V úterý jsem si koupil EL71 a "zatím" jsem spokojen. Ta baterka je slabší no, ale co se dá od tak miniaturní baterie čekat, že? Jinak je napěchovaný funkcemi. Foťák je vcelku dobrý, mě osobně na momentky stačí (IMHO kupovat si mobil kvůli 2 n. 3 MPx foťáku je nesmysl). Blesk je velmi výkonný, a funkce trvalého svícení je užitečná. Na ovládání si musím zvykat (přechod z Nokie není nejsnažší), ale jde to rychle. Sám od sebe se mi zatím vypnul jen jednou. FW 22. Vysouvání je pevné, žádný problém. Co se týče hudby má výkonné reproduktory, takže vcelku dobrý poslech. Sluchátka se mi zatím nedaří sehnat

Datové funkce jsem ještě nezkoušel, ale datový kabel bude brzy. Vnější i vnitřní vzhled mi velmi vyhovuje, je uspořádaný a snadno zorientovatelný. Hry jsou 2, dále 3 aplikace (Photo Editor, Download Assistant a Blog2Go), organizér, stopky, odpočet, budík (opakovaný na určité dny), převody jednotek, nahrávání zvuku až 99:99 min:sek (podle karty-microSD, bohužel ji ještě nemám), kalkulátor data. Samozřejmě nechybí upravení vlastního menu. Kontakty lze řadit do 9 skupin a lze je popsat velice podrobně. Čtení sms je pohodlné a bez problémů, neškodila by funkce "Smazat vše" (již někde zmiňovaná). Volání je hlasité avšak velmi zátěžové na výdrž baterie.
S telefonem jsem nad míru spokojený a neměnil bych. Doufám jen, že budou prodávat silnější baterku.