6230 vs. E61

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod strny88 21. 5. 2006 18:51

Zdravím, uvažuji o koupi novýho mobilu a rozhoduji se mezy benQ-siemensE61 a nokiou6230, jde mi hlavně o funkci MP3.Jinak si myslím že jsou si podobné(displej, foto). Sice jsem ještě nikde neviděl že by se E61 prodávala, takže zkušenosti tady s ní nikdo mít asi nebude. Moc dík. :)
strny88
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bourák 21. 5. 2006 19:15

Tak to asi benq tej přímo na mp3 a má na to ovládání.
"Je lepší shořet než vyhasnout."Kurt Cobain
bourák
Junior

Odeslat příspěvekod Filip Novák 21. 5. 2006 19:17

Já bych spíše vzal tu E61, přece jenom je to trochu novější model a na mp3 je" stavěný"...
A novou 6230 už asi neseženeš a musel bys šáhnout do bazaru...
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod kindzo 23. 5. 2006 14:27

Nokia is the best!!!4ever!!!NEBER SIEMENS ZLE SKUSENOSTI
kindzo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod samuelx8 23. 5. 2006 15:29

kindzo píše:Nokia is the best!!!4ever!!!NEBER SIEMENS ZLE SKUSENOSTI

Kindzo: Konecne je tu od tebe prispevek delsi nez tri slova. :lol:

Drive bych si Siemens v zivote nekoupil (drive meli takove dost divne ovladani), ale je fakt, ze ted Siemense mam a jsem s nim maximalne spokojeny. Samotneho me to dost prekvapilo, protoze jsem ho dostal nahodou a cekal jsem, ze to bude nejaka sunka, kterou budu muset za mesic vyhodit, ale opak se stal pravdou. Ted chci EL71, ale jeste neni na trhu.
Nokia je obecne sice nejprodavanejsi, ale rozhodne mi "the best" neprijde. Jakmile vyjedou s novym modelem do mesice jim zacnou blbnout sw. Nebyl snad jediny model se kterym by nebyli problemy.
samuelx8
Junior

Odeslat příspěvekod Dallen 23. 5. 2006 15:51

Nokia hned brat rohodne ne siemens ja mnel neaky siemens mp3 prehravac blb nesel minimalizovat atd..presel sem k 6230 a je skvela gigovka do ni stoji pouhych 600kč a do siemensu asi tak 2000kč JENOM NOKII!!!!!Pokud ale chces na mp3 kup si a nebo si vyrob redukci na jack 3,5mm a mas telefon yak cyp!!!!RIKAM JEDNOZNACNE NOKII MA VSECHNY FUNKCE ATD...SIEMENS NIKDY!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :tleskani
Dallen
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ConPower 23. 5. 2006 16:11

kindzo píše:Nokia is the best!!!4ever!!!NEBER SIEMENS ZLE SKUSENOSTI

Celkem začínám uvažovat, že bych takové příspěvky měl mazat. :D

Situace se má tak, E61 není Siemens, Siemens je jen část nápisu značky, kterou telefon nese (takže žádné zlé zkušenosti, protože jsi žádný BQS neměl).

Pokud bych se měl rozhodovat hlavně kvůli MP3, vzal bych E61 (pro radikálně-extrémistické Nokiáře - má i AAC/AAC+). Stojí teď 4,5k a 1 GB karta 1k (žádné dva tisíce, jak tu někdo píše). Nokia je za 6,5 tisíc a 1 GB kartu k ní seženeš za 700 Kč. V konečném součtu je pak E61 o cca 1,7k výhodnější.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod strny88 23. 5. 2006 16:43

A nevíte kdy bude v prodeji? Už měl být koncem dubna a nic :( Ta E61 vypadá fakt HUSTĚ! :D
strny88
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ConPower 23. 5. 2006 16:46

Nevím, zkus se poptat prodejců, kdy k nim dorazí. :wink:
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod V O J T A (CZ) 23. 5. 2006 17:03

no já jsem myslel že E61 je nokia :) ... no nevadí no
V O J T A (CZ)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod strny88 23. 5. 2006 20:12

Taky mi hodně záleží na kvalitě poslechu z repráčku :) To víte o přestávkách není co poslouchat,
strny88
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Carismatico 23. 5. 2006 21:28

Ale zase ten foun ma snad jeste horsi vybavu nez CX65 nebo minimalne stejnou, ja bych foun jen na MP3 nechtel..tu 6230i sezenes uz za 5800 ,-
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod strny88 26. 5. 2006 17:44

jaký má ta E61 displej? Dá se srovnat s S75??dík
strny88
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Filip Novák 26. 5. 2006 17:54

2 strny88 :

E61

počet barev 65 tisíc barev
typ barevného displeje aktivní, TFT
rozměry displeje neznámé
rozlišení displeje 128 × 160 bodů

S75

počet barev 262 tisíc barev
typ barevného displeje aktivní, TFT
rozměry displeje 28 × 38 mm
rozlišení displeje 132 × 176 bodů
„jemnost“ displeje 2 183 bodů/cm2
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
VIP uživatel

Další stránka