At hledam, jak hledam, zda se mi, ze SE K750i par veci chybí, ale Samsung D600 ma nejaky ty chyby

...
Na SE se mi nelibi, ze je tuctovej. Ale na Samsungu me par veci odrazuje, kvuli kterym bych sel radsi do K750i...
1) 4MB pamet na aplikace... staci to? Zda se mi to dost malo...
2) Fakt nejde menit zvoneni pro SMS? Vse ostatno doufam nastavit jde (vyzvaneni pro volani)...
3) Multimedialni stranka mobilu... kde muzu najit hry/aplikace/tapety/zvoneni? Na K750i jsou mraky temat/programu/her ke stazeni (k750i.net), ale na Samsunga jsem nic podobneho nenasel... (na d500world.tk to chce pro rozbaleni rar archivu heslo)...
4) Podpora pametovych karet... Pokud vim, SE podporuje karty do 2GB, ale Samsung jen do 512MB... je to pravda? 512MB se mi zda malo, kdyz nekam pojedu a budu si tam chcit hodit vic veci (tahat sebou vic karet a furt je menit se mi nechce)...
Muzete mi pomoct doresit jeste tyhle problemy? Hledal jsem na foru, ale nic-moc jsem nenasel. Jsou to asi posledni veci, ktere se mi na Samsungu nelibi... nebyt techto veci, koupil bych si ho. Jinak bych ale sel do K750i... je sice tuctovej, ale je na nej dostupnych plno veci...
// EDIT
Problem s heslem na
http://www.d500world.tk vyresen

... je tam hodne veci, ale prijde mi to takove zmatene (jenom seznam odkazu)

...