N6234 & SE K750i & Samsung D600E

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Gromm 21. 6. 2006 13:28

soosay píše:mám optický zoom... ked odfotíš niečo.. tak na lavo máš tie bočné tlačítka daj to smerom hore... a máš tam optický zoom...

:wink:-/quote]

Tady mobilům někdo hodně rozumí... :roll:
Mám rád Hip Hop, mobily, zbraně...
Ale stejně je nejlepší Sony Ericsson

5110 :arrow: 3510i :arrow: 8310 :arrow: K500i :arrow: K750i :arrow: E50 :arrow: W800i
Gromm
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ferry (novy) 21. 6. 2006 14:38

DaveR1 píše:Jseš na omylu,u D600 jde minimalizovat mp3 přehrávač :pozor2
A neříkej,že hraješ všech 900 her najednou, z toho by my praskla hlava :hm /quote]

A můžeš mi prosím jen říct jak jde ten mp3 přehrávač minimalizovat?? Ja mám D600 už přes 4 měsíce a nepřišel jsem na to!!!! :hm /quote]

Tady je ten návod:
Nejprve jít do nabídky bezpečnosti v nastaveních a v soukromí zaškrtnout volbu paměťové karty, tisk zachránit a zadat vaše heslo.
- Po tom otevřít mp3 přehrávač, hrát píseň, kterou vy chcete.
- Po tom tisku zvyšovat tlačítko, to jde do alba.
- Pak jít do voleb, přidat hudbu od, paměťová karta. To požádá o heslo, zadat heslo a jen zmáčknou zavěšovací knoflík (ten červený).
Ferry (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod YAMATO 21. 6. 2006 17:58

A jo, pravda, na tuhle fintu jsem zapoměl, sorry za mystifikaci. Ale, hm, poněkut nepraktické oproti "minimalizovat-vybrat".

Ale co se javy týče, jak píšu: slovníky přes 4 MB (AN-CZ, N-CZ, JAP-CZ, FR-CZ), Opera mini, Jimm, další aplikace...a hry asi tak další 4 MB. Hry mají většinou stovky kB, takže to zas tak moc není...
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Gromm 21. 6. 2006 18:36

To mě aplikace a hry zabírají asi 8 MB, takže mě by to určitě nestačilo...:)
A ješte 8 MB instalačních souborů....:hm
Mám rád Hip Hop, mobily, zbraně...
Ale stejně je nejlepší Sony Ericsson

5110 :arrow: 3510i :arrow: 8310 :arrow: K500i :arrow: K750i :arrow: E50 :arrow: W800i
Gromm
Pokročilý

Odeslat příspěvekod matho83 21. 6. 2006 19:16

Tie 4mB su najmensi problem, mimo tych slovnikov, a upravou fw sa da dosiahnut 8mB a ked uz to niekomu rozumne nestaci tak neviem potom, ci si kupil telefon alebo hracku :mrgreen:
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod bourák 21. 6. 2006 19:18

pepcadvorak píše:K750i je více flexibilní než samsung D600. A opravdu makro nemá chybu. BTW: Foťák je od dost horší u D600. A 4MB to je tragédie. Pokud teda máš telefon jen na telefonování a smsky tak ti to samozřejmně stačí. Dispej je u D600 lepší. /quote]
O dost horší není :pozor2 můžu to porovnat a je celkem v poho...
"Je lepší shořet než vyhasnout."Kurt Cobain
bourák
Junior

Odeslat příspěvekod DaveR1 21. 6. 2006 21:01

Ty Ferry jako dík za tip ale zaprvé to vypadá zbytečně dost složitě tzn., že bych na to asi nikdy sám nepřišel :shock: a zatím jsem na to nepřišel i s tvojí radou to: "tisk zachránit" vůbec nevím o čem je řeč tudíž jsem se k tomu ani nedostal!!
Samsung D830 + 512 MB micro SD
DaveR1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ferry (novy) 22. 6. 2006 14:43

