www.novymobil.cz - FOTO - Motorola MPX200

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Johny_ 19. 6. 2005 11:21

dejvidek píše: Nemám s novymobil.cz žádný vztah ani s jiným e-shopem, nikdy sem u novymobil.cz nenakupoval, nakupuji jen u kamaráda, co má jeden e-shop. -/quote]

No koukam, ze tys to taky zakoncil peknou vetou. Tak mas nebo nemas vztah s nejakym e-shopem? :-)
Johny
Johny_
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 19. 6. 2005 11:33

2Johny_: Tak už vidím ty narážky, že sem převlečenej majitel, nebo kolega Simony (či jak se ta slečna/paní jmenuje), nebo že mám určitě e-shop a další "zaručené" informace. :D
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Johny_ 19. 6. 2005 12:09

To byla poznamka myslena ze srandy, nic vaznyho :-)
Me je to sumak :-)
Jen jsem si musel rejpnout, kdyz si to tak hezky formuloval :-)
Johny
Johny_
Junior

Odeslat příspěvekod monduha 19. 6. 2005 13:14

dejvidek píše:Možnost vrátit zboží do 14 dnů od koupě řeší zákon 367/2000 Sb. Jedná se o koupi zboží při tzv. "fyzicky bezkontaktním způsobu dodání". Takže je jedno, je-li to mobil, pračka nebo digitální fotoaparát.
dejv
monduha
Junior

Odeslat příspěvekod Filda 19. 6. 2005 13:42

to je celkem hustý když přijde mobil se soplem v návodu ,nebo kde, a další takovýdle věci!
Ericsson A1018S, Siemens C35i, Siemens C60, Siemens CX65 ,Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson K800i, Sony Ericsson W580i
Filda
Junior

Odeslat příspěvekod mbiba 19. 6. 2005 14:11

cmoudina píše:P.s. to monduha: račte si přečíst podmínky reklamace na novymobil - vše je trochu jinak :pozor2r/quote]

Tak ted jste tomu tedy nasadil touhle vetou korunu, ted uz te Vasi story neuveri nikdo, ani ja ne...:-) Muzete nam vsem vysvetlit, od kdy o podminkach reklamace rozhoduje prodavajici??? :-) LOL Ja mel doted pocit, ze prodavajici muze podminky dane zakonem jen zlepsovat ve prospech zakaznika... Jina uprava mozna neni:-)
Hloupé telefony SE>>HTC Touch Diamond>>Nokia 5230>>A zpět k hloupému Sony Ericssonu j108i Cedar (aka poslední mohykán A200)
mbiba
Junior

Odeslat příspěvekod paRADox 19. 6. 2005 15:19

simona píše:Jsem zaměstnaná u této firmy a starám se o splátkový prodej. Když jsem uviděla toto fórum, tak bych nejradši dala někomu pěstí!

Proč někdo nadává a nemá nic ověřené!?! http://www.novymobil.cz a už vůbec né p.Peca za nic nemohou!!! .b]Zjistila jsem, že v zásilce od GSMobilu kde bylo 150ks MPx200, nám bylo zasláno 20ks MPx200 bazara/b], které GSMobil repasoval. Vzhledem k velkému obratu v naší firmě pouze potvrdíme záruční list, vložíme fakturu a zabalíme(veškerá expedice je snímána ultra přístrojem - pro případné reklamace). Všichni klenti, kteří dostali takový výrobek nám ho již vrátili(a pokud né tak, je na cestě), byl jim zaslán dobropis k potvrení a zaslány peníze.
Je vidět, když se někdo opře do seriozní firmi, tak je z toho ihned terno.
Zametejte si před svým domem, vy kecalové a klientům, kterým né naší vinou přišlo toto zboží se i já omlouvám.

