www.novymobil.cz - FOTO - Motorola MPX200

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod spree 26. 6. 2005 16:54

Ja mam s novymobil.cz pozitivnu skusenost. Objednal som Motorolu V600 a bol som prekvapeny ako rychlo mi ju dorucili na Slovensko. Mal som problemy s firmwarom a volal som s panom Pecou a jednal som mnou velmi solidne. Telefon bol samozrejme komplet novy urceny pre CZ.

Dalsia prihoda - kamarat ma Motorolu mpx 200. Objednal si sluchadla, aby mohol pocuvat mp3, ale boli len na jedno ucho. Vratil ich, doplatil a oni mu poslali stereo (na obe usi) a je spokojny. Vsetko bolo original novo zabalene.

Ja mam s nimi iba dobre skusenosti.
spree
Junior

Odeslat příspěvekod cmoudina 26. 6. 2005 17:26

paRADox píše:
Luke píše:..............Tak snad nejdriv resim s tim kdo me podvedl (dle Tebe) a kdyz vycerpam vsechny moznosti v ramci jednani, tak dam prostor treba COI a Zivnostenskemu uradu, diskuznimu foru, obcanskemu judu....ale takhle to proste vypada divne, nezlob se na me....

Takze frajere. :pozor2 Ja mam zrovna takovy problem jaky se zde rozebira. Firma Novymobil mi zaslala otresny stary telefon aniz bych byl upozornen,ze dostavam stary telefon. Kdyz jsem ho prevzal (nebilo mi totiz umozneno zbozi otevrit driv,nez nezaplatim a postaka dalsi osud nezajima,ten ma predepsane postupy),tak jsem zjistil ze jsem si koupil ojetinu se vsim vsudy. Osoupana krabice a nekompletni obsah- kolik to "radosti". Volal jsem hned na jejich cislo a tam jsem se dovedel,ze nejsem jediny kdo ma tento problem,ze nas je asi 20!!!!! Proc mi nezavolali,kdyz o problemu vedeli. Nebyl bych si zasilku jednoduse prevzal a nebyl by tudiz zadny problem. Ale to delaji jenom v solidnich firmach,ne u NovyMobil. Tak jsem jim teda volal za sve penize rozcileny a sklamany.Zacali se jakoze omlouvat ze s tim nemaji nic spolecneho (kdyz ne oni,tak asi nase domovnice), a pry kdyz chci,tak si ho mam nechat a kdyz ne tak ho mam vratit. poslal jsem ho teda zpet a panem pecou mi bylo sdeleno ze to stejne neprevezme. Vratilo se mi to zpet. Vcera jsem si ho teda vyzvedl. Podnet na COI,zivn.urad a dokonce sve pojistovne pravni ochrany DAS jsem samozrejme dal jeste v prvni den. Z te mi bylo sdeleno,ze doslo k pojistne udalosti, bylo ji prideleno pojistovaci cislo a pustili do reseni. Preju hodne trpkych chvil panu pecovi a spol.
Vcera mi dosel i mail z COI,kde se vyjadrili,ze to neni jejich kompetence resit poctivost inet prodejcu s doporucenim na zivnostensky urad.
Takze frajere LUKE. Kdyz mas pochybnosti,tak si je nech pro sebe,nikdo neni zvedavej na keci o tom zda tomu veris nebo ne.

Pokus o vrácení a řešení reklamací byl ale učiněn...
cmoudina
Junior

Odeslat příspěvekod charm 14. 8. 2005 20:20

Nokia 6260 zakoupená před cca půl rokem u novymobil.cz. V červnu u mobilu odešel dispej, tak jsem požadoval opravu u autorizovaného servisu. Po 30-ti dnech mi byl mobil vrácen neopravený s odůvodněním, že jim nebyl dodán náhradní díl. Mobil jsem i s příslušnými doklady ze servisu zaslal tento týden zpět panu Pecovi s informací, že odstupuji od smlouvy a žádám vrácení finančních prostředků. Zatím žádná odpověď..jsem zvědavý, jestli se potvrdí vaše špatná zkušenost nebo jestli mile překvapí...budu vás informovat.
charm
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod InfernoX 14. 8. 2005 23:54

Jak si něco můžete koupit u takových shopů jako je satron,novymobil atd. a že jich je hodně.Tam bych si nekoupil ani pouzdro na mobil!!!!!!!!!!!!!!!!Já mam důvěru k cybexu,deltamobil a mobilka.Z deltamobilem sice zkušenost nemam ale slyšem sem že ujde.
InfernoX
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 10. 10. 2005 18:51

spec píše:Máte někdo zkušenosti s koupí u nového mobilu?b/quote]

