Mobil z mobilkuryr.cz prisel bez baterky!

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod cracatit 8. 12. 2006 16:23

Já nevim, podle mě by to neprošlo. Bylo by to tvrzení proti tvrzení. A kdyby to třeba zkusili z inspekce objednat a balík by přišel v pohodě a komplet... Navíc si myslim, že tam tu baterii nedali, protože jsem z Plzně a je jasný, že se do Prahy kvůli ní nepoženu. Ale když jim k něčemu pomůže, tak ať si jí narvou třeba do pr... Nemam zapotřebí se s nima popotahovat. Příště si radši nejdřív pročtu diskuse na téma kvalitní a nekvalitní e-shopy.
cracatit
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cracatit 8. 12. 2006 16:29

Je sice pravda, že když budou mít všichni lidi přístup jako já, tak mobilkurýr a podobný obchody budou vesele fungovat a okrádat dál a nikdo jim nic nedokáže. Ale co, stejně je systém v naší zemi na pytel a dokazování takový věci obtížný, tak co já bych se zlobil.
cracatit
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod redmond 8. 12. 2006 16:39

Az ich niekdo vypali alebo posle rovno do reinkarnacneho centra.
my name is mond, Redmond.
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Aljosha 8. 12. 2006 16:42

No, že je Mobilkurýr s důvěryhodností občas na štíru, to je známá věc. Na Vašem místě bych zkusil vrátit celou jejich zásilku v zákonné čtrnáctidenní lhůtě s odůvodněním, že byla zaslána nekompletní a požadoval bych vrácení peněz nebo zaslání zásilky nové - bez vad. Asi by jim to chvíli trvalo, než by pochopili, že mám svědky, před kterými jsem zásilku (třeba hned na poště) rozbalil a že jim jedna baterka nestojí za to, aby platili navíc soudní výlohy a dostali se legitimně do podvědomí jako podvodníci a zloději. Jiná cesta asi neexistuje....
"V životě je nejdůležitější PŘEŽÍT, všechno ostatní má nižší prioritu...." ;-)
Aljosha
Junior

Odeslat příspěvekod zdenek-ta 13. 2. 2007 11:24

Koupil jsem před vánocemi u mobilkurýru v pobočce v táboře mob.telefon.Hned 27.12.2006 jsem ho reklamoval nebot nefungoval .Prodavač mi řekl 30 dní.Po 30 dnech jsem přišel ,mobil samozžejmě opravený neby.Žádal jsem vrácení peněz,nato se mi prodavač vysmál a řekl,že v rekl.protokolu je napsáno ,že si firma ve výjmečných případech prodlužuje na 60 dní.K 31.1.2007 tato firma zrušila prodejnu v táboře aniž dala vědět.Od té doby volám do Prahy kde když jsem se konečně dovolal bylo mi řečeno,že mobil je hotový a že mi ho pošlou.Včera 12.1.jsem volal znovu lbylo mi řečeno,že neni na prodejně ,ale byl údajně dán na podatelnu???? A prý mi přijde!!!Myslím,že tato firma vědomě lže a klame zákazníky.Proto nedoporučuji v této firmě vůbec nakupovat!!!!!!Pokud máte někdo podobné zkušenosti tak se mi ozvěte melton.z@seznam.cz
zdenek-ta
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod emeka 13. 2. 2007 16:50

Hnedka bych tam na ně tu inspekci poslal na takový hajzly!!!!!Udělej to ty,já neznám tolik podrobností,stačí jim napsat anonymní mail kde jim vše vylíčíš bez kontaktů na sebe a oni tam pošlou inspekci!!
emeka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Slávek 13. 2. 2007 22:50

Máte si koupit telefon doma v prodejně a nevymejšlet ptákoviny.
Slávek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vaclavbarak 16. 2. 2007 23:09

Proto bych po internetu nikdy nic nekoupil.
vaclavbarak
Pokročilý

Odeslat příspěvekod SAKULPOL 17. 2. 2007 00:27

Ja bych se nebal nakupovat pres internet kdyz SHOP ma moznos vyzvednuti zbozi v meste odkat jsem

Jinac NEKUPOVAT pres net a nechat si zaslat napr postou to pak clovek nema zbozi ani penize :(

a proc se stavaji tyto pripady? protoze clovek chce usetrit par kc. Lepsi si priplatit a mit jistotu ze se nikdo nebude cukat pri reklamaci!
SAKULPOL
Junior

Předchozí stránka