Simona Brejchová http://www.novymobil.cz, http://www.novefoto.czm/quote]

:pozor2

Takze na tom zarucaku jsem asi sam zacmaral ten napis Bazar,jinak mi to ani nevychazi,protoze jak pisete,tak pouze potvrdite zarucni list,vlozite fakturu a zabalite......
Myslim ze tam chyby v tom vasem vyctu jeste jedna operace: korekcni tycinkou zamaskovat slovicko bazar (vzdyt ono si toho zakaznik ani nevsimne a kdyz jo, tak budeme delat jakoze nic)
Tudiz se tim vyvraci i vase teorie o tom ze jste nevedeli ze jsou to bazarovky.
To je ostuda takovato firma.....
paRADox
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod folik 19. 6. 2005 15:36

Tomu co se tady rozebira docela verim, protoze mam podobne zkusenosti (sice ne konkretne s timto obchodem). Procitanim fora na MM mam pocit. ze p. Peca neni zcela vporadku. A ten kdo ma nejake pripominky at si neco objedna ( nejlepe na dobirku) a podeli se o zkusenosti... 8)
folik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod siemensák 19. 6. 2005 18:14

zrovna tak projíždím web a ono ten novymobil.cz je asi opravdu zvláštní e-shop: podívejte se zde: http://www.shopy.cz
siemensák
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MMKS 19. 6. 2005 19:51

No nevím, mě se to zdá docela pochopitelné. Matka chtěla reklamovat zboží v Hypernově, na její výtky,že nejednají dle zákona jí bylo sděleno, žem ají interní předpisy a podle těchto se řídí. Prostě přeloženo ať si políb p..del a je ráda že je ráda. A to není problém je najít. Co pak v nějakém E-shopu. To budete někam 100x volat, nebo jezdit nebo se dokonce soudit? 10 let? A za prachy, které možná ani nedostanete zpět? Zbožňuji takové mudrce, kteří zanjí teoreticky pár věcí, ale ještě je asi nikdy nezkusili realizovat.
MMKS
Junior

Odeslat příspěvekod MMKS 19. 6. 2005 19:59

Přečetl jsem si fórum do prvních dvou stránek a stačilo. Proč to prostě neberete jako informaci a jestli se jí budete řídit nebo ne je Vaše věc. Ješte se ten kdo ji zadává bude zpovídat, proč jednal tak nebo jinak. Najde se spousta chytrolínů, kteří ví co a jak, nikdy by toto neudělali a pokud ano vše by rychle a jistě vyřešili. Fakt před váma smekám. Jen nechápu porč když jsou takových lidí plná fóra, žijeme v banánové republice. Lidi jako vy by to myslím tady změnili k utopii.
MMKS
Junior

Odeslat příspěvekod vratu 19. 6. 2005 21:00

no tak u nich jsem chtěl koupit svou 6230i, dokonce mi ho nejda paní odsud doporučovala, že prý v tomto obchodě nakupuje a vždy bez problémů. Teďka jsem moc rád, že jsem si telefon koupil jinde ;)
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod critter 19. 6. 2005 21:21

Hm, ta arogance je docela klasickej pristup tehlectech prodavacek mobilu. Obzvlast v servisu je docela cool co vsechno si k nekterejm lidem dovolej :-)))

monduha píše:
simona píše:Jsem zaměstnaná u této firmy a starám se o splátkový prodej. Když jsem uviděla toto fórum, tak bych nejradši dala někomu pěstí!
.........
critter
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cmoudina 19. 6. 2005 22:22

MMKS píše:Přečetl jsem si fórum do prvních dvou stránek a stačilo. Proč to prostě neberete jako informaci a jestli se jí budete řídit nebo ne je Vaše věc. Ješte se ten kdo ji zadává bude zpovídat, proč jednal tak nebo jinak. Najde se spousta chytrolínů, kteří ví co a jak, nikdy by toto neudělali a pokud ano vše by rychle a jistě vyřešili. Fakt před váma smekám. Jen nechápu porč když jsou takových lidí plná fóra, žijeme v banánové republice. Lidi jako vy by to myslím tady změnili k utopii.k/quote]

Já mnohokráte děkuji, konečně nekdo pochopil smysl sdělení mého příběhu... :!: a nesnaží se analysovat můj duševní stav za účelem dokázat, jakej jsem chudák a zaostalec, když jsem jediným-možným-správným-zákonným-spravedlivým způsobem nevyřešil takovou lapálii, že... :wink:
cmoudina
Junior

Odeslat příspěvekod Luke 20. 6. 2005 21:30

[quote="siemensák";zrovna tak projíždím web a ono ten novymobil.cz je asi opravdu zvláštní e-shop: podívejte se zde: http://www.shopy.czh/quote] nejak mi nedoslo co jsi chtel tim odkazem sdelit...
Luke
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka