Má někdo zkušenosti s Motorolou E398?

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod RedeeMrd 29. 3. 2005 18:48

Zdravíčko, chtěl jsem jen vědět nějaké postřehy od uživatelů Motoroly E398. Vím, že je to nejlepší hudební přehrávač, který v sobě obsahuje mobilní telefon. Ale právě se chci zeptat, jak dobrá je jako telefon, jak pohodlně se s ní pracuje, jak dlouho vydrží baterie a tak. I když to by mi možná mohli říct i majitelé ostatních současných Motorol. Co jsem koukal do katalogu, tak jsou mrchy dost podobné. :D
RedeeMrd
Junior

Odeslat příspěvekod J-o-U 9. 4. 2005 09:58

Ma ji bracha, a rekl bych ze je to dobry telefon, ovladani mi prijde takovy zvlastni, ne jako u ostatnich telefonu, ale mozna se mi to jen zda :D Ja bych ti ji ale doporucil, za tu cenu, a ty funkce... Dobry telefon
J-o-U
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod RedeeMrd 10. 4. 2005 09:10

Škoda, že jsi nestih odpovědět dřív. Teď už mám T630. To je taky dobrý telefon :lol:
RedeeMrd
Junior

Odeslat příspěvekod J-o-U 10. 4. 2005 16:33

Jasny, i t630 je skvelej telefon, ale na tu motorolu urcite nema. Ja mel T610, a byl jsem s ni moc spkojeny, urcite budes take :)
J-o-U
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Fido (novy) 10. 4. 2005 17:49

me by nestacila ta pamet.................
Na tomto miste muze byt Vase reklama.............pokud mi darujete N70 :D
Fido (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod J-o-U 10. 4. 2005 18:20

Fido píše:me by nestacila ta pamet.................
Jiste, mohla byt vetsi, ale na par her, obrazku, melodii to bohate staci. Ja osobne nejsem clovek co kazdou chvili strida vyzvaneni, typety, schemata, i fotak nepouzivam, takze jsem mel vzdy cca 800kb volnyho...
J-o-U
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod RedeeMrd 11. 4. 2005 14:34

Jo, já jsem zatím spokojenej, je pravda, že paměť by mohla být větší, ale beru jako fakt, že je prostě taková, jaká je. Nedá se svítit :)
RedeeMrd
Junior