Majkl vP. píše:Wir-jin píše:Zkus proletět komplet menu Simensu a SE. Vsaď se, že za tu dobu než ho projedeš ty, projedu ho já třikrát!!! A to nepřehánímp/quote]
Ne že bych se tu chtěl hádat, ale tohle mi přijde opravdu poněkud nadsazené. Aspoň má K750 reaguje na stisk klávesy okamžitě, ale myslím, že nebudu majitel nějakého zázračného kousku...

Sice má menu animované přechody, ale ty lze při rychlém procházení zcela ignorovat, není třeba na ně čekat.,/quote]
Jasné nahodil jsem to vsoko, ale asi jako ten na koho jsem reagoval když napsal že K750i je nejrychlejší mobil vůbec
2 YAMATO: K tomu Joyi no to je jedna z mých aktuálních zkušeností, sice jen jedna, ale v rodině mám jen jednoho člověka s SE K750i. S ostatními známými co ho mají se moc nevídám a tak nevím jestli byli v servisu. Co se mění při pokaženém Joyi nevím, ale u K700i nebo 500i to byla myslím celá deska.
Jo k těm nerozumícím uživatelům siemensu, to byla taky zkušenost. Prostě lidi v mém okolí si pokupovali Siemensy a po čtyřech dnech nadávali jak sviňa na ovládání a na padání systému atd. Stačilo trošku vysvětlit ovládání, některé funkce a většina (ne teda všichni) dnes Siemens používají bez problému

- asi jsem to předtím špatně napsal, měl jsem tam napsat že je to můj osobní názor a zkušenost, ale byl jsem tak trochu mimo z přispěvku na který jsem reagoval (každý může občas vybouchnout ne?

)
K tomu posílání her: Takže mělo by to fungovat tak, že hru kterou máte nainstalovanou (nebo i nenainstalovanou) přesunete do složky různé nebo někam na kartu. Objeví se jako složka ve které budou soubory JAD a JAR. Do této složky se hrou nakopírujeme normálně posílatelný soubor, třeba obrázek. Pak už jen stačí najet do složky, najet na obrázek a dát označit. Spolu s obrázkem označíme i ty dva soubory (JAD,JAR) a dáme poslat... a vybereme spojení (BT, IrDA...)

jediná nevýhoda je v tom že po odeslání musíme hru znovu instalovat ze složky kam jsme ji nakopírovali a většinou se smažou uložená data ze hry (výsledky, uložené pozice....).