DaveR1 píše:Ty Ferry jako dík za tip ale zaprvé to vypadá zbytečně dost složitě tzn., že bych na to asi nikdy sám nepřišel :shock: a zatím jsem na to nepřišel i s tvojí radou to: "tisk zachránit" vůbec nevím o čem je řeč tudíž jsem se k tomu ani nedostal!!e/quote]

Tento text je volně přeložený z tohoto servru.Jiný postup není,nebo-li jsem neobjevil. Ten krok "tisk zachránit" na být uložit políčko paměť kartu.A ještě musíš mít ve founu paměť. kartu, jinak to nejde :pozor2
Ferry (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod neonn 23. 6. 2006 14:14

Tak jdu do toho SE K750i... bylo to sice 50:50 a hodne jsem uvazoval nad tim Samsungem, ale K750i muzu mit za 5000,- od Vodafonu.

Takze dekuji vsem za info a pomoc pri vyberu :)
Before talking crap about someone, check the room... :)
SH*T HAPPENS! :)
neonn
Junior

Odeslat příspěvekod dr.x 30. 6. 2006 14:21

ja myslím , že si chybu určo neudělal ja asi do K750i pudu taky ale pořád se nemužu vyrovnat s touhou po 6234 ce sakra - asi vezmu oba :-)
dr.x
Junior

Odeslat příspěvekod lys036 30. 6. 2006 14:26

6234 je perfektní mobil, dneska vyšlo na konkurenčním serveru srovnání nového SE K800i a N6233/4 a vyhrála to Nokie... :wink:
Nikdy nic nevysvětlujte, přátele to nepotřebují a ostatní Vám i tak neuvěří.
lys036
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod matho83 30. 6. 2006 14:28

To uz skor 6234 a aj pred d600 by som uprednostnil, no ale v decembri nebol :lol: a teraz je dilema :roll: skoda ze nema piscel :hm
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod dr.x 30. 6. 2006 14:43

lys036 píše:6234 je perfektní mobil, dneska vyšlo na konkurenčním serveru srovnání nového SE K800i a N6233/4 a vyhrála to Nokie... :wink:i/quote]

please LINK
dr.x
Junior

Odeslat příspěvekod lys036 30. 6. 2006 14:50

Nikdy nic nevysvětlujte, přátele to nepotřebují a ostatní Vám i tak neuvěří.
lys036
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod neonn 20. 7. 2006 09:34

Tak mi vcera dorazila od Vodafonu moje K750i :). Musim rict, ze vestaveny reproduktor me celkem prijemne prekvapil, cekal jsem horsi zvuk. Ovladani je celkem dobre, jenom si na nej zvyknout :). Po prechodu z MT50 (pryzove klavesy) to asi chvilku potrva. Ale takova mensi pripominka k joysticku... zda se mi nejaky tuhy. Musim vyvynout trosku vetsi silu nez jsem cekal (K700 mel prijemnejsi joystick - mozna uz byl vychozeny).

Ale mel bych dve otazky. Dival jsem se do manualu a trochu i na net, ale nic jsem nenasel. Takze:
1) Da se tam nekde nastavit vice budiku, ktere by se periodicky opakovaly (vyberu si, ve ktere dny maji budit)? Nasel jsem jenom normalni budik a jeden budik s nastavenim opakovani v urcitych dnech. V MT50 byly "Chuzky", ktere se daly takto periodicky nastavit... schuzky v K700i periodicke opakovani nemaji? (nic jsem tam nenasel)

2) Da se nejak nestavit zvoneni budiku? Nasel jsem jenom nastaveni melodie, ale hlasitst apod ne... Slo by vypnout postupne zesilovani a nastavit svoji hlasitost?
Before talking crap about someone, check the room... :)
SH*T HAPPENS! :)
neonn
Junior

Předchozí stránka