No, třeba pan zakladatel této diskuze ji má :mrgreen: .
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod spec 13. 10. 2005 14:49

ConPower píše:
spec píše:Máte někdo zkušenosti s koupí u nového mobilu?b/quote]

No, třeba pan zakladatel této diskuze ji má :mrgreen: .>/quote]

Všichni tu mluví o zkušenostech o koupi mobilního telefonu u firmy novymobil.cz, ale mě by zajímaly zkušenosti s koupí fotoaparátu od jmenované firmy. Děkuji
spec
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ConPower 13. 10. 2005 15:16

No to je jedno, co obchod prodává, prostě to je koupené u tamtoho obchodu a je celkem jedno, jestli to je mobil, foťák nebo paměťová karta..
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Anda 6. 11. 2005 13:38

///dejvidek - Příspěvek smazán, nepovolená reklama.
Anda
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Milhouse (novy) 4. 1. 2006 17:58

Taky dobra reklama pro tento obchod.
http://nokiamania.mobilmania.cz/content/view/996/2/
Milhouse (novy)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jano.fazula 8. 11. 2006 10:00

Neco novyho s novymobil.cz?

Stiznost, nebo naopak chvala? Budu povdecnej za jakoukoliv informaci.

Diky.
jano.fazula
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jano.fazula 10. 11. 2006 09:48

Co to? Co to?
Vcera dopoledne tady jeste byl topic (hned po mne) - ne moc pochvalnej, a dnes jej tady uz nevidim..

Cenzura? :hm
jano.fazula
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod standa_pochcalpadlo 10. 11. 2006 12:45

monduha píše:
dejvidek píše:.... Máš 14 dní na to, aby si zboží
Motorola AMIO (bez fw zásahu) -> Siemens m35i (kompletně fw přizpůsobený) -> Siemens m55 (začátek patchování) -> Siemens m65 (patches rulezzz), Twist -> Slyším Vás -> Odepiš + Twist
standa_pochcalpadlo
Junior

Odeslat příspěvekod Zorg 3. 1. 2007 14:19

Musím říct, že novymobil.cz už nikdy více, stejně tak se zdaleka vyhněte všem firmám kde figuruje jméno Martin Peca (je až příliš jednoduché založit si obchod pod jiným názvem jinde). Posílal jsem jim telefon na třetí reklamaci s tím, že chci odstoupit od kupní smlouvy. Mobil si na poště ani nevyzvedli a Martin Peca se teď vymlouvá, že "Vzhledem k úpadku firmy a prodeje internetového obchodu již nepřijímáme reklamace a musíte jí zaslat na autorizovaný servis. Děkuji". Což je naprostá blbost, jelikož jde o fyzickou osobu, která může upadnout maximálně tak na hubu, podle Aresu navíc stále fungující.

Na tyhle "nesrovnalosti" jsem ho upozornil a rovnou pohrozil soudem, protože můj dojem je, že se se mnou zkrátka snaží vyjebat. Až budu mít chvilku, tak napíšu na blog celou story, rád bych ještě zmínil neschopnost jejich "hotline" reprezentované panem Vackem brát telefony atd.
Píšu to sem ne abych se někde vybrečel, ale aby to ostatním pomohlo při rozhodování a neudělali stejnou blbost jako já.
Zorg
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 3. 1. 2007 16:14

Milhouse (novy) píše:Taky dobra reklama pro tento obchod.
http://nokiamania.mobilmania.cz/content/view/996/2/

ano to potvrzuji, je to fakt síla. Já už u novymobil.cz nenakupuju, ani to nedoporučuju. Koneckonců zkušenosti hovoří jasně. Kamarád si předobjednal SE P990i a pan Peca mu pořád sliboval, jak ho bude mít, nakonec neměl nic a peníze z něj dokonce zpátky snad ani nedostal...
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod Petruszka 3. 1. 2007 17:07

Já si tam jednou objednala příslušenství na mobil (cca před rokem) a dodnes mi nic nepřišlo. Když jsem je kontaktovala, tak prý čekají až to naskladní...to čekají teda pěkně dlouho. :lol:
Fiat Bravo, 150 T-Jet Sport, Blue maserati
Nokia 5800 XpressMusic Black
Sony Vaio VGN-CS11Z/R
Sony Alpha A350
I´m TOMBY´s wife:-)
Petruszka
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka