N6234 & SE K750i & Samsung D600E

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ronie009 20. 6. 2006 09:14

Mám Samsung D600e a jsem spokojená.Fotky dělá super.Není to jako z digitálu,ale na PC to vypadá celkem slušně.Jen mě trošku štve vydrž baterie.Ani si sním moc nehraju a je vybytej během dvou dnů.Jinak MP3 v poho akorát můžeš jen poslouchat a ne dělat ještě třeba něco jinýho.Což umí třeba Nokie.
Nokia 5110,Nokia 3210,Motorola V50,Nokia 6210,Nokia 6310i,Motorola V300,Nokia 6600,Samsung D500,SE W550i.......Samsung D600e Eurotel.............Více ze života
Ronie009
Junior

Odeslat příspěvekod viper.aa 20. 6. 2006 11:43

tak po dnešním osahání a prolítnutí menu,napsání sms a pár fotek tak musím říct že se mi lépe pracovalo s N6234,ale fotky má lepší K750i,měl jsem možnost to zkoušet jen v obchodě takže mevím jak vypadají na pc ale K750i je asi jeden z nej mobilů na fotky. MP3 jsem neměl možnost vyzkoušet
Motorola Amio--> C35i--> S45--> Samsung SGH A800--> CX70 fw56 --> se uvidí ... od 15.7.2006 SE K750i
už nikdy víc Motorolu
přešel jsem po 7 letech k SE z důvodu zániku Siemense,zatím spokojenost a doufám že to tak zůstane :-)
viper.aa
Junior

Odeslat příspěvekod neonn 20. 6. 2006 12:10

Tak jsem ci chvilku zkousel hrat s tim K700i a celkem se mi libil... drzi se mi "jisteji" nez muj MT50 a display vypada celkem dobre... ale nevidel jsem zatim toho Samsunga.

Asi pujdu do toho SE K750i... jenom se bojim o ten joystick :(. Kamos zna asi 5 lidi s K700i, 2 ten joystick odesel a dalsimu blbne...
Before talking crap about someone, check the room... :)
SH*T HAPPENS! :)
neonn
Junior

Odeslat příspěvekod YAMATO 20. 6. 2006 12:17

Většinou to je vinou prachu=vyčistit a je zas OK. A jinak uznávají reklamace. A taky je otázka, jak ho budeš používat. Nejvíc se ničí hraním...
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod viper.aa 20. 6. 2006 12:20

jj jde hlavně o to používání,při normální práci se zas tolik neničí a reklamaci ti uznají vždy. zaskoč si někam do krámu kde ho mají at si s ním můžeš pohrát at víš do čeho jdeš
Motorola Amio--> C35i--> S45--> Samsung SGH A800--> CX70 fw56 --> se uvidí ... od 15.7.2006 SE K750i
už nikdy víc Motorolu
přešel jsem po 7 letech k SE z důvodu zániku Siemense,zatím spokojenost a doufám že to tak zůstane :-)
viper.aa
Junior

Odeslat příspěvekod neonn 20. 6. 2006 13:08

Takze neco jako kulickova mys? :) Da se k nemu normalne dostat nebo se musi komplet rozebrat?

Uz jsem na 99% rozodnuty pro ten SE K750i... jednim z hlavnich duvodu je to, ze ja tak rozsireny. Co jsem se dival, je dostupnych plno grafickych temat atd... a ty fotky me dostaly :)
neonn
Junior

Odeslat příspěvekod strike303 20. 6. 2006 13:17

podla mna je dobry na fotky K750i on foty este lepsia ako N70, K700i blbo voti lebo ma slabe rozlisenie a velky disple :pozor2 j
strike303
Junior

Odeslat příspěvekod YAMATO 20. 6. 2006 14:27

Dá se tam dostat, ale rozebráním přijdeš o záruku. Při čistění se hodně osvědčil vysavač. Nedoporučuji foukat (stlačený vzduch, prach si naženeš na display). A případně nelíp servis...tohle by mělo být napočkání.

