N73 vs. Vario

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Moucha 7. 9. 2006 22:23

Chci si koupit jeden z těhlech, ale nevim kterej. POtřebuju GPSku si k tomu koupit, ale aby vydržel nějaký nošení v kapse, třeba když se v sobotu vracim ve tři ráno zhulákanej z města a někde bych sebou švihnul :) Ale Vário je Windows, já fakt nevim, mám dilena : :D Jak vůbec vypadá na N73 navigace?? :?: Já nevim, please raďte :hm :nenapadne
Moucha
Junior

Odeslat příspěvekod M. 8. 9. 2006 09:05

Kdybych byl Tebou, tak bych na chlastacky bral telefon nevalne ceny, aby me to pri rozbiti ci odcizeni tolik nemrzelo.
Jinak tyto telefony se srovnavat nedaji, na navigaci bych bral pristroj s dotykovym displejem.
"Systém GPS není určen pro přesné určování polohy
a nikdy byste neměli výhradně spoléhat na data
o poloze získaná z přijímače GPS a rádiových sítí pro
zjišťování polohy nebo navigaci."
M.
Expert

Odeslat příspěvekod lipkofil 8. 9. 2006 09:10

na GPS je určite lepšie Vario
f.u.c.k you orange

serus ty buzik ,nokia E51 black steel
lipkofil
Junior

Odeslat příspěvekod vizitix 8. 9. 2006 09:12

Do hospody bych bral tak maximálně 5110 :D. Jelikož jich mám doma několik tak bym i to nevadilo... Ale jinak bych bral Vario.
Unknown Pleasures
vizitix
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Zekon 8. 9. 2006 10:25

Na navigaci asi lepší Vario, ale Tomtom bude brzy i na Symbian 3rd (N73). Navigaci používám na 9300 i na N70 a i na N70 to je použitelné. Pro Vario hraje hlavně QWERTZ klávesnice. To je taky důvod, proč nedám pryč komouška :-D.
R.
Zekon
Junior

Odeslat příspěvekod will27 9. 9. 2006 00:14

moucha píše:Chci si koupit jeden z těhlech, ale nevim kterej. /quote]

To jsou tak podobny pristroje, ze se ti nedivim :roll:
will27
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 9. 9. 2006 08:41

Vario - to je snad jasný :))
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod mobiland 8. 10. 2006 20:45

Který z těchto přístrojů přehrává lépe video (upravené filmy pro 320x240)?? Nejde mi o velikost displaye, ale o hardwarové předpoklady .....:-) Díky..
mobiland
Junior

Odeslat příspěvekod Policak 8. 10. 2006 22:06

Pokud pouzijes vhodne nastaveni pri komprimaci, na obou pustis film plynule, bez kostickovani a se stereo zvukem.
Podpis....to jako můj? Nebo čí? Radši to nechám volný.
Policak
Junior

Odeslat příspěvekod morki 8. 10. 2006 22:34

Ja mam MDA Compact mel sem i N70 a myslim ze dotykac je lepsi i na filmy i na net i tom tom na om vypada lepe
City: Praha
morki
Junior

Odeslat příspěvekod NicolasB 10. 10. 2006 17:50

Volil bych Vario, protože má Qwertz klávesnici, dotykový display, i na navigaci bude lepší. Symbian není špatnej ale WM mi připadá lepší.
NicolasB
Junior

Odeslat příspěvekod crashpc 10. 10. 2006 18:01

pokud nebudeš mít smůlu jak já (stejně to neovlivní typ mobilu :-D ) tak vem jednoznačně vario. maká se na něm fakt pěkně. sice je označováno za pomalý ale běžný funkce zvládá ok a až ty co mobily neuměj si dává s malinkym zpožděnim. dyť je to počítač.... :-D
A proč to dělá? ; Přežírám se do bezvědomí ; To se budeš dvit i vočima!
crashpc
Junior

Odeslat příspěvekod kodl 10. 10. 2006 18:09

Samozřejmě Vario.
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Domca 10. 10. 2006 19:12

Vario Obrázek
Domca
Junior

Odeslat příspěvekod mobiland 15. 10. 2006 14:51

Také si nemohu stále vybrat mezi těmito dvěma přístroji. Symbian ani Windows jsem ale nikdy neměl. U Varia se trochu obávám z velkých rozměrů, protože telefon bych chtěl nosit hlavně po kapsách a nehodlám nosit nejaké šílené pouzdro na opasek.. :roll: . Možnosti oken a qwerty klávesnice mě ale lákají :hm .
N73 by na tom s rozměry byla pro mě asi lépe.. :) . Do budoucna bych si chtěl určitě pořídit i GPS a TOMTOM a tady spolupracují obě zařízení. Potřebuji dobrý adresář (pro podnikání), rád bych si také přehrál nějaký ten film, nebo MP3..

Poraďte prosíím.... :oboze
mobiland
Junior

Další stránka