Bude váš příští telefon Smartphone? a kdyby jo , tak který?

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Fido (novy) 30. 3. 2005 14:20

Daft píše:tady je uzasne videt, jak kazdymu vyhovuje neco jinyho.. treba ja od sebe hnal 6600 skoro klackem a uz bych ji nikdy (ani nic podobnyho) nechtel .)

proc ne?
Fido (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Daft 30. 3. 2005 14:24

pomalost, neohrabanost, nestabilita... asi tak bych okomentoval moji 6600, kterou jsem mel 4 mesice, za tu dobu 3x v servisu, ackoli tim nejdulezitejsim kriteriem byla rychlost, ktera 6600 i SX1 chybi
Daft
Junior

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 30. 3. 2005 14:28

To si děláš p..... :o pomalost??? Jedině když mám spuštěno milion programů najednou. neohrabanost??? To slovo s Sx1 neznáme. nestabilita??? Vyřešeno nahráním nového fw. (který je mimochodem zadarmo z internetu a nepřidu o záruku) Tak není co řešit. :x
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Fido (novy) 30. 3. 2005 14:38

to zavani flamewar........to proste kazdy ma sve favority. uz to prosim neresme

symbian 4 ever........... :wink:
Fido (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Daft 30. 3. 2005 14:48

To si děláš p..... :o pomalost??? Jedině když mám spuštěno milion programů najednou. neohrabanost??? To slovo s Sx1 neznáme. nestabilita??? Vyřešeno nahráním nového fw. (který je mimochodem zadarmo z internetu a nepřidu o záruku) Tak není co řešit. :x[/quote]
v klidu... mluvim o S60 celkove
Daft
Junior

Odeslat příspěvekod Tomix 30. 3. 2005 15:04

za par mesicu asi pudu do N6630
ale treba do ty doby vyjde nejaka prevratna novinka, ktera by mela lepsi displej :mrgreen:
nemam na mysli 6230i ale nejaky symbianofky
Tomix
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Daft 30. 3. 2005 17:25

prvni vec, co by se u s60 mohla zmenit je rozliseni displeje, jit na 320x240 by byla prijemna zmena :)
Daft
Junior

Odeslat příspěvekod Driver 30. 3. 2005 19:35

Já měl N3650 a přešel jsem z S60 na S40 kvůli maly vydrzi baterie (plati pro vsechny smartphouny) a velikosti - 3650 je hrozny padlo!

Ale ty funkce jsou tam dobry, premejslel jsem nad 6600, ale nema radio a MP3 a SX1 se mi zase nelibi.

Muj pristi mobil bude spis nejaky stylovy vecko nebo neco jako je D500 od Samsungu, ten se mi hodne libi.

Ale zatim jsem s N6230 spokojenej a dalsi mobil neplanuju.
Das Auto
Driver
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod imaster 30. 3. 2005 20:47

Do prázdnin Motorola MPx 220 nebo MDA compact. Nevíte náhodou, jestli MDA compact funguje jako MP3 přehrávač ve stereu? :lol:
imaster
Junior

Odeslat příspěvekod Goddad 30. 3. 2005 21:00

ja mam UIQ a nemuzu si ho vynachvalit predstavuje pro me presne to co potrebuju!
Goddad
Junior

Odeslat příspěvekod Tom 30. 3. 2005 21:04

Kámoš si před nedávnem koupil taky SX1 a fakt za takové peníze nic asi lepšího nekoupíme :lol: Mně by asi pila krev ta jeho "rychlost " , ale jinak super telefon , v případě že nechcete dát za chytrý telefon víc jak 6000,- . Myslím , že jsme tu ještě neřešili Panasonic X700 ,to je podle mě asi nejhezčí smartphone 8) jen mně hooooodně sere špatná podpora MP3 atd. :?
Sony C1 -> Alcatel 501 -> SonyEricsson T610
Tom
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Daft 30. 3. 2005 21:07

podle me se S60 neda povazovat ani za plnohodnotny smartphone, tim je (zase pod me) az UIQ
Daft
Junior

Odeslat příspěvekod Dark_Healt 30. 3. 2005 21:31

Tady musím nesouhlasit mám 6600 uz pul roku ani jedna zavada!!!Nic kuli cemu by musela jit do servisu!Nanejvis jsem si tam jen neco pokazil sam ale jinak jede v pohode rekl bych ze to zalezi na tom jaky kus dostanes a taky samozdrejme jaky je tam fw...
Dark_Healt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ladin2 30. 3. 2005 21:53

ja beru mobil pouze pro volani a přijimaní mailu či odeslání mailu a další funkce přenecham PDA a že mam dvě krabičky nevadí naopak je to výhoda protože potřebuju byt vždy na drátě a když na cestach posloucham mp3 tak mi to nežere baterii mobilu a TO JE PRO MĚ DULEŽITĚJŠÍ NEŽ MIT VŠE V JEDNOM a mladí se velice mylí když si myslí že vše v jednom je to nejlepší neni to pravda na to přijdou až budou starší a budou mít nějakou praxi ve své profesi profesional se na věci diva pragmaticky a ne jestli jsem in před ženskymi a podobně tim že mam modní věc kterou nedokáže na 100% využít-jinak smartphony považuji za -ani kráva ani býk . zdarec ladin2
ladin2
Junior

Odeslat příspěvekod Daft 30. 3. 2005 21:57

ladin2 píše:ne jestli jsem in před ženskymi a podobně tim že mam modní věc kterou nedokáže na 100% využít-jinak smartphony považuji za -ani kráva ani býk . zdarec ladin2d/quote]

... prijde mi to jako trochu omezeny nazor, ktery mi pripomina hlasku ze slunce seno - tak jsem mlada nebo blba, abych krmila... mel jsem TT3 v kombinaci s k700 a prakticnost sice byla, ale urcite bych ocenil, kdybych nemusel nosti moba, pda a jeste laptop, a kdyz uz se nekdy stalo, ze jsem pda nechal na stole v presvedceni, ze jej nebudu urcite potrebovat, skutecnost byla presne opacna a vse zachranoval jen mobil
Daft
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka