El71 či E71 či V630i

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ytong 31. 8. 2006 12:42

Tož chci si koupit telefon a předběžně jsem si vybral tyhle tři.
Nejradši bych si vzal ten E71, ale potřebuju ho co nejdřív a nevím kdy ho budou mít tak kdyby jste někdo věděli přesnější datum než "v průběhu září" tak bych to uvítal. Jde mi o to že mám cca 6000,- a kdybych si koupil El71 tak by mi už nezbylo na paměťovku a sluchátka které bych si musel koupit až někdy výhledově ale kdybych měl tu E71 za tu cenu kolem pěti tak bych si to ještě za ten litr koupil hnedka. No a tady se zase dostávám k té V630i ke které zrovna za těch šest dostanu sluchátka a paměťovku (zrovna se i zeptám jestli jsou to ty sluchátka jako mají walkmany či ne), ale u něj mě zase irituje horší displej a absence edge...
Rád bych tedy slyšel nějaké názory a argumenty které by mi pomohly s koupí.
I ťong staví z Ytongu
Ytong
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod McZerro 31. 8. 2006 15:45

EL 71 se má prodávat už dlouho. Doufám že v září už tu bude, poslední termín je koncem tohoto týdne nebo příští týden. S takovou tu E71 možná nebude do vánoc a V630 bych nebral takže nejlepší bude vzít EL71
-Vykouřená cigareta zkracuje život o 2 minuty. Vypitá flaška rumu zkracuje život o 4 minuty. Pracovní den zkracuje život o 8 hodin.
-Chovej se k lidem tak jak bys chtěl, aby se ty ku*vy chovaly k tobě
-Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.
McZerro
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 31. 8. 2006 21:19

Můj názor:
EL71 - slušnej telefon se spoustou základních funkcí a EDGE, jediná chyba je slabá baterka. Seženeš za 6 000 v pohodě.
E71 - nevím jak to bude s dostupností, ale je to v podstatě to samý jako EL71 se 3 rozdíly: není to slider, má lepší baterku a má rádio. Myslím, že ale bude dražší jak 6 000,-.
V630i - dobrej telefon kde je EDGE nahrazeno rychejším UMTS, ale dost záleží na tom kde bydlíš (na venkově asi UMTS hned tak nebude). Taky dávej pozor, že je jenom pro Vodafone. A v katalogu MM je napsaná cena cca 7500,- takže nevím jak ho seženeš za 6 tis.
Já osobně si chci kupovat EL71, jenom doufám, že budou prodávat silnější baterku. :oboze
anonymni