N6234 & SE K750i & Samsung D600E

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod neonn 19. 6. 2006 18:11

Chci si koupit asi po 3-4 letech novy mobil... ted mam jeste MT50 :). Predhled v mobilech moc nemam. Ale co jsem se zatim dival, tak se rozhoduju mezi Nokiou 6234, SE K750i a Samsungem D600E. Ale nevim co si vybrat...
K750i ma skvely fotak, ale mensi display. Nokia je vetsi, drazsi, ma horsi fotky, ale celkove asi lepsi. A Samsung je asi neco mezi, mensi, drazsi nez K750i, ma lepsi display, pry i zvuk reproduktoru.

Takze zatim se mi nejvic libi K750i, tesne za nim Samsung a vzadu Nokia (kvuli fotek). Mate s temito mobily nejake zkusenosti? Jak to je s realnou vydrzi, kvalitou MP3 zvoneni? Chtel bych hlavne maly mobil do kapsy... cena asi do 7500,-

Mohli byste mi pomoct s vyberem? :)
Before talking crap about someone, check the room... :)
SH*T HAPPENS! :)
neonn
Junior

Odeslat příspěvekod viper.aa 19. 6. 2006 18:16

bych bral K750i,lepší fotky,mp3. S výdrží je to relativní,jde o to jak dlouho budeš poslouchat mp3,rádio atd. Do K750i si můžeš nechat nahrát sw z W800i a používat jen mp3 přehrávač při vypnutém mobilu.
Motorola Amio--> C35i--> S45--> Samsung SGH A800--> CX70 fw56 --> se uvidí ... od 15.7.2006 SE K750i
už nikdy víc Motorolu
přešel jsem po 7 letech k SE z důvodu zániku Siemense,zatím spokojenost a doufám že to tak zůstane :-)
viper.aa
Junior

Odeslat příspěvekod neonn 19. 6. 2006 18:49

A jaky je rozdil mezi FW K750i a W800 krome toho MP3 prehravace... ja totiz uz MP3 mam a celkem mi vyhovuje (Sandisk Sansa E130).
A nemate nekdo ten Samsung D600E? Taky nevypada spatne... hlavne ten display... da se video prehravat na sirku pres cely display (otocit o 90stupnu)?
neonn
Junior

Odeslat příspěvekod Gromm 19. 6. 2006 19:23

Jak tak koukám, tak hodně potřebuješ fotit :)
V tomto ohledu je nejlepší K750i. Výdrž baterie není zas tak špatná. Takže já doporučuju K750i...:wink:
Mám rád Hip Hop, mobily, zbraně...
Ale stejně je nejlepší Sony Ericsson

5110 :arrow: 3510i :arrow: 8310 :arrow: K500i :arrow: K750i :arrow: E50 :arrow: W800i
Gromm
Pokročilý

Odeslat příspěvekod matho83 19. 6. 2006 19:25

jj video fulscreen na sirku ;-)
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod neonn 19. 6. 2006 19:47

Gromm píše:Jak tak koukám, tak hodně potřebuješ fotit :)
V tomto ohledu je nejlepší K750i. Výdrž baterie není zas tak špatná. Takže já doporučuju K750i...:wink:-/quote]

Planoval jsem koupit fotak, ale zase tak moc ho nepotrebuju. Takze misto toho abych investival 4000,- do fotaku, radsi si koupim nejaky lepsi mobil... to mi bude bohate stacit a budu ho mit furt u sebe :)...
neonn
Junior

Odeslat příspěvekod neonn 19. 6. 2006 20:03

A jak je to pls s kvalitou MP3 zvoneni v SE K750i? Dost se pise, ze na tom neni nejlip... nechci, at mi chrci v kapse.
neonn
Junior

Odeslat příspěvekod YAMATO 19. 6. 2006 20:21

Podle toho co považuješ za kvalitní a nekvalitní. U MP3 zvonění (ne v přehrávači!) je kvalita horší z důvodu lepší slyšitelnosti (hlasitost). Podle mě je to zvonění bez problému...a nejlepší je samozřejmě vyzkoušet.

Jinak jestli je foťák priorita, tak z těchto jednoznačně K750. Autofokus a makro...
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod neonn 19. 6. 2006 20:29

2YAMATO:
diky... fotak bude asi hlavni priorita... ty fotky K750i me doslova nadchly. Jsou dokonce lepsi nez na digitalu za 3500,- (HP pred 3-mi roky) - tam byly strasne zrnite, taky 2Mpixel.

Jinak par kamosu ve skole ma K700i... daji se nejak srovnat? Abych mel predstavu, co od nej muzu ocekavat (display, klavesnice, joystick). Co jsem se dival, displaye by meli byt stejne (velikost, rozliseni), jenom K750i ma vice barev. Jde to moc poznat?
neonn
Junior

Odeslat příspěvekod YAMATO 19. 6. 2006 20:52

V barvách rozdíl nepoznáš...ale měl jsem i K700 a ten display na 750 mi přijde něčím lepší, snad je jasnější či co. Joystick je lépe řešen na ovládání (tedy opět IMHO), ta poruchovost...já ho mám skoro rok a zatím je OK. Klávesnice mi problémy nedělá.

750 je taková vylepšená 700...dobré si nechala a hodně přidala.
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod neonn 19. 6. 2006 21:13

Kamosovi joystick uz odesel :)... dalsi 2 zatim v pohode. Zitra se mrknu na ten K700i a uvidim.
Zatim vede SE K750i :).
neonn
Junior

Odeslat příspěvekod Matej Pospichal 19. 6. 2006 21:34

ASi opravdu K750i. 6234 je více na práci.
,,Odvaž se a pak se uvidí"-Napoleon
Nějaká motorola:)-Nokia 6150-Siemens MT50-SE T630-SE D750i+512 MB MSPD+HPM70-???
Matej Pospichal
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 19. 6. 2006 22:21

Samsungy maji super videa, dobry fotky a dobry ovladani. K750i zas bude mit lepsi fotky a MP3; ovladani zavisi na tom, jestli ti nevadi joystick. Tezko rict, mel by sis je osahat. Do te Nokie bych nesel, i kdyz v principu proti Nokiim nic nemam, naopak podle me mivaji skvelou klavesnici.
Mr.Scully
Pokročilý

Odeslat příspěvekod matho83 19. 6. 2006 22:30

No a pokial mu ide o hudbu a fotky+minimalizacia javy plus dobra cena tak kvoli tomu nebolo potrebne zakladat tento thread, ta volba je jasna,ale to je aj vsetko v podstate
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod neonn 20. 6. 2006 06:41

2matho83:
Psal jsem, ze MP3ku mam, takze to priorita neni. Navic v prehledu mobilu jsem zkoncil u Siemense MT50 :).
O dobry fotak mi jde, ale ten ma i Samsung... az na ten auto focus...

Takze v tom tak jasno, abych se jeste nepotreboval na neco zeptat nemam...
neonn
Junior

Další stránka