Strike, co má display společného s kvalitou fotek?
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ferry (novy) 20. 6. 2006 15:02

neonn píše:Takze neco jako kulickova mys? :) Da se k nemu normalne dostat nebo se musi komplet rozebrat?

Uz jsem na 99% rozodnuty pro ten SE K750i... jednim z hlavnich duvodu je to, ze ja tak rozsireny. Co jsem se dival, je dostupnych plno grafickych temat atd... a ty fotky me dostaly :)

Není hlavní důvod,že K750i je hodně rozšířený, ale hlavně aby byl spolehlivý a nemusel jsi běhat s founem do servisu.Přečti si v sekci na tomto servru v sekci Sony Ericsson --K750i Joystick jaké mají problémy joystickem.A taky měli problém s bluetoothem,řešilo to až nahrání nového firmware.Takže nevím,nevím jesli je K750i ten pravý ořechový :hm
Ferry (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 20. 6. 2006 15:09

Já bych bral spíš D600. Lepší displej a fotky má taky hodně dobré. A když nepotřebuješ moc mp3... V tom zas není D600 tak dobrá. Ale určitě vypadá líp :wink: Zkus se na D600 někde podívat a pohrát si s ním.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Ferry (novy) 20. 6. 2006 15:15

seterwohipikule píše:Já bych bral spíš D600. Lepší displej a fotky má taky hodně dobré. A když nepotřebuješ moc mp3... V tom zas není D600 tak dobrá. Ale určitě vypadá líp :wink: Zkus se na D600 někde podívat a pohrát si s ním. /quote]

Moje řeč,já ho mám a chrotám si :tleskani
Ferry (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod soosay 20. 6. 2006 15:22

ja Mam Samsung D600e a tiež som pred tým sa rozhodoval že si kúpim K750i no ked som tie mobily dal vedla seba zistil som že som spravil dobre... displey má oveľa lepší..
kvalitu fotiek na dispeli nerozoznáš a v PC vyzerajú dobre obe... sice SE má makro a focus.. ale aj so Samsungom si môžem vyfotiť niaky text.. síce z väčšej dialky ale dá sa to čítať... navyše má veľký optický zoom.. a digitálny je tiež dobrý.
a tie videá... fakt dobré...

je to na tebe.. Ja som si vybral Samsung a som spokojný...
SAMSUNG D600e 512MB TransFlash
soosay
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 20. 6. 2006 15:28

soosay píše:ja Mam Samsung D600e a tiež som pred tým sa rozhodoval že si kúpim K750i no ked som tie mobily dal vedla seba zistil som že som spravil dobre... displey má oveľa lepší..
kvalitu fotiek na dispeli nerozoznáš a v PC vyzerajú dobre obe... sice SE má makro a focus.. ale aj so Samsungom si môžem vyfotiť niaky text.. síce z väčšej dialky ale dá sa to čítať... navyše má veľký optický zoom.. a digitálny je tiež dobrý.
a tie videá... fakt dobré...

je to na tebe.. Ja som si vybral Samsung a som spokojný...i/quote]

Optický zoom? To je pro mě novinka..
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Gromm 20. 6. 2006 15:51

soosay píše:navyše má veľký optický zoom.z/quote]

Nemá optický zoom...
Mám rád Hip Hop, mobily, zbraně...
Ale stejně je nejlepší Sony Ericsson

5110 :arrow: 3510i :arrow: 8310 :arrow: K500i :arrow: K750i :arrow: E50 :arrow: W800i
Gromm
Pokročilý

Odeslat příspěvekod neonn 20. 6. 2006 16:08

To je naprd :). Nejdriv pisou ti, co maji K750i a docela se mi zalibi. Ted zas plno kladnych prispevku na Samsunga :)... a zas nejsem rozhodnuty :)... nekde jsem videl video recenzi toho Samsunga, tak se na ni jeste mrknu :)...

Jak je to u toho Samsunga s optikou? Poskrabe se ta cocka normalnim nosenim? K750i ji ma schovanou...
neonn
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka