N6234 & SE K750i & Samsung D600E

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod YAMATO 20. 6. 2006 22:14

No a ještě vůbec D600 stylový? Vždyť už ho má kde kdo a podle mě je ta konstrukce dost obehraná...mimoto si to vem tak, že K750 sice třeba je "tuctovej", ale nadupanej, se skvělým poměrem cena / výkon. A jak dlouho tě bude blažit, že máš "stylovku"?
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 20. 6. 2006 22:14

Ber toho Samsunga. Já mám možnost porovnávat D600 (brácha ho má)i K750i (přítelkyně ho má). Rozhodně bych si vzal D600. Ten foťák není zas o tolik horší a paměť na aplikace 4 MB ti snad stačí, ne? Měj tam jen hry a aplikace které používáš a nebudeš mít problém. Takže tady toto za chybu nepovažuju a svým luxusním vzhledem SE prostě poráží. Aspoň já to tak vidím. A až uvidíš ten nádherný displej... Já ti radím ber ho!
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod YAMATO 20. 6. 2006 22:34

Zbývá ti hodit si korunou...ono špatně si totiž nevybereš.

Ale 4MB je prostě málo. Jsou už hry o stovkách kB (jednu mám přes 900 !!!), aplikace i dost přes MB (slovníky...), takže z mého pohledu tragicky málo.

A pokud chceš fotit třeba text, tak to zkus Samsungem a porovnej s SE.

Zajímavé, že snad nikdo neradí tu Nokii.
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod matho83 20. 6. 2006 22:54

no neviem ci ho ma az tolko ludi,niektori ho uz predali napriklad,ani rozsiahlych skusenosti a threadov nie je az tak moc, hlavne cz/sk, tie 4mb nemusia byt pre kazdeho prekazkou ,hlavne opera jimm, 1slovnik a par najcastejsie hranych hier, rovnako makro a minimalizacia, kto to nemal v predoslom fone tak ina situacia ako prechod na d600, u mna napr. picsel, cif video,mass storage aj tv out napr.

Ale ako bolo spomenute chybu clovek nespravi ani s jednym, no pre a proti musi rozhodnut

mna najviac stve ta vydrz, hlavne silny jas a nesetrenie baterky pri opere,
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod pepcadvorak 21. 6. 2006 05:43

K750i je více flexibilní než samsung D600. A opravdu makro nemá chybu. BTW: Foťák je od dost horší u D600. A 4MB to je tragédie. Pokud teda máš telefon jen na telefonování a smsky tak ti to samozřejmně stačí. Dispej je u D600 lepší.
pepík je King
pepcadvorak
Junior

Odeslat příspěvekod neonn 21. 6. 2006 06:05

Asi je pravda, ze ty 4MB teoreticky nevyuziju (ted mam 276kB), ale ten Auto Focus by se hodil. Nemusel bych si brat nejake texty na opisovani, jenom bych si je vyfotil...

Jeste nad tim musim popremyslet :(...
Before talking crap about someone, check the room... :)
SH*T HAPPENS! :)
neonn
Junior

Odeslat příspěvekod Ferry (novy) 21. 6. 2006 06:25

YAMATO píše:Tak u mě to je právě naopak...Samsunga bych nechtěl. Jo, display je krásný, ale mínusy z mého pohledu velké...třeba ta java do 4MB, to by mi totálně nestačilo...jen ve slovnících mám víc! Nebo minimalizace MP3 přehrávače a i javy! Makro, autofokus... /quote]

Jseš na omylu,u D600 jde minimalizovat mp3 přehrávač :pozor2
A neříkej,že hraješ všech 900 her najednou, z toho by my praskla hlava :hm
Ferry (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod matho83 21. 6. 2006 06:57

pepcadvorak píše:Foťák je od dost horší.A 4MB to je tragédie.Pokud teda máš telefon jen na telefonování a smsky tak ti to samozřejmně stačí.m/quote]
neviem o tom ze by to bol nejaky zasadny extra rozdiel,preco sms,v pohode operu,jimm,par hier
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod matho83 21. 6. 2006 07:05

