N6234 & SE K750i & Samsung D600E

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod viper.aa 20. 6. 2006 16:25

Samsung optický zoom nemá :pozor2 Čočka se ti normálním nošením nepoškrábe,pokud nebudeš nosit třeba v kapse zároven i klíče a nebo hřebíky. K750i má čočku chráněnou krytkou,celkem praktická věc

edit: Samsung je taky ze všech tří telefonů nejdražší a nemá ani kartu v balení
Motorola Amio--> C35i--> S45--> Samsung SGH A800--> CX70 fw56 --> se uvidí ... od 15.7.2006 SE K750i
už nikdy víc Motorolu
přešel jsem po 7 letech k SE z důvodu zániku Siemense,zatím spokojenost a doufám že to tak zůstane :-)
viper.aa
Junior

Odeslat příspěvekod neonn 20. 6. 2006 16:47

V recenzi na idnes.cz psali, ze velikost pameti Samsungu D600 pro aplikace je je 4MB. Vic tam nejde narvat? (na kartu)

Ten Samsung se mi fakt libi, jen ten fotak oproti K750i :(... jsem na vazkach...
Before talking crap about someone, check the room... :)
SH*T HAPPENS! :)
neonn
Junior

Odeslat příspěvekod Gromm 20. 6. 2006 17:42

No vidis a do K750i můžeš narvat her kolik chceš...:wink:
Mám rád Hip Hop, mobily, zbraně...
Ale stejně je nejlepší Sony Ericsson

5110 :arrow: 3510i :arrow: 8310 :arrow: K500i :arrow: K750i :arrow: E50 :arrow: W800i
Gromm
Pokročilý

Odeslat příspěvekod neonn 20. 6. 2006 17:47

Ale smula je, ze ten Samsung se mi uz libi vic :). A dalsi vec je instalace aplikaci... jde to opravdu jen pres WAP? Nekde se o tom psalo...

Jestli by to byla pravda, je to velke minus :)
neonn
Junior

Odeslat příspěvekod lys036 20. 6. 2006 17:58

Ne jde to i jinak, tady na fóru je návod 8)
Nikdy nic nevysvětlujte, přátele to nepotřebují a ostatní Vám i tak neuvěří.
lys036
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 20. 6. 2006 18:03

Můžeš to nahrávat i přes kabel, D600 je jeden z mála Samsungů, na kterých to jde.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Ferry (novy) 20. 6. 2006 18:11

viper.a píše:Samsung optický zoom nemá :pozor2 Čočka se ti normálním nošením nepoškrábe,pokud nebudeš nosit třeba v kapse zároven i klíče a nebo hřebíky. K750i má čočku chráněnou krytkou,celkem praktická věc

edit: Samsung je taky ze všech tří telefonů nejdražší a nemá ani kartu v balení
Ferry (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod neonn 20. 6. 2006 19:54

At hledam, jak hledam, zda se mi, ze SE K750i par veci chybí, ale Samsung D600 ma nejaky ty chyby :(...

Na SE se mi nelibi, ze je tuctovej. Ale na Samsungu me par veci odrazuje, kvuli kterym bych sel radsi do K750i...

1) 4MB pamet na aplikace... staci to? Zda se mi to dost malo...
2) Fakt nejde menit zvoneni pro SMS? Vse ostatno doufam nastavit jde (vyzvaneni pro volani)...
3) Multimedialni stranka mobilu... kde muzu najit hry/aplikace/tapety/zvoneni? Na K750i jsou mraky temat/programu/her ke stazeni (k750i.net), ale na Samsunga jsem nic podobneho nenasel... (na d500world.tk to chce pro rozbaleni rar archivu heslo)...
4) Podpora pametovych karet... Pokud vim, SE podporuje karty do 2GB, ale Samsung jen do 512MB... je to pravda? 512MB se mi zda malo, kdyz nekam pojedu a budu si tam chcit hodit vic veci (tahat sebou vic karet a furt je menit se mi nechce)...

