POZOR na inzerát N73. Nebyli jste též napáleni?? Tr. ozn..

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Bakouš 9. 12. 2006 23:58

Nemáte zkušenost s touto osobou, potažmo s s tímto inzerátem??
http://mobily-bazar.sbazar.cz/prodam-pr ... 31159.html
Inzerát již paní stáhla, dost lidí napálila.

Prosím postižení pište do mailu, podávám trestní oznámení. Dle bankovního výpisu je nás dost.
martinmertl@seznam.cz
Naposledy upravil Bakouš dne 20. 4. 2007 10:13, celkově upraveno 2
Bakouš
Junior

Odeslat příspěvekod PantheraLeo 10. 12. 2006 00:30

K tomu snad ani nejde nic dodat, jenom bych se rád vyjádřil k tomuto problému. NIKDY neplaťne nic předem. většinou se jedná o podvod, také nezapomínejte na svoje právo nechat si zboží rozbalit při převzetí (tzn. že muzete rict postakovy co to prinesl, ja to nezaplatim dokud to neuvidim a on to musi robalit). Na to si davejte pozor.
PantheraLeo
Junior

Odeslat příspěvekod Bakouš 10. 12. 2006 00:34

Já k tomu dodám, že v jiných případech se může i nemusí jednat o podvod.
Je to ale drahý risk.
Naposledy upravil Bakouš dne 10. 12. 2006 12:28, celkově upraveno 1
Bakouš
Junior

Odeslat příspěvekod Bakouš 10. 12. 2006 00:44

PanheraLeo Neber to zle, vím, že chceš pomoci. Ale když si to zboží po rozbalení nepřevezmu, to to bude ten pošťák sám venku před brankou zase balit zpět?? Nevěřím, že by to rozbalovali ani na poště. To je blbost. Buď to zaplatíš a máš tam cihlu, nebo to pošle zpět. Ale tohle není můj případ.
Bakouš
Junior

Odeslat příspěvekod Chrono Leggionaire 10. 12. 2006 00:59

zdravím..nějak to nechápu..vždyt se nejedná o pár stovek, ale o 9tisíc, musí jí být jasné, že nad tím nemávnete rukou a nenecháte to tak..a to platí dvojnásobně,když máte její údaje..teda jestli jsou pravdivé..jinak hodně štěstí přeju
Chrono Leggionaire
Junior

Odeslat příspěvekod Bakouš 10. 12. 2006 01:09

děkuji, ale co už vím je, že její účet je stopro pravdivý :lol:
Bakouš
Junior

Odeslat příspěvekod PantheraLeo 10. 12. 2006 01:11

To Barouš: mne je jasný, že když si objednám sluchátka za 120 Kč tak mne nebude trapit když tam bude cihla. ALE pokud de o 9 000 tak to (nevim jak tobe) mi přijde jako celkem velkej balík peněz. A s tím balením, on má povinost a ty máš ze zákona právo, co kdyby tam byla ta zminovaná cihla??? - prodávající má prachy a ty se můžeš tak maximálně jít klouzat. No z toho vyplívá hlavně: DÁVAT SI POZOR A NEDÁVAT PRACHY ZA ZA "ZAJÍCE V PYTLI"!!!!!!!
PantheraLeo
Junior

Odeslat příspěvekod Jouda.II 10. 12. 2006 10:04

PantheraLeo píše:...nezapomínejte na svoje právo nechat si zboží rozbalit při převzetí (tzn. že muzete rict postakovy co to prinesl, ja to nezaplatim dokud to neuvidim a on to musi robalit). Na to si davejte pozor.e/quote]
Tak to je druhá největší blbost, co jsem kdy slyšel. Bylo by to možné jen v případě, že by zásilka jevila zřejmé známky poškození (např. roztržený obal).
Jouda.II
Junior

Odeslat příspěvekod Chrono Leggionaire 10. 12. 2006 10:54

no a jaká je ta první blbost? at´se poučím :wink:
Chrono Leggionaire
Junior

Odeslat příspěvekod rado 10. 12. 2006 11:11

PantheraLeo píše: rávo nechat si zboží rozbalit při převzetí (tzn. že muzete rict postakovy co to prinesl, ja to nezaplatim dokud to neuvidim a on to musi robalit). Na to si davejte pozor. /quote]

Tak toto ani omylem!! Pracuji jako kuryr u jedne expresni balikove sluzby a pri pokusu o rozbaleni zasilky pred formalnim prevzetim (platba, podpis) jsem nekompromisni... Chces - tak zaplat a delej si co chces, nebo nechces a ja jedu pryc!! Ja jako dopravce nezodpovidam za nalezitosti obchodu mezi smluvni stranou prodavajiciho a kupujiciho!! Ano, mohu byt pritomen jako svedek pri rozbaleni zasilky, ale az po prevzeti a zaplaceni odberatelem!!
Sagem RC 922 -> Sagem MW 932 -> Siemens C35 -> Siemens S45i -> Siemens C65 -> Siemens CX70 + CF62 -> N6233
rado
Junior

Odeslat příspěvekod Bakouš 10. 12. 2006 11:23

O tom rozbalování je to i můj názor. Ale k tématu. Máte někdo podobnou zkušenost, jak to u PČR dopadlo, nemáte zkušenosti s touto "dámou", co radíte, a tak.
Bakouš
Junior

Odeslat příspěvekod Jouda.II 10. 12. 2006 11:24

Chrono Leggionaire píše:no a jaká je ta první blbost? at´se poučím :wink::/quote]
Že jde zámek operátora u Nokie odblokovat přehráním f/w. Řešilo se to tady v jiným threadu.
Jouda.II
Junior

Odeslat příspěvekod Bakouš 10. 12. 2006 11:33

Podvod to bude asi i náš případ, nebo zpronevěra, navíc mám i dva falešné výpisy o převodu mích peněz zpět na můj ůčet. Tak snad z toho její banka taky nebude mít radost, a co já vím, třeba to bude nějaké pozměňování, či falšování úřední listiny. Nevím, co mi zítra na PČR "nabídnou".
Bakouš
Junior

Odeslat příspěvekod rado 10. 12. 2006 11:34

Vůbec nechápu, proč se tady řeší případ u platby předem... Jednoznačně je blbost lidí, kteří na toto naletí!!
Sagem RC 922 -> Sagem MW 932 -> Siemens C35 -> Siemens S45i -> Siemens C65 -> Siemens CX70 + CF62 -> N6233
rado
Junior

Odeslat příspěvekod Bob&Dave 10. 12. 2006 11:35

[quote="Bakouš";Nemáte zkušenost s touto osobou, potažmo s s tímto inzerátem??
http://mobily-bazar.sbazar.cz/prodam-pr ... 31159.html

Prosím postižení pište do mailu, podávám trestní oznámení.
martinmertl@seznam.cze/quote]

A ty uz si to zaplatil a nic nedostal?? Nebo proc to resis?
Bob&Dave
Junior

Další stránka