M600i x E61 x E60

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod holda29 19. 9. 2006 22:12

a myslis, ze nebudou?
holda29
Junior

Odeslat příspěvekod USER47 19. 9. 2006 22:16

Na UIQ toho vždycky bylo málo. Osobně bych šel spíš do něčeho s wm, ale to už by bylo trochu dražší.
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Kapr73 19. 9. 2006 22:23

nerekl bych "malo", ale spise mene, nez pro S60 (event. ostatni platformy), prece jen 1182 aplikaci v my-symbian SW katalogu (pro UIQ 2.x) neni uplne nejmene
Kapr73
Junior

Odeslat příspěvekod mi.lan 19. 9. 2006 22:28

Taky jsem se rozhodoval mezi těmito telefony. M600i má bohužel velké kompromisy v ovládání, je to prostě nedotažené. K tomu mizerná klávesnice, levný plastový vzhled, absence wifi a EDGE. Z mého pohledu jsem ji hned zavrhnul.

Nyní mám E61, která u mě vyhrála nad E60 díky lepšímu displeji pro sledování filmů a qwertz klávesnici (mimochodem ta je opravdu výborná). Ve škole mám taky wifi a na E61 šlape výborně, myslím že noťas bude často zůstávat doma. Nosím ji běžně v kapse a není to žádný problém, je to prostě placka (v kapse vadí míň než krabička cigaret :), navíc je celá z hliníku (i přední kryt), takže působí mnohem solidněji než konkurence.

Vybírej pečlivě, ale myslím si že M600i nemá kromě touchscreenu (který může být často nevýhodou) a v tvém případě lepší ceny, co nabídnout. To wi-fi, výborný internetový prohlížeč, skvělá klávesnice, hliník, EDGE a 10x tolik aplikací za těch 3000 navíc stojí (tedy podle mě).
mi.lan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Caddy 20. 9. 2006 09:11

M600i se mi libil, ale zklamala me jeho silena pomalost, E61 je na tom o dost lepe a navic i ta klavesnice je pouzitelnejsi.
Caddy
Pokročilý

Předchozí stránka