Muzete mi pomoct doresit jeste tyhle problemy? Hledal jsem na foru, ale nic-moc jsem nenasel. Jsou to asi posledni veci, ktere se mi na Samsungu nelibi... nebyt techto veci, koupil bych si ho. Jinak bych ale sel do K750i... je sice tuctovej, ale je na nej dostupnych plno veci...

// EDIT
Problem s heslem na http://www.d500world.tk vyresen :)... je tam hodne veci, ale prijde mi to takove zmatene (jenom seznam odkazu) :(...
neonn
Junior

Odeslat příspěvekod matho83 20. 6. 2006 20:21

Zial 4mb, da sa dosiahnut 8mb modovanim, jj mp3 na sms nejde, zvysok v pohode, v tych modoch su aj pridane dake mp3 na sms, hier je pomerne dost, temy nepodporuje, karty idu aj 1gB
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod neonn 20. 6. 2006 20:48

Strucne, ale jasne :). Jestli jeste nekdo mate nejake info, tak to postnete... budu vam vdecny :)....

Asi pujdu do toho Samsunga, ale bojim se, at neudelam chybu... nejsem rozhodnuty na 100%. K750i je podle me sazka na jistotu (K700i se mi libi), ale nevim, jak mi sedne ten Samsung, kdyz neni tak multimedialne naladen jako SE (temata apod...)...
neonn
Junior

Odeslat příspěvekod DaveR1 20. 6. 2006 21:30

Mám D600E a pokud to nevíš ješte jedna z jeho chyb je, že na něm nejdou prohlížet fotky přes celý display i když je jeho display jeden z nejlepších na trhu tohle hoši trochu nedořešili a nevyužili což je škoda!! K těm fotám makro vážně nestojí za řeč... Ale jinak ovladání a klávesnice jsou super!! Určetě má SE o dost lepší poměr cena/výkon!! Ale pro mě taky hrál velkou roli vzhled když jsem si ho kupoval! A SE jsem nechtěl taky kvůli tomu Joysticku:-!
Samsung D830 + 512 MB micro SD
DaveR1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Návštěvník 20. 6. 2006 21:35

Treba dobre zvazit tie nedostatky napr. Profily,zvonit a vibrovat naraz, zvuk sms,minimalizacia javy,prilohy do 200kB,regulacia dispu dost slaba,obrazky fulscreen,fotenie a tocenie videa len do internej pamate, sim a pamat naraz, odosielanie sms na 2he cislo,uplne zhasinanie dispu okrem javy, pocitadlo dat streaming,radio,aj opera mini je isto horsia ale da sa, klady tu snad netreba menovat
Návštěvník

Odeslat příspěvekod neonn 20. 6. 2006 21:45

OK, diky... je velky problem dat ty fotky a videa na kartu?
Jinak dost lidi, co jsem se dival na foru, kdyz si vybirali mezi K750i a D600 a meli oba v ruce (nebo je chvili pouzivali), tak si vybrali toho Samsunga... tak doufam, ze to melo dobry duvod :)...
neonn
Junior

Odeslat příspěvekod YAMATO 20. 6. 2006 21:50

Tak u mě to je právě naopak...Samsunga bych nechtěl. Jo, display je krásný, ale mínusy z mého pohledu velké...třeba ta java do 4MB, to by mi totálně nestačilo...jen ve slovnících mám víc! Nebo minimalizace MP3 přehrávače a i javy! Makro, autofokus...
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod neonn 20. 6. 2006 22:06

To mi taky vadi... abych rekl pravdu, tak SE je pro me asi lepsi... levnejsi, lepsi fotak, jsem omezen pouze velikosti karty a nema tolik veci ktere nepotrebuju.
Ale jak jsem rikal, je takovej tuctovej a trochu se bojim toho joysticku :(... jinak bych do nej sel na 101%. Takhle se jeste silne rozhoduju - jestli mobil, ktery mi lip sedne a zaradit se do davu nebo stylovy Samsung :(...

Tezke rozhodovani... a uz me to uprime stve.
neonn
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka