soosay píše:mám optický zoom... ked odfotíš niečo.. tak na lavo máš tie bočné tlačítka daj to smerom hore... a máš tam optický zoom...
-/quote]
Tady mobilům někdo hodně rozumí...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
soosay píše:mám optický zoom... ked odfotíš niečo.. tak na lavo máš tie bočné tlačítka daj to smerom hore... a máš tam optický zoom...
-/quote]
DaveR1 píše:Jseš na omylu,u D600 jde minimalizovat mp3 přehrávač![]()
A neříkej,že hraješ všech 900 her najednou, z toho by my praskla hlava/quote]
A můžeš mi prosím jen říct jak jde ten mp3 přehrávač minimalizovat?? Ja mám D600 už přes 4 měsíce a nepřišel jsem na to!!!!/quote]
O dost horší nenípepcadvorak píše:K750i je více flexibilní než samsung D600. A opravdu makro nemá chybu. BTW: Foťák je od dost horší u D600. A 4MB to je tragédie. Pokud teda máš telefon jen na telefonování a smsky tak ti to samozřejmně stačí. Dispej je u D600 lepší. /quote]
DaveR1 píše:Ty Ferry jako dík za tip ale zaprvé to vypadá zbytečně dost složitě tzn., že bych na to asi nikdy sám nepřišela zatím jsem na to nepřišel i s tvojí radou to: "tisk zachránit" vůbec nevím o čem je řeč tudíž jsem se k tomu ani nedostal!!e/quote]
lys036 píše:6234 je perfektní mobil, dneska vyšlo na konkurenčním serveru srovnání nového SE K800i a N6233/4 a vyhrála to Nokie...i/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků