Mobil z mobilkuryr.cz prisel bez baterky!

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod cracatit 27. 11. 2006 12:05

Minuly ctvrtek mi prisel od firmy mobilkuryr telefon, ktery jsem si objednal postou. V baleni chybela baterie. Tak uz jim od ctvrtka volam na vsechny cisla, poslal jsem mail a nic, telefony vubec neberou a na mail taky zadna reakce. Uz me to docela stve, ale co, tak jsem se napalil a priste jim nas.... Nemate nekdo podobnou zkusenost? Abych aspon vedel co si o tom mam myslet. Diky
cracatit
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Anik 27. 11. 2006 12:08

Ja jsem u nich kupovala N6610 a v pohode,vydrzela cca 3roky,pak jsem ji prodala. Byla jedna reklamace SW a dobry. Jestli jsi z Prahy,tak je asi nejlepsi si tam dojit osobne. Copak je to za tel.?
Samsung Galaxy S23
Anik
Junior

Odeslat příspěvekod cracatit 27. 11. 2006 17:14

Je to K600i, jsem z Plzně a tady jsem ho už nikde nesehnal :( A je to dost daleko abych jezdil do Prahy kvůli baterii, to mi za to nestojí. Každopádně mě mrzí jejich přístup a už začínám být přesvedčený o tom, že je to udělaný záměrně a ne jenom nějaký omyl.
cracatit
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vencos 27. 11. 2006 19:42

Myslím že nedát ti baterku je z jejich strany asi jen omyl, i když nevím jak by toho dosáhli...
Taky nevím co by tím získali :hm
BTw já s nima byl celkem spokojený, měl jsem od nich 2x Siemens(A52 a M75) a oba bezpro s Origo CZ zárukou...
Ale množí se na ně stížnosti, takže bych tam asi už nic nekoupil...
Zavolal bych jim :wink:
Sex & Drugs & Rock & Roll
Vencos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod cracatit 27. 11. 2006 20:36

S tím voláním to zkouším každej den na všechny čísla, ale buď to maj vypnutý nebo to nikdo nebere. Tak právě nevim co si o tom myslet. A samozřejmě volám v době kdy mají otevřeno :) A o tom mailu jsem už taky psal, ale ještě to zopakuji. Mail jsem jim taky poslal, vylíčil problém, napsal kontakt, údaje o objednávce, telefonu. Takže by měli vědět o co se jedná.
cracatit
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod viper.aa 27. 11. 2006 20:47

Jedině poslat doporučený dopis že odstupuješ od smlouvy za nedodržení podmínek. Baterie je součástí balení. Měli by ti vrátit peníze.
Motorola Amio--> C35i--> S45--> Samsung SGH A800--> CX70 fw56 --> se uvidí ... od 15.7.2006 SE K750i
už nikdy víc Motorolu
přešel jsem po 7 letech k SE z důvodu zániku Siemense,zatím spokojenost a doufám že to tak zůstane :-)
viper.aa
Junior

Odeslat příspěvekod peny.s 28. 11. 2006 19:16

Zkus jim zavolat z jinýho čísla. Možná tě mají nějak přesměrovanýho.
peny.s
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Buble... 28. 11. 2006 19:28

Dobrej poděl, každopádně se nenech... A podávej sem informace jak na tom seš, docela mě to zajíma protože je to neobvykle tohle
Buble...
Junior

Odeslat příspěvekod lu.kas 28. 11. 2006 21:48

No mobilkuryr.cz je udajne satron, coz by hodne vysvetlovalo....
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Junior

Odeslat příspěvekod Vencos 28. 11. 2006 21:52

Mobilkuryr je sice necelych 10m od Satronu( v pze) ale o satron nejde :!: :pozor2
Sex & Drugs & Rock & Roll
Vencos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod cracatit 29. 11. 2006 12:05

Situace se zatím má tak, že jsem se jim konečně včera dovolali. Samozřejmě, že z jinýho čísla :D Číslo bylo kamarádky. Nejdřív se povedlo dovolat na mobil do prodejny. Tam nám pověděli, že s tim nic nevyvedou a že musíme volat reklamace. To bylo ráno. Odpoledne konečně vzali telefon na reklamacích. Pán se s námi moc bavit nechtěl, že nemá čas, ale nakonec se bavil. Vůbec ho nezajímali udaje o telefonu (jako třeba imei), o tom, kdo si ho objednával, s kým mluví a tak. Stačilo jenom říct jaký typ telefonu to je a na jakou adresu baterii poslat a on hned, že jí pošle a že do konce týdne přijde. Tak jsem zvědavý jestli přijde a jestli bude origo sonyericsson nebo nějakej šmejd z druhovýroby na Taiwanu. Každopádně, když bude zájem, rád napíšu jak to dopadlo.
cracatit
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod redmond 29. 11. 2006 12:09

Jasne napis, inak by tato tema nebola doriesena.
my name is mond, Redmond.
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Buble... 29. 11. 2006 12:16

TAk to sem rád že to vypadá dobře, každopádně se nenech, a tvrdě do nich!
Buble...
Junior

Odeslat příspěvekod cracatit 8. 12. 2006 09:14

Mobilkuryr je banda podvodniku! Baterka neprisla, takze na ne kaslem a koupili jsme ji v Plzni.
cracatit
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod noker1 8. 12. 2006 15:31

co tak skusit obchodnu inspekciu??? :twisted: kazdopadne to nenechaj tak
iPhone 6 Plus 16gb
noker1
Pokročilý

Další stránka