splátkový prodej u mobilpohotovost

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod elflady 29. 5. 2005 09:45

dobrý den chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti se splátkovým prodejem u mobilpohotovosti - nějak se mi nezdá, že nepožadují potvrzení o trvalém příjmu ale jen občanský půkaz, bankovní účet a plus jeden z: řidičák, pas, SIPO, výpis z účtu nebo zaplacený účet za telefon....
máte s tímto někdo zkušenosti??
děkuji
elflady
Junior

Odeslat příspěvekod Lukáš Jícha 29. 5. 2005 10:57

Mám mobil z mobilpohotovosti a se splátkama je to takhle ( aspoň loni to tak bylo). Stačila mi OP + řidičák, pak jsem jim dal výpis z účtu. To bylo z dokladů vše.Chtěli vědět zaměstnavatele, adresu tel., čistý měsíční příjem a jestli nemám ještě nějaké jiné splátky + kolik lidí je v domácnosti atd. Tyhle informace jim stačili a za 15 minut jsem měl mobil.
Lukáš Jícha
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod elflady 29. 5. 2005 11:11

děkuji, já sem si tam volala a říkali, že potřebují jen OP + pas o výpisu z ůčtu mi nic neříkali - tak nevim a oni to pak ještě u zaměstnavatele nějak ověřovali? já mám příjem každý měsíc jiný - nebud s tím nějaký problém?
elflady
Junior

Odeslat příspěvekod SnoopHawk 29. 5. 2005 21:34

asi ano ale kdyz vam to vas zamestnavatel potvrdi ze bude moct vzdy splacet tu a tu splatku tak je to bez problemu
SnoopHawk
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 30. 5. 2005 07:18

Multiservsis taky nepožaduje potvrzení o příjmu a to do tuším 18tis úvěru. Pokud se potvrzení dodá, tak je pochopitelně větší šance, že bude úvěr schválen.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod deglaser 18. 10. 2013 09:44

Mužu se zeptat kolik zaplatíte celkově když třeba mobil stojí 10000 dik.
Samsung Galaxy S10e
deglaser
Junior

Odeslat příspěvekod AleshM 18. 10. 2013 11:38

Počítám tak 18000 se všema úrokama a RPSN. :-)
AleshM
Junior

Odeslat příspěvekod Loader 18. 10. 2013 11:55

Kupovat mobil na splátky?
V dnešní době?
Administrátor fóra MobilMania.cz | Příspěvky odporující pravidlům fóra nahlašujte.
Loader
Moderátor

Odeslat příspěvekod Tonda512 18. 10. 2013 12:08

deglaser píše:Mužu se zeptat kolik zaplatíte celkově když třeba mobil stojí 10000 dik.

Nějaké tři kila navíc.

http://www.mp.cz/kalkulacka-splatek/110 ... ble-white/
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod myšpulín 18. 10. 2013 12:09

Když si lidi berou úvěry na předvánoční nákupy...
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod dejvidek 18. 10. 2013 12:52

Záleží na typu úvěru kolik přeplatíš, je to od nuly Kč až po cca dvojnásobek, to když je úvěr pojištěn a je na dlouhou dobu, není nic snazšího než si částku a dobu splácení nabouchat do desítek kalkulaček na netu. dejv
dejvidek
VIP uživatel