M600i x E61 x E60

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod holda29 19. 9. 2006 14:01

Zdravim, resim dilema, zda poridit m600i, E61 nebo E60.
Moje pozadavky jsou hlavne hudba, sledovani filmu, zabava, navigace
Resim mezi temito 3 kouskama, ale proste nevim pro co se rozhoupat.
U Nokii se mi libi Wi-Fi, kterou bych mohl vyuzivat na fakulte, ale nyni uz mam notes, se kterym tam netuju, tak nevim no...

Jeste k cenam m600i muzu mit za neco malo pres 6000,- E61 za 9000,- a E60 za ofiko cenu...
Hlavne se chci zeptat, jestli se ta cenova uspora u m600i vyplati do budoucna.

Diky
holda29
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 19. 9. 2006 15:13

Osobně bych si vzal M600i. Noťas máš, serfování je na něm pohodlnější, tak proč mít wifi i v mobilu. Navíc dotykový displej..
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod holda29 19. 9. 2006 15:17

wifi treba nekde na hot spotu, ale to by me myslim za mesic prestalo bavit chodit na kafe jen kvuli netu :)

Prave ten dotykac me laka, ale zase se bojim, ze bude malo aplikaci/her
holda29
Junior

Odeslat příspěvekod YAMATO 19. 9. 2006 15:18

Navigace=dotykový display je jasná výhoda!
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod holda29 19. 9. 2006 15:39

dobre, asi je jasno, jeste by me zajimalo, jaky GPS receiver poridit
holda29
Junior

Odeslat příspěvekod spage 19. 9. 2006 16:02

ja jsem se rozhodoval mezi stejnymi telefony jako ty a nakonec jsem si vybral e60, ma idealni rozmery, dobrou ergonomii, wifi, nelituju.
m600 je fakt peknej telefon, ale se poradne ovladat jendou rukou a ta klavesnice je fakt malicka=nepouzitelna
e61 se tak nejak da ovaldat jednou rukou, ale porad to neni kdovico, a hlavne je hrozne velka. pokud nosis telefon po kapsach, tak si ji rozhonde nekupuj, ale pokud v kufriku, bude to ta nejlepsi volba
a co se tyce wifi, notas mam taky, ale rozhodne ho sebou neberu vsude, takze se mi wifi na mobilu hodi. ale mit datovej pausal, bylo by mi to jedno
I'm gonna fight 'em all
A nation army couldn't hold me back
They're gonna rip it off
Taking their time right behind my back
spage
Junior

Odeslat příspěvekod Filip Novák 19. 9. 2006 17:25

• Pokud potřebuješ dobrý displej a Wi-Fi, tak bych se nerozmýšlel a šel bych do E61. Výhodou je i QWERTY klávesnice a velký kvalitní displej ...
    s/*:m]
  • Je-li pro tebe Wi-Fi "nepotřebné" a pro internet (Wi-Fi) ti stačí notebook, tak běž do M600i. Oproti E61 nenabídne také "klasickou" QWERTY klávesnici (dvě tlačítka na jedné klávese) a navíc dostaneš dotykový displej.
    t/*:m]
  • E60 nabídne Wi-Fi, avšak přijdeš o dotykový displej a QWERTY klávesnici...i/*:m]

Volba je jen na tobě, musíš se rozodnout, co vlastně potřebuješ... :)
Naposledy upravil Filip Novák dne 19. 9. 2006 17:45, celkově upraveno 1
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jarin063 19. 9. 2006 17:34

filiptoje píše:[list][*]Pokud potřebuješ dobrý displej a Wi-Fi, tak bych se nerozmýšlel a šel bych do E61. Výhodou je i QWERTY klávesnice a velký kvalitní displej ...
p*]Je-li pro tebe Wi-Fi "nepotřebné" a pro internet (Wi-Fi) ti stačí notebook, tak běž do M600i. Oproti E61 nenabídne také "klasickou" QWERTY klávesnici (dvě tlačítka na jedné klávese) a navíc dostaneš dotykový displej.
y*]E60 nabídne Wi-Fi, avšak přijdeš o dotykový displej a QWERTY klávesnici...i/list]
Volba je jen na tobě, musíš se rozodnout, co vlastně potřebuješ... :):/quote]

E61 dotykovej displej bohužel nemá a le dotýkat se ho můžeš ;)

// filiptoje: Omlouvám se za překlep. Místo "dobrý" jsem napsal "dotykový"... :oops:
//jarin063: v poho :wink:
Naposledy upravil jarin063 dne 19. 9. 2006 18:33, celkově upraveno 2
jarin063
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ConPower 19. 9. 2006 18:09

filiptoje píše:[list][*]Je-li pro tebe Wi-Fi "nepotřebné" a pro internet (Wi-Fi) ti stačí notebook, tak běž do M600i. Oproti E61 nenabídne také "klasickou" QWERTY klávesnici (vb]dvě tlačítka na jedné klávese
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod holda29 19. 9. 2006 18:25

jj mel jsem vsechny v ruce, ale uz to resim asi 14 dnu, asi pro me nakonec rozhodne cena a pujdu do toho SE
holda29
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 19. 9. 2006 18:41

To jo, šest tisíc za M600i je fakt bomba. :wink:
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod spage 19. 9. 2006 18:54

za ty prachy je to super koupe no
I'm gonna fight 'em all
A nation army couldn't hold me back
They're gonna rip it off
Taking their time right behind my back
spage
Junior

Odeslat příspěvekod Pantani 19. 9. 2006 19:40

a nevadí ti u toho M600i, že to prakticky nelze ovládat jednou rukou? Kvůli absenci hw funkčních tlačítek se musí často do menu. Je to ne zrovna moc rychlý zařízení (spíš díky fw), plastovej vzhled ti taky nevadí? Problémy s fw jsou pořád, telefon se často restartuje "pro zvýšení výkonu".
Jo a doufám, že nebereš ten od Voskara, protože ta customizace je prej naprosto brutální a ještě jsem nečet příspěvek od nikoho, koho by to nerozčilovalo hodně (používám dovolenej slovník)!!!
Pantani
Junior

Odeslat příspěvekod holda29 19. 9. 2006 19:59

myslis, ze je na tom tak hrozne, co jsem cetl na SF, tak E61 je taky plna bugu, oba sem mel v ruce a vzhledove mi nijak ten SE nevadi, to je asi vec nazoru, to chapu. Od VF ho neberu, mam svuj zdroj v SE, proto jsem SE vic naklonen kvuli cene
holda29
Junior

Odeslat příspěvekod Jirka1945 19. 9. 2006 22:03

Hlavně jste tu nikdo nezmínil, že na M600i je 3,5 aplikací. Oproti Symbianu (klasice - tzn. non UIQ) na M600i neseženeš nic. Žadné aplikace, ani hry. Ale rozhodni se sám.
Jirka1945

Další stránka