Viac textu aj s citaciou nedovoli opera pridat, hier mam asi 15, 2xopera,jimm a 3aplikacie
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod DaveR1 21. 6. 2006 08:42

Jseš na omylu,u D600 jde minimalizovat mp3 přehrávač :pozor2
A neříkej,že hraješ všech 900 her najednou, z toho by my praskla hlava :hm[/quote]

A můžeš mi prosím jen říct jak jde ten mp3 přehrávač minimalizovat?? Ja mám D600 už přes 4 měsíce a nepřišel jsem na to!!!! :hm
Samsung D830 + 512 MB micro SD
DaveR1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod soosay 21. 6. 2006 08:58

mám optický zoom... ked odfotíš niečo.. tak na lavo máš tie bočné tlačítka daj to smerom hore... a máš tam optický zoom...

:wink:
SAMSUNG D600e 512MB TransFlash
soosay
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 21. 6. 2006 09:58

Nemáš tam optický zoom. Takový telefon se u nás zatím (myslím) neprodává. Hrabe ti? Kde jsi na to došel? Máš tam jen a pouze digitální zooom. :roll:
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod viper.aa 21. 6. 2006 11:22

soosay píše:mám optický zoom... ked odfotíš niečo.. tak na lavo máš tie bočné tlačítka daj to smerom hore... a máš tam optický zoom...t/quote]

myslím že byl na Cebitu představen jeden Samsung co má optický zoom ale ten se tu nebude prodávat ještě roky. Tady někdo neví jakej je rozdíl mezi optickým a digitálním zoomem.

není v první řadě mobilní telefon od telefonování případně psaní SMS? vím že v dnešní době asi už moc ne ale i přesto by to měly být dvě základní funkce každého telefonu a třeba MP3 přehrávač,rádio,foták a nebo hraní her je až tak nepotřebné aspon pro mě. Myslím že 4MB na aplikace je celkem dost,nemusím mít v telefonu desítky her a aplikací. Stačí je mít v pc a kdykoliv si je tam dohrát,je to otázka pár sekund než se aplikace zkopíruje do telefonu. A ohledně toho fotáku myslím že má K750i lepší ale stejně to není použitelný na tisknutí fotek,na to je lepší použít digitální foták který má pořádnou optiku a né takovej drobek co je v telefonu. Je pravda že displej je určitě lepší u D600,Samsung uměl udělat vždy dokonalej displej,je to prostě asijat a tam to barevností jen hemží. At si vybereš bud K750 nebo D600 určitě neuděláš chybu.
Motorola Amio--> C35i--> S45--> Samsung SGH A800--> CX70 fw56 --> se uvidí ... od 15.7.2006 SE K750i
už nikdy víc Motorolu
přešel jsem po 7 letech k SE z důvodu zániku Siemense,zatím spokojenost a doufám že to tak zůstane :-)
viper.aa
Junior

Odeslat příspěvekod neonn 21. 6. 2006 13:04

Taky si myslim, ze ty 4MB asi nepsesahnu, ale clovek nikdy nevi...

A muzetemi pls napsat, ok kolika cm/m (asi) nejsou fotky na D600 rozostrene (prakticke zkusenosti)? V recenzich jsem to nenasel...
Before talking crap about someone, check the room... :)
SH*T HAPPENS! :)
neonn
Junior

Odeslat příspěvekod dr.x 21. 6. 2006 13:06

Nevím , jak vy , ale u řady D samsungu - stejně jak u podobné konstrukce Siemensu , se u mne vyskytly vždy problemy a to s funkčností - telefon se blokoval a to i při hovoru a vysouvání z pohotovostního režimu a některé tlačitka po nějaké době užívání fungovaly až pri vivijení rozhodně velkého tlaku - s mobilem se špatně pracovalo ohledně psani TXT- design je ale velmi líbivý
dr.x
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka