale nemá Bluetooth, pak mě napadá Siemens SL45i, ale ten se bude dost těžko shánět a nemá Bluetooth ani GPRS a vůbec, je to už starší mobil a potom teda Siemensy SP65 a SK65, ovšem tentokrát pro změnu bez MP3. Všechny požadavky se holt splnit nepodaří, ale věřím, že nejdůležitější je, aby telefon byl manažerský a neměl foťák. Jo, ještě mě napadla nokia 6021, ale ta si s MP3 asi taky neporadí...,/quote]

Tady asi někdo nečetl pár výše uvedených článků!
exelero
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod RedeeMrd 11. 6. 2005 21:46

exelero píše:Tady asi někdo nečetl pár výše uvedených článků!
RedeeMrd
Junior

Předchozí stránka